ZuzuLa Burun Estetiği Ameliyatı

aaa biriciğimmmmm niye inanmıyorsunkii bak yasenin irisenin burunlarına çok güzel olmuş :) tabi şişler hala... bence sende inan hem ilk bir ay 2 ay birşey bekleme :)) sonraaaaa sarışın bombaaa dicez sana ehuheuheu

Son düzenleme:
ben bahtsız bedeviyim canım asla olmas denilen şeyler küt gelir bulur beni sonuc vahim olur diye erteledim yıllardır ama şimdi herşeyi göze aldım eskisinden kötü olmas herhalde D:

bende en kötü ihtimalle öyle düşünüyorum ama bence öyle düşünme güzel düşünki güzel olsun :) olur mu canısıı

kıslar alçısız fotoları ekledim bakabilirsiniz mikemmel olduuuuuuuuu ama hala şiş xD

burnumun ucu çok şiş yaaa yanlara masaj yapıyorum yanların şişi indikçe ucu top gibi durmaya başladı

zamanla düzelir cnm dur daha çok yenii yemeği yeni ateşe koyduk bekle bi yaa

sonuçta tamamen değişen bir organ yüzüne tam oturması aylar alır cnm hemen olmaz bu işler bence biz istiyoruzki hemen kavuşayım hayallerimizdeki o buruna ama sonuç iyi olacak eminim buna biraz daha sabır düşünsenize eski hali nasıldı şimdi nasıl en azından bunla bile mutlu olmak lazım

burun ucuna dokunma dedi oraya masaj yapmıyorum

bide korkunç derecede baş ağrım var ameliyattan bu yana çıldırmak üzereyim

alıyorum ama bana mısın demiyor burnumun kanatları emlacık kemiklerim falan fena sızlıyo
geçmiş olsun cnm yaa üzüldüm hem de korktum ben de burun içi sorunlu olduğu için belki bu kadar zorlanmışsındır senin ameliyat diğerlerine göre uzun sürmüştür hem sağlık sorunu hem estetik benim de öyle aynen ne yapcam bilmem zaten başı çok ağrıyan biriyim.Sabretcen artık yapacak bişey yok ama doktoruna söylemelisin başının ağrığını en azından o bir ilaç verir bu duruma uygun ben yazardım ama san uygun gelmez belki her bünye farklı benim sık sık ağrığı için..

sağol cnm aradım dün vlei beyi ağrı kesici iç dedi yığınla içtiğimi söyledim :) cumartesi kontrole gidicem bakalım anormal bişi var mı

burnumun ucu çok şiş yaaa yanlara masaj yapıyorum yanların şişi indikçe ucu top gibi durmaya başladı

Benim 1,5 ay oldu canım, hala öyle..Ucuna masaj vermedi, ben de yanlış bir şey olmasın diye dokunmuyorum..Minik bir topçuk vars anki burnumun ucunda vee çok sert=(

Benim 1,5 ay oldu canım, hala öyle..Ucuna masaj vermedi, ben de yanlış bir şey olmasın diye dokunmuyorum..Minik bir topçuk vars anki burnumun ucunda vee çok sert=(

benim sert değil hatta pamuk gibi bide çok fazla hassas burnumu temizlerken bile canım yanıyor xD

geçmıs olsun ZuzuLa cım. ınsallah bır once hıc bı agrı kalmaz. bende 8 kasımda velı aslan ve yavuz beye amelıyat oldum. dun tamponlarımı cıkardılar. ben cok nazlı oldugum ıcın tamponları cıkarırken sızlandım ağladım :S o yuzden bepanten kremı surmedı yavuz hoca. anneme dedı evde sız surun pamuklu cubukla ama bu kız onada ızın vermez en ıyısı cumartesı gunku kontrole kadar bekleyın dedi. burnum azar azar kanıyo benım. kremde surmedım burnumada ellemıyorum . nsl temızlıcem bılemıyorum lutfen bana yardım edın sız nasıl yaptınız.

benim sert değil hatta pamuk gibi bide çok fazla hassas burnumu temizlerken bile canım yanıyor xD

Senin endne bu kadar ağrın oldu ki canım?n Ben ameliyattan sonra damardan ağrı kesici bile istememeiştim ve daha sonra da tek bir ağrı kesici bile içmedim. Belki bünyeden bünyeye değişiyordu ama benim de ağrı eşiğim çok düşüktür...

canım kulak çöpüne bepanten sürüp temizlemekten başka çaren yok hem yaralarını iyileştiriyor hemde burnuna yapışan pıhtıları söküyor yoksa sıcak su çekip temizlemen gerekirki o da damarları gevşetir daha çok kanaman olur ben nerdeyse burun iç duvarına kadar sokuyorum bolca sürüyorum kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…