Sıradaşı bir makyaja ne dersiniz? Punk makyajı nasıl yapılır? resimli anlatım makalemizde adım adım bu makyajın yapılışını anlattık. Punk makyajı için ihtiyacınız olacak şeyler saç renklerndiri sprey, eyeliner veya göz kalemi, mor, kırmızı vb neon renklerden oluşan göz farı ve ruj.
Yapmanız gereken saçlarınızla rujunuzun renginin uyumlu olmasını sağlamak
Eyeliner kullanmakta usta değilsen renkli rimel de deneyebilirsin.

1.Adım
Makyajınıza uygun ne tarz giyinebilirsiniz karar verin.

2.Adım
Kalem mi, likit mi eyeliner kullanacaksınız, kaleminizi seçerek işe başlayın.
Likit eyeliner daha belirgin gözlere sahip olmanızı sağlarken, kalem ise daha soft bir görüntü verecektir.

3. Adım
Mor, koyu pembe, turkuaz gibi parlak, göz alıcı renkleri punk tarzını iyi yansıtır, natürel makyajın punk makyaj stilinde yeri yoktur.

4.Adım
Yüzünüzü yıkayın, kurulayın ve cildinizde kusurlu olan yerlere concealer sürerek lekeleri, sivilceleri vs. gizleyin.

5.Adım
Gözlere makyaj yaparak, makyajınıza başlayın.
Göz kapağınıza mor, lila tonlarında bir far sürün
Siyah ve gri göz far gözlerinize buhulu göz makyajı yapın.
Ardından eyelinerı çekin.

6.Adım
Dudaklarınıza da canlı renk tonlarında bir ruj sürebilir, yahut diğer punkçuların tercih ettiği gibi gözlerinizin öne çıkmasını hedefleyip, dudak makyajınızda daha soft tonları kullanabilirsiniz.

7.Adım
Yanaklarınıza pembe tonlarında bir allık sürüp, makyaj fırçası ile bunu dağıtın.

8.Adım
Yüzünüze özellikle göz çevrenize, yıldız, kalp vb etiketler yapıştırıp, dikkati o yöne çekebilirsiniz.punk_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (1) punk_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (2) punk_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (3) punk_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (4) punk_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (5) punk_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (6) punk_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (7) punk_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (8)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir