Aşırı sıcak geçen yaz, cildinizde hassasiyet yaratmış olabilir…

Güneşin yarattığı olumsuz etkilere karşı cildinizin bakımını ihmal etmemeli ve ona gereken özeni göstermelisiniz. Yaz aylarının başlarında güneşe merhaba diyen cildinizi şimdi aynı sağlıklı ve güçlü haliyle sonbahara hazırlamanın tam zamanı!

Dr.Murad’ın güneş sonrası hassasiyet kazanmış, kolay kızaran ve nemsiz ciltlere özel olarak geliştirdiği Redness Theraphy serisinin en yeni üyesi Soothing Gel Cleanser Yatıştırıcı Yüz Yıkama Jeli Patentli jel formülü ile ciltteki kızarık görünümünü azaltmaya yardımcı olurken Nemlendirici özelliği ile de gerginlik hissi yaratmadan cildi yumuşatarak temizlemeyi destekler. İçeriğindeki Nane Yaprağı Özü ciltteki hassasiyeti azaltmaya ve sinirleri yatıştırmaya yardımcı olur. Ayrıca Nar Özü ve Goji Berry Özü antioksidan desteği sağlayarak, hassas cildin savunmasını güçlendirir. Formülündeki anti-bakteriyel özelliği ile de hassas ciltleri bakterilere karşı korumayı destekler.

Hassas Ciltler İçin Önemli Bilgi

Hassas ciltlerin koruma bariyeri zayıf olduğu için mikroplara ve bakterilere karşı daha savunmasızdır. Bu yüzden kullanılacak temizleyici ürünün antibakteriyel olması çok önemli bir avantajdır. Çünkü bakteriler ciltte inflamasyonu yani kızarıklığı artırabilirler. Antibakteriyel temizleyici içeriğindeki anti-inflamatuarlar ile kızarıklığın azalmasına da yardımcı olur!