Senin endne bu kadar ağrın oldu ki canım?n Ben ameliyattan sonra damardan ağrı kesici bile istememeiştim ve daha sonra da tek bir ağrı kesici bile içmedim. Belki bünyeden bünyeye değişiyordu ama benim de ağrı eşiğim çok düşüktür...
canım kulak çöpüne bepanten sürüp temizlemekten başka çaren yok hem yaralarını iyileştiriyor hemde burnuna yapışan pıhtıları söküyor yoksa sıcak su çekip temizlemen gerekirki o da damarları gevşetir daha çok kanaman olur ben nerdeyse burun iç duvarına kadar sokuyorum bolca sürüyorum kremi
ay ayyy çiğdem ablam sen iyileştin ben yarın hastaneye yatıyorum hayr ola inş :) ve 20 gün sonra görüşmek üzere şimdiden..
sagol canım , cesaretımı toplayıp ucundakı kabukları temızledım. cubuklada krem surdum ama ıcıne pek sokamadım. bı dahakı sefere ınsalllah olucak. bıde cok kotu ıcı tıkandı. ıcı dolu dıye acayıpler ses çıkıyor konusurken, nefes alamıyorum bunun icin napcam bılmıyorm yavuz beyı arasam mı acaba?
benimde aynısı oldu hatta oluyorda hala burnuna ılık su çek masaj yapar gibi burnunu tut sümkür akşama kadar su çekiyorum burnuma yaralar iyileşene kadar çekicez xD
bana cumartesıye kadar sumkurme yok mu dedı ne dedı tam hatırlamıyorum, sınırllerım pek yerınde olmadıgı ıcın tutamadım aklımda. sukur lafı gectı ama yapma mı yap mı , şeklındeydı unuttum
canım cumartesi hastaneye gelicem inşallah görebilirim seni şimdiden çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle dön
sağolasın canımm inş bende seni görürüm yakından :)) inşş ama evde net olmadığı için uzun bir süre habersiz bırakıcam kkyı sana veririm haberleri ama :)) öpüldün hayatım
canım burnun çok hoş olmuş güle güle kullan :)
alçımın alındığı gün yapabilirsin demişti bana bilmiyorum beklemekten başka çaren yok o zaman ben de öyle tıkalı gezdim bi kaç gün
benimde aynısı oldu hatta oluyorda hala burnuna ılık su çek masaj yapar gibi burnunu tut sümkür akşama kadar su çekiyorum burnuma yaralar iyileşene kadar çekicez xD
Canım burna su çekmek çok sakıncalı diye biliyorum ben...
Benim doktorum, birçok doktordan daha rahat biri olamsına rağmen ilk 1 ay şunlar yok demişti:
Burna darbe almak, spor yapmak, sümkürmek ve burna su çekmek..
Dik yatman lazım bile demedi, o kadar yani, düşün..
Bana antibiyorikli göz merhemini kulak çubuğu yardımıyla burnumun içine ve dışındaki dikişlere sürmemi söylemişti..alçım alınmadan önceki gün hiçbir acı da duymadan burnumun içindeki kabuklar ve dikişlerden kurtulmuştum bu şekilde...
Çok dikkat edin valla...
çok hoş duruyo beğendim yakışmış yüzünle uyumlu doğalkızlar bugün çektiğim fotoları koydum bi bakın ben mi büyütüyorum ama fotolarda yanıltıyor of kafayı yicemm xD
çok hoş duruyo beğendim yakışmış yüzünle uyumlu doğal
merakla bekliyoruz cnm resimlerini çok geçmiş olsun memnun olman iyikıslar selam, bgn alcılarımı aldı veli hoca. burnumuda temızledı veli bey rahatladım baya :) keyfımde yerıne geldı :)))
ama kafam pek yerınde olmadıgı ıcın mesajın suresını aklımda tutamadım. günde 2 kere masaj yapmamı söledi , her hareketı 3 dk süre ile yapıcam ama tum hareketlerın toplamı yarım saat mı surucektı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?