Kozmetikte trendi yakalamanın en hızlı ve en hesaplı yolu olma hedefi ile sektöre giriş yapan ve sektördeki birinci yılını henüz dolduran Kozmetikdetrend, her zaman müşteri memnuniyetini ilk planda tutmayı, bünyesine kattığı dünyaca ünlü marka ve binlerce ürünü,  en uygun fiyat ve hızlı teslimat ile müşterilerine sunmayı  ve sektörde daima bir adım önde olmayı ilke edinmiştir.

Kozmetikdetrend, cilt bakımı, vücut bakımı, saç bakımı, güneş koruyucular, ağız ve diş sağlığı, medikal ve sağlık gibi çeşitli kategorilerde online satış yapılan güvenli bir e-ticaret sitesidir. Ekstra güvenlik hizmetleri sayesinde müşteri bilgileri gizliliği % 100 güvence altına alınmaktadır.

Kredi kartı 3D güvenli ödeme, PayPal, BKMexpress ve İninal gibi çeşitli güvenli ödeme yöntemleri ile müşterilerine ödeme alternatifleri sunarken, aynı zamanda kart bilgilerinin güvenliğini sağlamaktadır.

Kusursuz kargolama hizmeti, kredi kartlarına taksit seçenekleri, üyelere ve yeni üyelere özel kampanyalar, sürpriz hediyeler ile ilk amacı olan müşteri memnuniyetini sağlama çabası içerisindedir.

İade ve değişim süreçlerinde tüketici haklarını gözeterek ve ilk planda tuttuğu müşteri memnuniyetini temel alarak, sadece satış öncesi değil, satış sonrası da maksimum destek sağlamaktadır.

http://blog.kozmetikdetrend.com/ adresine sahip blog sitesinde satışını yaptığı ürünler hakkında ve uzman kadrosunun hazırladığı cilt bakımı ve sağlık içerikli bilgilendirme yazıları ile, akılda kalan tüm soruları cevaplamayı ve müşterilerinin yüzünü güldürmeyi amaçlamaktadır. Aynı zamanda müşteri hizmetleri ekibi ile iletişime geçerek, aklınıza takılan tüm soru ve sorunlarınızı uzman ekibinin desteği ile çözebiliyorsunuz.

Tüm müşterilerin fırsatlardan yararlanmaları için, çok özel fırsatlar sunan kampanyaların duyuruları Facebook ve Twitter hesaplarından yapılmaktadır .

Güncel kampanyalardan haberdar olmak için  :

https://www.facebook.com/kozmetikdetrendcom

https://twitter.com/KozmetikdeTrend