Aramıza hoş geldin canım, tabiki de veririz neden vermeyelim fıstık gibi hatunlar olacağız :) Sen ne yapıyorsun diyet döneminde bizimle paylaşır mısın?
canım ee ne yaptı bugün neler yedin?nasıl gidiyor fıstıklaşma sürecin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramıza hoş geldin canım, tabiki de veririz neden vermeyelim fıstık gibi hatunlar olacağız :) Sen ne yapıyorsun diyet döneminde bizimle paylaşır mısın?
tebrik eserim ne kadar iradelisin :) bende bu yok maalesef, tatliya $ekere a$iri derecede dü$künümne yapicam ben daha 23 ya$indayim ve 162 boy, 68 kilodayim
![]()
Canım ben de 23 yaşındayım.Sen neden kendine en güzel çağlarını sırf bir anlık tatlı zevki yüzünden kendinden hoşnut olmayarak giydiklerini yakıştırmayarak geçirme haksızlığını yapıyorsun ki.Bence bunu yapmayalım.Ki ben de tatlıya çok meraklıyım.Ama insan yemeye yemeye uzaklaşıyor.Ki aynada kendini güzel görmenin her giydiğini yakıştırmanın keyfiyle boy ölçüşemez çikolata yemenin keyfi bence![]()
canim bende hep kendime bunu diyorum, ben okuyorum ve sinifimdaki çogu kiz ipince, hep imreniyorum ama olmuyor, ben a$iri derecede dü$künüm $ekere öyle böyle degil, bir gün yemedim ertesi gün uyaninca çikolatanin kokusu burnuma geliyor, ayni sigara gibi oldu bende birden bire, sanki agzima tadi geliyo gibi resmen agzim sulaniyor, nasil birakirimki, sirf bu yüzden sigaraya ba$lamayi dü$ünüyorum o derece yani durumum vahim![]()
canım madem tamamen bırakamam diyorsun sınır koy mesela tablet çikolatalar varya onlardan bitteri tercih et.Sabh küçük bir parca öğle küçük bir parca akşam küçük bir parca at ağzına.
sabah ve ögle idare edebiliyorum ama ak$amdedigin gibi öyle yapacagim artik, bilgi için çok te$ekkür ederim
benim sorunum daha büyük aslinda, benim hiç çok severek yedigim bir yemek yok, hep saglikli doyurucu diye yiyorum, $ekerli $eyler yesem ba$ka bir$ey aramam, bu yüzden diyet çok zor benim için, hatta örnek vereyim, ben küçükken bana "en sevdigin yemek ne" diye soranlara " 1.si sütlaç 2. si a$ure" derdim o derece yani küçüklügümden gelen bir$êy
evet bu kötü işte yemeklerden zevk almaman.İyi bir diyetisyene gitsen bu konuda sana yol gösterebilirmi acaba ??
gittim ama o kendi istedigi gibi bir liste verdi, verdiklerinin yarisini yiyebiliyordum ama verdigi çikolata miktarinin 2 katini yiyordum sonuç +2 kilo![]()
bir 64 lükte ben varım kızlar aranıza hoşbuldum
çocuklugumu genc kızlıgımı 50 kılodan yukarı gecırmeyen ben 64 kılo olmusum. çikolataya asırı düşkünüm malesef. çayıma ve kahveme yıllardır seker atmam bu bir artı bence. ekmek istemesem yemem ama aç gözlülük işte gerçektende yediklerimizin yarısı basenimizde ve göbeğimizde yağ oldu yarısı wc ye gitti ayıp söylemesi.:) bize bir yararı yok yani.3 gündür zumba cardio dans yapıyorum internetten bakarak günde 50 mekik çalıstıgım için sadece aksamları yapıyorum tabi.yedikelerime de artık dikkat etmeye başlayacağım olmuyor böyle 38-40 beden hiç bana göre değil.haadi azmin elinden bir şey kurtulamaz.hedefim 57 olmak daha azı beni cok çirkin gösteriyor:)
bu arada yaşım 29 1 doğum yaptım ve boyum 161 cm..görüşmek üzere.fırsat buldukca haberdar edeceğim kızlar.kolay gelsin hepinize.![]()
