ZuzuLa Burun Estetiği Ameliyatı

olabilir benimde çok düşüktür ağrı eşiğim bugün şükürler olsun ağrım yok ama içtiğim ağrı kesicininde haddi hesabı yok

ay ayyy çiğdem ablam sen iyileştin ben yarın hastaneye yatıyorum hayr ola inş :) ve 20 gün sonra görüşmek üzere şimdiden..

sagol canım , cesaretımı toplayıp ucundakı kabukları temızledım. cubuklada krem surdum ama ıcıne pek sokamadım. bı dahakı sefere ınsalllah olucak. bıde cok kotu ıcı tıkandı. ıcı dolu dıye acayıpler ses çıkıyor konusurken, nefes alamıyorum bunun icin napcam bılmıyorm yavuz beyı arasam mı acaba?

ay ayyy çiğdem ablam sen iyileştin ben yarın hastaneye yatıyorum hayr ola inş :) ve 20 gün sonra görüşmek üzere şimdiden..

canım cumartesi hastaneye gelicem inşallah görebilirim seni şimdiden çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle dön

benimde aynısı oldu hatta oluyorda hala burnuna ılık su çek masaj yapar gibi burnunu tut sümkür akşama kadar su çekiyorum burnuma yaralar iyileşene kadar çekicez xD

benimde aynısı oldu hatta oluyorda hala burnuna ılık su çek masaj yapar gibi burnunu tut sümkür akşama kadar su çekiyorum burnuma yaralar iyileşene kadar çekicez xD

bana cumartesıye kadar sumkurme yok mu dedı ne dedı tam hatırlamıyorum, sınırllerım pek yerınde olmadıgı ıcın tutamadım aklımda. sukur lafı gectı ama yapma mı yap mı , şeklındeydı unuttum

alçımın alındığı gün yapabilirsin demişti bana bilmiyorum beklemekten başka çaren yok o zaman ben de öyle tıkalı gezdim bi kaç gün

canım cumartesi hastaneye gelicem inşallah görebilirim seni şimdiden çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle dön

sağolasın canımm inş bende seni görürüm yakından :)) inşş ama evde net olmadığı için uzun bir süre habersiz bırakıcam kkyı sana veririm haberleri ama :)) öpüldün hayatım

sağolasın canımm inş bende seni görürüm yakından :)) inşş ama evde net olmadığı için uzun bir süre habersiz bırakıcam kkyı sana veririm haberleri ama :)) öpüldün hayatım

leptopun varsa götür hastanede kablosuz ağ var canım

alçımın alındığı gün yapabilirsin demişti bana bilmiyorum beklemekten başka çaren yok o zaman ben de öyle tıkalı gezdim bi kaç gün

insallah cumartesı gunu alcıyı alırlarda rahat rahat burnum temızlenır :) cumartesı 10 bucuk gıbı orda olucam. ağlayan mavi gözlu bı kıs gorursen o benım :))

kızlar bende yarın 2 ile 4 arası ameliyata gireceğim cumartesi hepinizi görebilrm :) beklerimm sizleri

Canım burna su çekmek çok sakıncalı diye biliyorum ben...

Benim doktorum, birçok doktordan daha rahat biri olamsına rağmen ilk 1 ay şunlar yok demişti:

Burna darbe almak, spor yapmak, sümkürmek ve burna su çekmek..

Dik yatman lazım bile demedi, o kadar yani, düşün..

Bana antibiyorikli göz merhemini kulak çubuğu yardımıyla burnumun içine ve dışındaki dikişlere sürmemi söylemişti..alçım alınmadan önceki gün hiçbir acı da duymadan burnumun içindeki kabuklar ve dikişlerden kurtulmuştum bu şekilde...

Çok dikkat edin valla...

benim doktorum (yavuz bey) alçıdan 3 gün sonra burnuma su çekebileceğimi söylemişti her doktorun fikri ayrı sanırım

kızlar bugün çektiğim fotoları koydum bi bakın ben mi büyütüyorum ama fotolarda yanıltıyor of kafayı yicemm xD

kıslar selam, bgn alcılarımı aldı veli hoca. burnumuda temızledı veli bey rahatladım baya :) keyfımde yerıne geldı :)))
ama kafam pek yerınde olmadıgı ıcın mesajın suresını aklımda tutamadım. günde 2 kere masaj yapmamı söledi , her hareketı 3 dk süre ile yapıcam ama tum hareketlerın toplamı yarım saat mı surucektı unuttum

merakla bekliyoruz cnm resimlerini çok geçmiş olsun memnun olman iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…