Müşterilerine, Skin BarSM’da cilt yapılarını keşfetme ortamı sunan Dermalogica, Geleneksel Çin Yüz Tanımlaması ile Batı Cilt Analizini birleştirdiği Face Mapping®’le cildin haritasını çıkarıyor. Kısıtlı zamanları olan kişiler içinse, Speed MappingSM ile 5 dakikada cilt analizi gerçekleştiriyor, MicrozoneSM ile de 20 dakikalık cilt bakımları yapıyor.

Amerika’nın ilk profesyonel cilt bakım sisteminin yaratıcısı Dermalogica, kendine ait 4 özel marka uygulamasıyla müşterilerine cilt bakımında farklı deneyimler yaşatıyor.

Doğru cilt bakım ürünlerini doğru şekilde kullanmak için: Skin BarSM

Dermalogica, müşterilerine, ciltlerinin yapısını keşfetme ortamı sunduğu Skin BarSM ile, ideal cilt sonuçlarına ulaşılabilmek için doğru ürünleri, doğru şekilde kullanmayı öğretmeyi hedefliyor. Dermalogica müşterileri, cilt bakım terapistinin önerisi ve yönlendirmesiyle kendisine sunulan ürünleri, evinde nasıl ve hangi sıralama ile kullanacağını ilk olarak Skin Bar’da deneyimliyor. Böylece yanlış ürün kullanımı ve uygulamadan doğabilecek sorunları yaşamadan cilt bakımını doğru bir şekilde yapabiliyor.

Face Mapping® yüzün haritasını çıkarıyor

Dermalogica, Geleneksel Çin Yüz Tanımlaması ile Batı Cilt Analizini birleştirdiği Face Mapping® ile yüzün haritasını ortaya çıkarıyor. Face Mapping® ile yüz 14 zona ayrılıyor; cilt, aynı anda gözle ve elle dokunularak inceleniyor. Cilt bakım terapisti, bu adımda müşteriyi cildi hakkında bilgilendirirken, hangi ürünleri neden ve nasıl kullanması gerektiğini anlatıyor.

Terapist, Face Mapping® işlemini cilt analizine özel mercekli gözlükler ile gerçekleştiriyor. Bu şekilde, zonlara ayrılan yüz ve boyun, hem gözle hem de dokunarak analiz ediliyor. Kulaklar dahil her zon incelenirken, her zonda rastlanan bulgular yüz haritasına kaydediliyor. Face Mapping®’te görsel inceleme ile kızarıklık, sivilcelenme, siyah nokta, kılcal damar çatlamaları, lekelenmeler, yağlı veya kuru bölgeler, sertlik, cilt altında meydana gelen birikimler ve diğer gizli göstergeler açığa çıkarılıyor.

5 dakikada cilt analizi: Speed MappingSM

Face Mapping®’e ayıracak vaktiniz yoksa Speed MappingSM tam size göre…

Beş dakika gibi kısa bir zamanda gerçekleştirilen Dermalogica Speed MappingSM cilt analizi, yüz ve boyunda beş genel alana bakılarak uygulanıyor. Speed MappingSM, makyaj çıkarılmadan uygulanabileceği için hem zaman hem uygulama açısından avantaj sağlıyor. Speed MappingSM, Skin BarSM ve bakım odası dışında da gerçekleştirebiliyor.

20 dakika süren sonuç odaklı cilt bakımı: MicrozoneSM

Dermalogica’nın 20 dakika süren sonuç odaklı cilt bakımı MicroZoneSM ise, cildin ihtiyacına göre; canlandırıcı eksfoliasyon, gerginleştirici göz bakımı ve arındırıcı sivilce bakımlarından oluşuyor. MicroZoneSM Bakımlar, cildin sürekli takip edilmesini ve korunmasını sağlarken problemli bölgeler için de bakım sunuyor.

Dermalogica ürünlerinin farklı uygulamalarını ve alet kullanımını içeren MicroZoneSM Bakım’ın en belirgin özelliği kısa zamanda hedeflenen sonucu gerçekleştiriyor olması. Bu özelliği ile MicroZoneSM Bakımlar, özellikle zamanı kısıtlı olup, aylık bakımlarına ara vermeden devam ettirmek isteyenler tarafından tercih ediliyor. MicroZoneSM Bakım’ın bir diğer özelliği ise makyajın tamamen ciltten temizlenmesine, aylar öncesinden randevu almaya ve büyük bir bütçe ayırmaya gerek olmaması.

MicroZoneSM Bakım, yüzü 14 zona ayırarak analiz eden Face Mapping®’in bir sonraki adımında uygulanıyor.

Dermalogica’nın bu dört özel cilt bakım uygulaması, Tüm Dermalogica cilt bakım merkezlerinde gerçekleştiriliyor. Dilerseniz size en yakın Dermalogica cilt bakım merkezinden hemen randevu alın, dilerseniz Dermalogica Türkiye distribütörü Antis Kozmetik’in Fulya’da bulunan Dermal Cilt Bakım Merkezi’ni arayın.

Dermal: 0212 240 7777–240 7949

Dermalogica'dan 'dört dörtlük' cilt bakım deneyimleri | 1

International Dermal Institute ve Dermalogica

International Dermal Institute, 1983 senesinde Jane Wurwand tarafından Los Angeles California’da kuruldu. Bu gün dünyada 40 eğitim merkezine sahip olan International Dermal Institute’un kurulma amacı estetisyen olarak tanımlanan kişilerin profesyonel cilt bakımındaki gelişmeleri, yenilikleri takip etmelerini ve kendilerini değişen sistemelere uyarlayarak müşterilerin değişen ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunabilmelerini sağlamaktı.

Dermalogica, The International Dermal Institute eğitimlerinin geliştirilmesinin ardından, Jane Wurwand tarafından cilt bakım terapistlerine ihtiyaçlarını karşılayacak cilt bakım sistemini sağlamak için geliştirildi.

Cilt bakımı ve güzelliğini estetik olarak değil sağlık olarak ele alan, bilimsel olarak yaklaşan bir marka olan Dermalogica, cilt bakımının diş bakımı gibi sağlık için çok önemli olduğu, cildin de diğer organlar gibi düzenli bakımının ve kontrollerinin yapılması gerektiği düşünülüyor. Dermalogica’da cildin bireyselliği ve değişkenliği göz önünde bulunduruluyor. Bu nedenle herkes için farklı, bireysel programlar sunuluyor.

Dermalogica’da hiçbir ürün hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hiçbir ürün hayvansal maddeler içermiyor.

Antis Kozmetik

1991 yılında kurulan ve ilk olarak ABD’nin önde gelen saç bakım markası Hayashi’nin ithalatını yapmaya başlayan Antis Kozmetik, 1994 yılında Dermalogica’yı Türkiye pazarına getirdi. Antis, ürünlerini bitkisel ve yüksek teknoloji kullanarak yaratan cilt bakımı markası Dermalogica’nın da Türkiye distribütörlüğünü yapıyor.

Antis Kozmetik, Türkiye genelinde 40 ilde 500’e varan bayilik ağıyla hizmet veriyor.