Salatalara kendine has bir tat ve rayiha veren elma sirkesini içerek kilo verebileceğinizi biliyor muydunuz? Üsteli sabah akşam içmenizde de bir mahsur yok. Tabi tadını sevebilirseniz.

Hızlı Kilo Verdiren İçecekler

Kilo verdiren içecekler konusunda bir makale yayınlayan ünlülerin diyetisyeni Jessica Cording, normal hayatınızın aksatmadan yağ yakmanıza yardımcı olacak sıvıları açıkladı.

Sabah Aç Karna Elma Sirkesi İçmek Zayıflatır Mı? Kullanıcı Deneyimi için Tıklayın !

Yeterli Su İçmek Birinci Kural

Cording’in hızlı kilo vermek için ne içmek gerekir diye soranlara verdiği ilk tavsiye, günlük su ihtiyacını ihmal etmemeleri. Hidrasyon rotasyonuna eklenebilecek diğer içeceklerden bazıları ise şu şekilde.

Bir Fincan Kahve…

Kahvenin fazlası diğer herkes gibi kilo vermek isteyenlere de zararlı. Ancak abartmadan içilen kahvenin vücuttaki yağ birikiminin parçalanmasına yardımcı olduğu da bir gerçek.

Kahvenin içindeki kafein, vücudun normalden daha fazla enerji yakmasını sağladığı için istemeseniz de yağ yakmaya başlıyorsunuz. Hatta oturduğunuz yerden bile erimenize yardımcı olduğu söylenebilir. Sütsüz ve şekersiz içilen bir fincan kahve, harika bir diyet tamamlayıcı.

Kilo verdiren içecekler
Kilo verdiren içecekler

Nane Her Derde Deva

Kokusu bile insana yaşama sevinci veren bu bitki, çayıyla da diyet yapanların imdadına yetişiyor. Antioksidanlarıyla sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazı olan nane, %100 doğal bir iştah bastırıcı.

Yapraklarını beş dakika kadar kaynatın, süzün ve afiyet olsun.

Limonun Gücünü Keşfedin

Sindirim sisteminin en büyük destekçilerinden biri limon. Jessica Cording, bazı ünlülerin çantalarında sürekli limon taşıdıklarını ve içtikleri suya mutlaka karıştırdıklarını söylüyor.

Metabolizmayı hızlandıran içecekler kategorisinde yer alan limon suyu, özellikle aç karna ılık suyla birlikte tüketildiğinde gün boyu zinde olmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca kabızlık probleminin giderilmesinde de etkili.

İlgili Konular;