Burnumun üstü fena kaşınıyorrr kızlarr ilk bunu yazasım geldi hehe
Bir gece önce hayli stresle sabah ettim 1 saat ya uyudum ya uyumadım. Kardeşlerim dediğim 2 kız arkadaşımla tuttuk hastanenin yolunu. Veli Bey biraz bizi bekletsede saat 11:00'de ameliyata alındım. O an bi şaibe işte ne ara bayılttılar beni çözemedim. Kolumdaki Galatasaray bilekliğini çekiştiriyordu biri. Bununla mı ameliyata gireceksin dedi sana ne zararı var dedim gözümü odamda açtım ve hemen sağ kolumu kaldırdım baktım bilekliğim kolumda. Uyanır uyanmaz ilk bunu merak edeceğimi tahmin edemezdim :) Başıma buz koyduklarında astım atağı geçirdim. Aşırı soğuk şok yaptı bende bu yüzden çok fazla buz koyamadık. Veli hoca akşam 6-7 gibi geldi görmeye. Çok uğraştırdı dedi burnun. Haklıydı ben senelerdir uğraşıyordum D: Konka etlerimi ve burun içi kırık kemiği Yavuz bey düzeltti, dışıda Veli hoca. 2 gün sonra tamponlarım alındı. Yavuz hoca hastanede ne kadar alet ekipman varsa burnumun içine doldurmuş olacak ki çek çek bitiremedi habire bişeyler çıktı durdu burnumun içindenPerşembe günü tekrar kontrole çağırdı Yavuz hoca. İnşallah ateli alır bu arada Veli bey.
Şuan en çok istediğim sonucu görmek değil inanın. YAN YATMAKKK. Sırt üstü yatmaya alışık değilim çürüdüm kızlar çürüdüm D:
Hayırlısıyla sıradaki arkadaşlarda atlatsınlar. Çok kasmaya gerek yokmuş bunu anladım. Geçmiş olsun diyeyim hepimize :)
Bu arada fotoları +18 yaptım o yüzden arkadaşlık talebi gönderinis
canim cok gecmis olsun, en kisa zamanda iyilesmen dilegiyle..
evet nihayet bende ameliyat tarihimi belirledim ve 3hafta sonra türkiyeye ucuyorum cok heyecanliyim dua edin benim icin cok korkuyorum ilk ameliyatim
kıslar burnum fena kaşınıyor ne yapıcam yardımcı olun ateli söküp atasım var artık o kadar daraldım
kıslar burnum fena kaşınıyor ne yapıcam yardımcı olun ateli söküp atasım var artık o kadar daraldım
canim evet bana da olmustu.. yani unutmaya calis tv falan izle.. yoksa cok fena.. ay hatirliyorumda o atelin ustunden kasimaya calisiyodum..
bu arada Veli bey le telefonda gorustum canim, gozumundeki kan oturmais icin, 40 gunu bulur dedi. ancak zaman icinde rengi acilir falan dedi.
sana da soyliyim dedim, ayni dertten muzdarip oldugumuzdan :)
tekrar gecmis olsun cok
yerim seni hikayeni zevkle okudum:)) bende ayilir ayilmaz ilk göbek piercingimi yari ayik takmisdim: vede halan doktoru bekliodum ne zaman ameliyat edicek beni diye bide 3 yatak degisdiki bende sormayin cok komik cooookkkk:):):) burnunu cok merak ediyom ya zuzum insallah istedigin sonucu alirsin mucuksss:)
yazmayi unutmusum:) ya benimde kalcam cürümüsdü düz yatmakdan
hahaha konmtrolmu ettin kiz:)) valla seni cok iyi anliyom ben hala yan yatmaya korkuyom :)
yok kıs başımı çeviremiyorum ki tutuldu heryerim anacum iğne yaparken gördü allahtan annem gördü de hesap vermek zorunda kalmadım
ne ignesi yapti hayirdir=???
hehe bana da dedi ki 10 gün rapor yazıyorum nasıl güldüm hehe bizim işyerinde rapor komik yani D
hadi yaa.Allah kolaylık versin canım yaa kıyamam..zor olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?