Wash Off ile güne temiz bir başlangıç yap! | 1Gençler için özel olarak geliştirilmiş Clean Start serisinin temizleyici ürünü Wash Off cildin yüzeyindeki ölü deri hücrelerini, sivilce ve siyah nokta oluşumuna neden olan yağı ve kiri temizliyor.

Bayramda çikolata ve tatlıyı biraz fazla mı kaçırdın? Yeme alışkanlığındaki dengesizlikler cildini olumsuz yönde etkileyebilir. Cildini kontrol altına almak, yağdan, siyah noktalardan ve sivilcelerden kurtulmak istiyorsan bir de Wash Off’u dene!

Clean Start serisinin temizleyicisi Wash Off köpüren yapısıyla cildi derinlemesine temizliyor. Güne temiz bir başlangıç yapmak isteyenler için formülündeki portakal kabuğu cilde enerji veriyor ve ferahlatıyor.

Wash Off’u yüzün için olduğu kadar, dekolte, sırt ya da vücudunda yağlanma gördüğün herhangi bir bölge için de güvenle kullanabilirsin. Sabah ve akşamları düzenli olarak kullanıldığında, içeriğindeki salisilik asit gözeneklerdeki sıkışmış yağı ve sivilceye neden olan bakterileri arındırmaya yardımcı oluyor.

Wash Off ile kirlere ve yağlara elveda!

Fiyatı: 65 TL – 180 ml