ZuzuLa Burun Estetiği Ameliyatı

evet ebrucum öğleden sonra ordayım özelden tel nomu vereyim haberleşelim yase de gelicek

yavuz bey hiçbir burun spreyi suyu vs. sıkma sürme demişti burnuna cumartesi sorarım tekrar ev okyanus suyu dolu

Aman yapma dedilerse yapma sen tabii...

Sen de fark ettiysen bana tavsiye edilen sana, sana da tavsiye edilen bana yasakmış...=)

Neyse sonu iyi olsun da..

Bakalım canım bu Cumartesi epey başlarını ağrıtıcam Veli beyle Yavuz beyi hatta ikisini karşıma alıcam yoksa birbirlerine paslıyorlar

Veli beye ameliyat olanların dikkatine :)

bu cumartesi ben, yase, aysızgökyüzü ve ebruli öğlen kontrole gidicez tanışma fırsatımız olacak müsait olanları bekleriz

:))) canım benim kontrolüm salı günü aslnda ama cumartesi gelicem sizin yanınıza inş :) bu arada boş gitmeyelim diyorumm

evet ebrucum öğleden sonra ordayım özelden tel nomu vereyim haberleşelim yase de gelicek

yavuz bey hiçbir burun spreyi suyu vs. sıkma sürme demişti burnuna cumartesi sorarım tekrar ev okyanus suyu dolu

canım benim alerjik astımım var. doktorum hiçbir zaman okyanus suyu vermiyor. içerdeki damarların büzüşmesine neden oluyor. al 1 lt suyu at içine bir yemek kaşığı tuz çek burnuna en iyisi valla. Okynustan doldurmuyorlar onları emin ol:)

aynen canım benimde astımım olduğu için her türlü burun spreyi yasak artı konkalarım yeni alındı konkalara çok büyük zararı var burun spreylerinin

burnikim 4 aylık oldu kızlar yeni fotolar ekledim albüme bakabilirsiniz :)

arkadaş olarak ekledim bakabilirsin şimdi

fıstığımmm :) çok tatlı olmuşsn yaa doktor gerçekten herkesin yüzüne göre yapıyor kavisi baya var burnuşunn :))) ama baya şiş hala bnmde öyle geçicek ama inş.. çok güzel olmuş :)

merci kuşummm ay ben çok memnunum şişler inmesede olur valla büyüklüğü iyi şuan benim için

evet ama dahada küçülcekki :))) bnmde küçülüyor bi ucu kaldı :) ama memnunm :)

bakalım ortaya nasıl bir sonuç çıkacak :)

kızlar 5 aylık hali foto albümümde iyi seyirler :80:

6 aylık oldu kıslar burnikim foto albümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…