Saçınızı iyileştirmek selofon saç tedavisi işlemini duydunuz mu? Saçlara parlaklık katar. Saçı nemledirerek kuruması engeller. Saçınızın daha sağlıklı olmasını sağlar.

Selefon Saç Tedavisi

Günümüzde saçlara uygulanan bakımların etkisi oldukça fazladır. Doğal içerikli olmayan ürünlerin uzun süreli kullanımında ise saçın doğal yağ dengesi bozulabilir. Nem dengesini kaybetmeye başlayan saçlar için ise canlılığını ve parlaklığını geri kazanabilmesi için selefon saç tedavisi yaptırabilirsiniz.

Selefon Saç Tedavisi

Selefon Saç Tedavisi

Selefon saç tedavisi, saçlarınızı yumuşatan ve ayrıca kuru saçlara parlaklık katan kimyasal bir işlemdir. Kıvırcık saçlarınız varsa, bu saç dökülmesini kontrol etmek ve saç dokusunu değiştirmek için de bu selofan saç bakımı uygulanabilir. Saç boyası gibi pigment içermeyen bir işlemdir ve bu nedenle tedavi tamamen saç yüzeyine uygulanmış olur.

Bu işlemi isterseniz profesyonel yardım alarak güzellik merkezlerinde uygulatabilir istersenizde evinizde kendiniz yapabilirsiniz. Selefon saç tedavisini evinizde uygularken, saçınızı şampuanla düzgün bir şekilde yıkamanız ve ıslak saçların üzerine selofan uygulamanız ve en az 30 dakika boyunca muhafaza etmeniz gerekir. Saçınızın nemi daha fazla alabilmesi için dışarıdan hafifçe kurutma makinası ile sıcaklık verebilirsiniz.

Selefon işlemleri yarı kalıcı boya olarak bilinir. Ortalama 8 -12 yıkamanın sonunda saçınız eski rengine dönmüş olur. Uzun yıllar boya işlemi yaptıran ve saçlarında ciddi hasar oluşmuş kadınlar bu işlemi tercih edebilir.