2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
aramızda 7.5 yaş fark var. tabii, kültür farkı da etkiliyor, çünkü eşim kendi kültüründe bile sert mizaçlı bir babayla yetişmiş. disiplinli hergün aynı saatte ders yapmak zorunda olan vs şekilde. bense çok serbest yetiştirildim. ben de asla düşünmezdim, aklıma bile gelmezdi :KK1: başıma geldi :KK33:



al bi de video veriyim de tamamen yerle yeksan ol. :KK37:

[video=youtube;sQQIMHu335I]https://www.youtube.com/watch?v=sQQIMHu335I[/video]



hahahhahaha bittim ben sıpaya bak ya tam hintli bu bakışlar filan oyy küçük hintli yerim seni :KK52:
 
aramızda 7.5 yaş fark var. tabii, kültür farkı da etkiliyor, çünkü eşim kendi kültüründe bile sert mizaçlı bir babayla yetişmiş. disiplinli hergün aynı saatte ders yapmak zorunda olan vs şekilde. bense çok serbest yetiştirildim. ben de asla düşünmezdim, aklıma bile gelmezdi :KK1: başıma geldi :KK33:



al bi de video veriyim de tamamen yerle yeksan ol. :KK37:

[video=youtube;sQQIMHu335I]https://www.youtube.com/watch?v=sQQIMHu335I[/video]

annesi yazık limonla naptın çocuuua ben de deneyeyim yarın yüz ifadesini merak ettim :KK53:
 
merhabalar sevgili arkadaşlar... odamda tadilat olduğu için yazamıyorum. bir yandan klima takılıyor, bir yandan boya yapılıyor. off yeter artık dedim açtım bilgisayarımı.. sizi özledim yahu.. :KK16:



geçmiş olsun canımcım... kıyamam ben ona. üşüttü herhalde. inşallah düzelmiştir. :KK54:



çok sevimli olmuş, ellerine sağlık... :KK9: benim bayram şekerleri t-shirt de yalan oldu.. :KK50: fırsat bulup çarşıya gidemedim ki.. :KK50:
vaveyla senin kity'lere de bayıldım...



yine aynı şeyi söyleyeceğim ama aç-susuz olabilir mi.. :KK1: bir de rezene çayı ver biraz. gazı varsa alır rahatlatır.



ayyyy.. ne güzeldir hala olmak... iki erkek halasıyım. ilki elimde büyüdü, aşık resmen bana. ben de ona... annelikten sonra en güzel duygu... :KK16: Allah anne babasına bağışlasın. hayırlı evlat olsun inşallah... :nazar: :nazar: :nazar:



canım her bebek farklı. bir arkadaş demişti, sana olan tepkileri falan normalse sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle. ama yine de istersen bi çocuk nöroloğuna götürebilirsin.



ben rezene çayını gazı ve kabızlığı için veriyorum. sürekli değil. ara ara. sakinleştirici özelliği varmış ama bizimkine pek etki etmiyor. :KK1: ama gaz konusunda çok faydalı.. :KK9:



şimdiden geleceği düşünerek içini karartma arkadaşım. içinde bulunduğun günlerin keyfini sür. insanoğlu herşeye alışıyor. Allah başka keder vermesin. :KK50: çok ama çok zor ama alışacağız mecbur... :KK14:



ahh bu teyzesi yer onu.... :KK16: maşallah canım benim.. çok sevimli.. büzüş büzüş dudakları oğlumun duduşları gibi... yerimm.....

Senin oğluşun resmini görünce ben de benzetmiştim zaten :KK66: Şimdi de astı dudakları uyuyor :)


vaveyla hamarat bacım benim,
:KK9:


tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün,

Sağolun arkadaşlar, ben de iyiyim çok şükür:KK34: Dün oğluşla başbaşa İstanbul turu yaptık, kendimizi aştık :KK9::KK9::KK9: Beyazıt, Eminönü, Üsküdar, Beşiktaş.. Arada acayip bir yağmura yakalandık, neyse ki vapurdaydık. Çok iyi hissettim gerçekten, kendime güvenim geldi.

