ZuzuLa Burun Estetiği Ameliyatı

her hareket 3 dakika olur mu 15 saniye bastırıyorsun :) aklına geldikçe yap bence ben öyle yapıyorum canım yanıyor çünkü dayanabildiğim kadar yapıyorum

kızlar ameliyat sonrası burnunda feci şekilde iltihap kokusu alan burun akıntısı olan var mı? benim dayanılmaz akıntım var felaket kokuyor nefes alırken dayanamıyorum artık kontrole gidemiyorum bi türlü veli beyle zamanlarımız uymuyor bu cumartesi inşallah kontrolümü yaptırabilirim

tatlım 2 ay hiç durmadan burun sildim, hala benı rahatsız ettiği zaman oluyor ama ilk günkü gibi değil tabii. veli bey'e gittiğinde yavuz beye uğra istersen. Ben birkaç kez temizlettim çoook rahatlamıştım.

onada uğruyorum canım en son gittiğimde (geçen hafta) kıkırdak iltihabı olduğunu söyledi kara merhem verdi sürüyorum ama bi gelişme yok hala burnumun içi top top iltihaplı et

burun içi kapalı oldugundan sanırım çok geç iyileiyor ama bence her hafta uğra. Görsünler, sende ihmal etme.

burun içi kapalı oldugundan sanırım çok geç iyileiyor ama bence her hafta uğra. Görsünler, sende ihmal etme.

bu hafta bayram izninde oldukları için gidemedim yoksa ihmal etmiyorum da veli beyle karşılaşamıyorum haftaiçide izin alamıyorum neyse bu cumartesi yoksa bile özel olarak gelmesi için rica edicem

bu hafta bayram izninde oldukları için gidemedim yoksa ihmal etmiyorum da veli beyle karşılaşamıyorum haftaiçide izin alamıyorum neyse bu cumartesi yoksa bile özel olarak gelmesi için rica edicem

gelir tatlım gelir. Durumu anlatırsan hayır demez. genelde ctesi günleri zaten hastanede. Arefe günü konuştum yurtdısına gidiyorum dedi. gelmiştir, hastalarıda byram tatilinde birikmiştir. ctesi kesin orada olur:)

inşallah canım alçıdan sonra hiç görünemedim çünkü kendisine sanki burnum biraz düştü gibi geliyor bana acayip stres ve takıntı yaptım

inşallah canım alçıdan sonra hiç görünemedim çünkü kendisine sanki burnum biraz düştü gibi geliyor bana acayip stres ve takıntı yaptım

bence burnun düşmüyor, şişler bu dönemde cok hızlı iniyor ve en önemlisi ödemler. Hal böyle olunca görüntü biraz değişebiliyor. Burun ucu masajına geçtin mi sen?

yok canım dediğim gibi alçıdan sonra görüşemedim veli beyle

ebruli sultan burnun harika olmuş cnm daha yeni gördüm ben çok başarılı doğrusu çok doğal duruyor süperrr

Merhaba Arkadaslar...
ben Almanyadan katiliyorum bu sitede yeniyim.. Bende Veli Aslan bey de ameliyat olmak istiyorum.. aralikda türkiyeye ucuyorum insallah.
Tavsiye edermisiniz??? Ben hic baska doktor arastirmadan Veli beye gidicem cünkü zamanim cok az 2 hafta izin koparabildim isyerinden..

Merhaba canım.
daha önce benim buradan bir arkadaşım Viyanadan gelmişti. Veli Bey yaptı operasyonunu. Memnundu. Sonra küçük bebeği olduğu için çok iletişim kuramadım.
Eğer Veli Bey ile telefonda görüşmek içini rahatlatacaksa ben belki rica edebilirim. Belki önce fotoğraflarını gönderirsin. Ben ameliyatımdan çok memnunum. Mipa ve laracroft da benim referansım ile gidenler. Çok giden oldu ama ben hepsini takip edemedim. Resimlere de bak öyle karar ver. Sorun olursa, hepimiz yardımcı oluruz.

Çok sevgiler Türkiyeden...

bu sabah durumunuzu Veli Bey ile paylaştım. mail adresini vereyim size özelden sorunuz varsa öyle sorun. içiniz rahat gelin, bir kere olan birşey bu.
doğru doktoru seçmek gerçekten çok önemli...

zuzula çok geçmiş olsun...
ameliyat sonrası burnun temizlenmesi çok önemli...özellikle ıslak bir kulak pamuğu temizleyicisi ile temizlemenizi ısrarla tavsiye ediyorum

temizliyorum canım inan sürekli kremde sürüyorum ama içteki yara şişleri daha da arttı

ZuzuLa, ben kulak çubuğuna okyanus suyu sıkarak temizlemiştim ve alçım alınacağı zaman doktorum bile şaşırmıştı tertemiz içi, hiç kabuk kalmamış diye...Sen denedin mi? İnşallah iyileşirsin çabucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…