Sık Yıkanan Saçlar için: Hayashi System Fit Daily Şampuan | 1Hayashi System Fit serisine ait Daily Şampuan ile güne bakımlı başlayın! Sık yıkanan saçlar için özel olarak geliştirilen Daily Şampuan, günlük kullanımda bile saçınıza ihtiyacı olan nemi ve canlılığı kazandırıyor.

Saçı nemlendiren ve donuk kalıntılar bırakmayan yumuşak yapıdaki kremlerin çok özel karışımıyla üretilen Daily Şampuan, saç ve saç derisini derinlemesine arındırıyor. İçeriğindeki yumuşak köpük yaratıcı maddeler, saça zarar veren çevresel etkenlerin ve saç şekillendiricilerin oluşturduğu birikimleri temizliyor. Ayrıca, Panthenol, A ve D vitaminleri saçın ve saç derisinin kurumasını önlüyor.

Daily Şampuan’ın yapısında bulunan keratin proteinleri saçı kimyasal işlemlere karşı korurken aynı zamanda parlaklık ve esneklik kazandırıyor. Böylece, saç daha sonra kullanılacak krem veya şekillendirici ürünlerin etkisinden çok daha iyi bir şekilde yararlanabiliyor.

Kullanımı: En iyi sonucu almak için az miktarda Daily Şampuan’ı tüm saça masajla uygulayıp köpürtün. Daha sonra bol ılık su ile durulayın.

Fiyat : 25,00 TL – 250 ml