evett sizlerin güzel fotoğrafları benim makyajlı (mosmor) tonları tercihim olaraktan resimlerimi ekliyeceğimbence herkesin burnuşu harika olacak inanıyorummm
resimde bana ucu şiş gelmedi cnm tam anlaşılmıyor ama oda geçer bence masajla diye düşünüyorumburnumun ucu çok şiş yaaa yanlara masaj yapıyorum yanların şişi indikçe ucu top gibi durmaya başladı
baş ağrısı için ağrı kesici alamıyormusun peki :2:burun ucuna dokunma dedi oraya masaj yapmıyorum
bide korkunç derecede baş ağrım var ameliyattan bu yana çıldırmak üzereyim
baş ağrısı için ağrı kesici alamıyormusun peki :2:
geçmiş olsun cnm yaa üzüldüm hem de korktum ben de burun içi sorunlu olduğu için belki bu kadar zorlanmışsındır senin ameliyat diğerlerine göre uzun sürmüştür hem sağlık sorunu hem estetik benim de öyle aynen ne yapcam bilmem zaten başı çok ağrıyan biriyim.Sabretcen artık yapacak bişey yok ama doktoruna söylemelisin başının ağrığını en azından o bir ilaç verir bu duruma uygun ben yazardım ama san uygun gelmez belki her bünye farklı benim sık sık ağrığı için..alıyorum ama bana mısın demiyor burnumun kanatları emlacık kemiklerim falan fena sızlıyo
geçmiş olsun cnm yaa üzüldüm hem de korktum ben de burun içi sorunlu olduğu için belki bu kadar zorlanmışsındır senin ameliyat diğerlerine göre uzun sürmüştür hem sağlık sorunu hem estetik benim de öyle aynen ne yapcam bilmem zaten başı çok ağrıyan biriyim.Sabretcen artık yapacak bişey yok ama doktoruna söylemelisin başının ağrığını en azından o bir ilaç verir bu duruma uygun ben yazardım ama san uygun gelmez belki her bünye farklı benim sık sık ağrığı için..
sağol cnm aradım dün vlei beyi ağrı kesici iç dedi yığınla içtiğimi söyledim :) cumartesi kontrole gidicem bakalım anormal bişi var mı
burnumun ucu çok şiş yaaa yanlara masaj yapıyorum yanların şişi indikçe ucu top gibi durmaya başladı
Benim 1,5 ay oldu canım, hala öyle..Ucuna masaj vermedi, ben de yanlış bir şey olmasın diye dokunmuyorum..Minik bir topçuk vars anki burnumun ucunda vee çok sert=(
benim sert değil hatta pamuk gibi bide çok fazla hassas burnumu temizlerken bile canım yanıyor xD
geçmıs olsun ZuzuLa cım. ınsallah bır once hıc bı agrı kalmaz. bende 8 kasımda velı aslan ve yavuz beye amelıyat oldum. dun tamponlarımı cıkardılar. ben cok nazlı oldugum ıcın tamponları cıkarırken sızlandım ağladım :S o yuzden bepanten kremı surmedı yavuz hoca. anneme dedı evde sız surun pamuklu cubukla ama bu kız onada ızın vermez en ıyısı cumartesı gunku kontrole kadar bekleyın dedi. burnum azar azar kanıyo benım. kremde surmedım burnumada ellemıyorum . nsl temızlıcem bılemıyorum lutfen bana yardım edın sız nasıl yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?