ben de sabahları peynir zeytin, 1 dilim ekmek ve 1 tane yumurtadan oluşan bir kahvaltı yapıyorum.Öğle yemeğinde; sebze yemeği ya da ızgara et , salata ve yoğurt/ayran yemeye/içmeye çalışıyorum akşamları da aynı şekilde sebze yemeği veya et yemeği, yoğurt,1 dilim ekmek.Benim de ara öğünlerim oluyor. Meyve ya da ceviz,kuru incir, kuru kayısı gibi.Spor olarak da yürüme bandım var ama 1 haftadır bakım yağı bittiği için kullanamıyorum.Onun yerine eğzersiz videosu var ben de onu yapıyorum.Arkadaşlar benim sorunum istikrar gösteremem.Ben masabaşında çalışan bir insanım.Evim çok uzak değil.Öğle aralarında gitmeye calışıyorum.Ama 10 dk git 10 dk gel zaten öğle aram 1 saat.Herzaman gidesim gelmiyor.Böyle olunca ofis sartlarında ne yiyebilirsem.Bi de akşamları 5 de çıkıyorum eve gidip yemek yapmam 7-7:30 buluyor.Bazen 8 de yediğimde oluyor. Gec yiyorum galiba![]()
Geldim kızlar :) Yazdıklarınız için teşekkürler 2 haftalık mide küçültme diyetim nihayetinde sona erdi :) bu arada 1 kilom daha gitti. Sabah 2 yumurta yedim. Birde şekersiz çay. Kızlar şekeri çıkarırsanız hayatınızdan çok rahat kilo verirsiniz biliyorum. Beyaz şeker, tatlılar hatta meyveler ve meyve suları kesildiği sürece kilo verme işi hızlanır. Bu arada ilk zamanlarda kilo vermeniz zordur sakın direnciniz kırılasın çünkü o evrede vucut kıtlık moduna geçiyor. Rabbimin yarattığı bünye çok ilginç. Şimdi vucunuza az yiyecek girdiği zaman beyin hemen sizin yemek yönünden kıtlıkta olduğunu düşünüp az enerji harcamaya başlıyor tabi bu uzun süre devam etmiyor belli bir zaman sonrada bünyenin direnci kırılıp kilo verme hızlanıyor
tebrik eserim ne kadar iradelisin :) bende bu yok maalesef, tatliya $ekere a$iri derecede dü$künümne yapicam ben daha 23 ya$indayim ve 162 boy, 68 kilodayim
![]()
merhaba hanımlar bende kilo yönünden muzdaribim geçen sene 63 kg dım demir eksikliği için ilaç kullandım şu an 68 kg mım 42 beden etekler olmuyo 44 oldum aşırı derecede acıkıyorum bilemiyorum nasıl kilo vereceğim boyum 164 kg 68 bir doğum yaptım bir yerlerden başlamalıyım anne olmadan önce 54 kgdım ya bende hani şu bele takılan masaj aleti varya ondan var kullanıpta faydasını gören var mı zuzu inş. isteğimiz kg kavuşuruz![]()
Canım merhaba çikolataya düşkünlüğüne dur diyebiliriz. EFT yöntemi bu işe yarar sanırım. Bu işi bilen bir arkadaşımdan yapılır mı yapılmaz mı ögreneyim olumlamaları sana yazarım yaparsın gün içinde:) İraden çikolatadan daha güçlü unutma.. Çikolatayı sana isteten irade, bıraktırırda bence sadece kendine güven :)
merhaba hanımlar bende kilo yönünden muzdaribim geçen sene 63 kg dım demir eksikliği için ilaç kullandım şu an 68 kg mım 42 beden etekler olmuyo 44 oldum aşırı derecede acıkıyorum bilemiyorum nasıl kilo vereceğim boyum 164 kg 68 bir doğum yaptım bir yerlerden başlamalıyım anne olmadan önce 54 kgdım ya bende hani şu bele takılan masaj aleti varya ondan var kullanıpta faydasını gören var mı zuzu inş. isteğimiz kg kavuşuruz![]()
ay çok te$ekkür ederim :) bu yöntemi tanimiyorum ama $u tatli istegine bir faydasi varsa her$eye varim :) bu forumu takip edecegim :)