Fatih tramvayda:)

Eki Görüntüle 770206
MAŞALLAH...eşim olmadan ben de çıkamıyorum yolda yürümeyi unuttum nerdeyse
ayrı bir güvensizlik var kendimde,hamileyken karda kaydım düştüm hastanelik olduk
ambulans falan gelmişti,bi kezde oğlumun elini bebek arabasına sıkıştırıyordum az kalsın
:KK5:
ben de korkuyorum ama aşarım inşallah,
ben de çıkamda sivas turu yapayım gezzz gez bitmez
:KK9:

nazara ben de inanıyorum eşimle dün bayram tartışması yaşadık bir yenge,hala var
eşimde dağı devirir gözleri walla,her bayram hasta oluyorum onlara gittikten sonra
ama bebeği götürmeyecem, nereye kadar saklayacağımm
:2:
Çok geçmiş olsun canım, oluyor böyle kazalar, inşaallah tekrarlamaz tabi, ama çok engelleme kendini sen de sıkılırsın. Ben aştım kendimi bi cesaret :)
yukarda yazmayı unutmuşum ben de balkona çıkartıyorum arabalara gell gell yapıyoruz,

fotolar çok güzel ben de denedim pc den yapamadım teknoloji özürüm war azıcık
:KK17:
nasıl yapıyorsun program mı indirmek gerek çok tatlı olmuş maşallah bebeğine
Tel.de instacollage diye bir Prog yüklü onunla yaptım. Instamag var o da çok güzel.

maşallah bebişine, sana da. aahhh istanbulda olsam da ben de gezsem oraları.

sağolasın, ben de zaten allah razı olsun diyorum, o arkadaş yardım etmese iki ayağım bi terliğe girerdi heralde :KK53:

bu ayırma işi çok zor, ben de seninle aynı yapıyorum. hala 3 -4 defa kalktığı oluyor emmek için, yanımızdaydı karyolası odanın uzağına koydum, o hafta zombi gibi oldum resmen, yarım saatte bir uyandı. şimdi en azından yarım korkuluk taktık yavaş yavaş ayırıyooruz. bu arada bebişnle nasıl yatıyorsun, yatağın kenarına gidip düşmüyor mu? benimki 2 kere düştü :KK5: 10 snde tüm yatağı dolaşıyor, kenarlarından atlamaya çalışıyor, bi tarafında kendi karyolası var da, öbür tarafta eşim var diye aramıza alıp emziriyordum, eşim işe gitmiş, barikat yaptığı yastığı da aşıp atlamış yine kafa üstü, uykudan nasıl korkuyla uyandım anlatamam . gece uyanması 1 e düşse hemen ayıracağım yatağı. odayı ayırmayı hala düşünemiyorum bile :KK14:


sürekli olarak oyun halinde değiliz. bazen oyun, bazen yiyişme, yemek yedir, emzir vs zaman geçiyo. kendi haline de bırakıyorum. sık sık konu.şuyorum. iş yaparken falan yanımda oturuyı, ben şarkılar soyuyorum. arada kitap okuyorum. resimlerine bakmayı seviyor. ben oyumayı bitirince o bi 15-20 dk daha bakıyo resimlere. ama tabi bunlar ogünkü modu iyiyse. modu kötüyse, bütün gün kucağımda mıy mıy mıy. camdan falan bakıyoruz.



O halde Allah kolaylık versin. bazı bebeklerin yapısı öyle oluyor heralde. bir komşu vardı oğlu 4 yaşına girecek. hala uyku problemleri var , doğduğundan beri uykuya hasretim diyordu. inşallah seninki düzelir yakında. uykusuzluğu iyi bilirim. benim epey yoluna girdi Allah'a şükür de, ramazanda günlük 5-6 saat uyuyabiliyorum.

Benim yatağın bir tarafı duvara dayalı o yüzden problem olmuyor. Babası da bu ara gece kuşu oldu zaten, biz oğluşla uyanınca o yatıyor, Ramazan diye dokunmuyorum, bir de seviyorum ben oğluşumla uyumayı :) Karyolamız büyük, odaya sığmaz, mecbur ayırıcam galiba :KK43:

Canim masallah kuzuya. Hangi programla yapiyosun.
Instacollage canım sağolasın :KK66:

aman pek de dertliymişsiniz :KK9::KK9:

biz de ramazan ayında hamladık.:KK37: haftada bir olursa öpüp başımıza koyuyoruz. :KK9:aramız da iyi değil. boşanmayı bile düşünüyoruz :KK50::KK50::KK50:ama hala yatakları ayıramadık :KK17:

İnşaallah evliliğinizde sadece bir yokuştur ve kolay atlatırsınız. Maaşallah size, bizde öyle bir şey yok ama adamı uyumaya ikna edemiyorum gece bekçisi mübarek!

