Kadın olsun, erkek olsun çoğumuz için düzgün bir fizik karşı tarafta aradığımız en önemli kriterlerdendir. Erkekler neden uzun boylu kadınlardan hoşlanır? makalemizde erkeklerin neden böyle kızları tercih ettiği hakkında bilgiler verdik. Ortalamamızın 1.60 cm olduğu bir ülkede 1.65 ve yukarısıysanız şanslısınız!  siz de uzun kadın statüsündesiniz!

Geçmişte kadınlar için geçer akçe, balık eti, küçük burunlu, küçük ağızlı ve akça pakça beyaz bir kadın olmaktı.
Günümüzde güzel kadın tanımı ise uzun boylu, zayıf ve güzel yüzlülüktür. Medya, gazeteler, internet uyguladıkları algı operasyonu ile bize güzel kadın kavramını bu şekilde sunuyor. Barbie bebeklere bakın, ne anlattığımızı görebilirsiniz! Özellikle erkekler bu durumdan çok etkilenip ince ve uzun bir kızla evlenme hayali kuruyorlar.erkekler_neden_uzun_boylu_kadinlardan_hoslanir (2)

Uzun boylu kadınlar hele biraz da fizikleri düzgünse ne giyerlerse yakışır, düzgün fizikli bir kızı görmek erkeğin hemen dikkatini çeker! ve hormonları harekete geçer!

Uzun boylu kadınlar kısa kadınlara göre daha özgüvenli ve kendinden emin gözükürler, duruşları bile erkekleri etkilemeye yeter!

%80’i kısa kadınlardan oluşan bir ülkede uzun kadınlar, bulunmayan hint kumaşı gibi değer görür, çünkü az olan güzel şeyler her zaman kıymetlidir.erkekler_neden_uzun_boylu_kadinlardan_hoslanir (1)

Parayı bulan erkekler genelde hemen karısını değiştirir ve buldukları kadınlara bakın! uzun ve güzel yüzlü bir kadın!

Erkekler yanlarında güzel bir kadınla gözükmekten gurur duyarlar, uzun boylu bir kadınla yürümek bile erkeği mutlu eder.

Boy, fizik genelde genetik olduğundan, çocuklarının kısa olmasını istemeyen erkekler uzun boylu kadınla evlenmek isterler.

Uzun boylu bir kadın 2 metre öteden dikkat çeker, silik olma şansları yoktur, hele birde yüzleri güzelse, böyle bir karısı olan erkeğin değmeyin keyfine!

İlgili Konular;

Erkekler Neden Minyon Kadın Sever? Tıklayınız

Erkekler Neden Esmer Kadınlardan Hoşlanır? Tıklayınız

Erkekler Neden Sarışın Sever? Tıklayınız

Kadınlar Neden Uzun Boylu Erkeklerden Hoşlanır? Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.