ZuzuLa Burun Estetiği Ameliyatı

canim cok gecmis olsun, en kisa zamanda iyilesmen dilegiyle..

evet nihayet bende ameliyat tarihimi belirledim ve 3hafta sonra türkiyeye ucuyorum cok heyecanliyim dua edin benim icin cok korkuyorum ilk ameliyatim

evet nihayet bende ameliyat tarihimi belirledim ve 3hafta sonra türkiyeye ucuyorum cok heyecanliyim dua edin benim icin cok korkuyorum ilk ameliyatim

allah yardımcın olsun hiç kasma strese gerek yok oldu da bitiyo hiç anlamıyosun bana narkozu ne ara verdilerde ameliyat ettiler anlamadım günlerde geçiyo bi şekilde önemli olan bol bol dinlenmek sağlığına dikkat etmek no panik sakin ol bence ne kadar stres yaparsan o kadar uzar beklemek

kıslar burnum fena kaşınıyor ne yapıcam yardımcı olun ateli söküp atasım var artık o kadar daraldım

kıslar burnum fena kaşınıyor ne yapıcam yardımcı olun ateli söküp atasım var artık o kadar daraldım

canim evet bana da olmustu.. yani unutmaya calis tv falan izle.. yoksa cok fena.. ay hatirliyorumda o atelin ustunden kasimaya calisiyodum..

bu arada Veli bey le telefonda gorustum canim, gozumundeki kan oturmais icin, 40 gunu bulur dedi. ancak zaman icinde rengi acilir falan dedi.

sana da soyliyim dedim, ayni dertten muzdarip oldugumuzdan :)
tekrar gecmis olsun cok

yerim seni hikayeni zevkle okudum:)) bende ayilir ayilmaz ilk göbek piercingimi yari ayik takmisdim: vede halan doktoru bekliodum ne zaman ameliyat edicek beni diye bide 3 yatak degisdiki bende sormayin cok komik cooookkkk:):):) burnunu cok merak ediyom ya zuzum insallah istedigin sonucu alirsin mucuksss:)

eyvah eyvah neyse ya genelde gece gidiyorum gezmelere kimse farketmes herkes kopkop D

verdin coskuyu hadi bakalım bekliyelim cnm D:

yazmayi unutmusum:) ya benimde kalcam cürümüsdü düz yatmakdan

ya sorma ezilmiş olcek ki morarmalar var küçük küçük

hahaha konmtrolmu ettin kiz:)) valla seni cok iyi anliyom ben hala yan yatmaya korkuyom :)

hahaha konmtrolmu ettin kiz:)) valla seni cok iyi anliyom ben hala yan yatmaya korkuyom :)

yok kıs başımı çeviremiyorum ki tutuldu heryerim anacum iğne yaparken gördü allahtan annem gördü de hesap vermek zorunda kalmadım

her gelene ne olduğunu anlatmak evet zor oldu xD dayak yedim diyorum anlatsana nasıl oldu diyolar hahaha xDxD

ah canım ya geçmiş olsun bak az kaldı biraz daha sabırla bu işin sonu mutlulukla bitecek, sırada sen varsın dahiane resimlerinle senı beklıyoruz.

evett sizlerin güzel fotoğrafları benim makyajlı (mosmor) tonları tercihim olaraktan resimlerimi ekliyeceğim bence herkesin burnuşu harika olacak inanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…