canım çok güzel olmuş arabayı çok güzel yapmışsın :nazar:ellerine sağlık onca işin arasında bunu da yapmışsın:))) ben olsam o yorgunlukla 1 hafta yatardım
buradaki bütün hatunlar mı marifetli yaa bi ben mi tembelim


yaa süper olmuşlar ellerine sağlık


canım seni çok iyi anlıyorum oğlum ilk 3.5 ay neredeyse hiç uyumuyordu 24 saat gözünü kırpmadığını bilirim ara ara paranox s fitille uyutuyorduk kafayı yiyecektim değil yemek yemek tuvalete gidemiyordum. kolikti sonra geçti senin ki yeni başlamış ek gıdalara başlayınca olduysa bağırsakları ile ilgili olabilir mi gaz, reflü, mide problemleri, hazımsızlık vb. bence zamanla eski haline dönecektir


hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım ben de teyzeyim gercekten süper bir duygu


canım oğlum 6 ocak doğumlu kilosu biraz az bizimki de tam tur dönmüyor yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor destekle oturuyor ben takmıyorum çünkü her bebeğin gelişimi farklı bence kafamıza takmayalım Allah korusun bi sorun olsa başka belirtilerden zaten anlardık

ben kolik dönemin de hem kendim içtim hem ona içirdim o zaman pek faydasını göremeyince bıraktım şimdi hiç birsey vermiyorum ama gece çaylarını deneyebilirsin (sürekli kullanmayıp arada ara vererek)


canım gercekten zor oluyor ama alışıyorsun


canım çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun bide iyi cesaret epey gezmişsin bu arada istanbulu özlediğimi farkettimm bir dahaki sefere benim yerime de gez ben de tek çıkıyorum ama arabayla oda yakın mesafe


canım kitap okuyorum resimlere bakıyoruz aynayla konuşuyoruz balkondan etrafı izliyoruz zaten her öğün en az bir saat sürüyor


ben hala adet olmadım saçlarımı kısacık kestirdim hala dökülüyor :KK43:(((

canım süper olmuş nasıl yapıyosun telinin markası ne?

Ben de bu sefer coştum, yakına giderdim hep. Ama çok iyi geldi, özgürlüğüme kavuştuğumu hissettim :)ıphone ama diğer app indirilebilen tellerde de olur.

canım umarım hayırlısı olur bizde geçen haftalarda öyleydik en boşanma planları falan yapıyodum bizimkide rafa kalktı gibi çocuk olduktan sonra ya ben daha fazla anlayış ve ilgi bekler oldum ya da eşim bencilleşti bilemiyorum ama neredeyse her hareketi batar oldu bi de ben eskiden bişeye üzülsem ya da kızsam hemen söyler yaptığına yapacağına pişman ederdim ama şimdi söylemiyorum ve olaylar daha da uzuyor eşim iş için bu hafta 3 gün evde değildi ben de kafayı dinledim resmen evde oğlumla yalnız olmak çok iyi geldi

Bebekten sonra cidden değişiyor bir şeyler. Aynı ilgiyi kadınlar gösteremiyor doğal olarak, erkekler de bebişlerle aşkımızı görüp bir adım geri çekiliyorlar:) Bizimki de zaten asabiydi, şimdi iyice kayış koptu, bazen konuşmak bile yoruyor boşveriyorum.
 
benden sana kocaman bir yok artıııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk saron silkelen ve kendine gel bacım neyin peşindesin ne demek beynim sıfırlandı hemen aklına nişanlılık dönemindeki cilveleşmelerinizi,ilk gecenizi,ilk öpücügünüzü getir süslen püslen allan pullan tak takıştır ve kocanı yataga at olay başlasınnnnnnnnnnnnnn :KK52::KK52::KK52::KK52:

adama yazık yavvvvvvvvvv valla günah şu maübarek günlerde adamın g:KK52:nlünü al :KK52:

Ay noluyo ya. Okurken asabım bozuldu:) Ben de olabılır normal dogum sonrası fln der herkes dıye dusunuyodum. Napayım ıstemıyorum ıstemeden olunca bana gunah degıl mı. Evet buyuk bı sorun bu bılıyorum. Neyse su tatıl de gelsın sımdı ıs guc yorgunluk coluk cocuk öff aman yaa ne zor bu ısler
 
Ay noluyo ya. Okurken asabım bozuldu:) Ben de olabılır normal dogum sonrası fln der herkes dıye dusunuyodum. Napayım ıstemıyorum ıstemeden olunca bana gunah degıl mı. Evet buyuk bı sorun bu bılıyorum. Neyse su tatıl de gelsın sımdı ıs guc yorgunluk coluk cocuk öff aman yaa ne zor bu ısler


şaka bi yana canım ama dogum sonrası dedigin hadi ilk 2ay -3 ay olsun ama 6 hatta 7.aya girdi bebeler yavrum senin ki dogum sonrasını aşıyo artıkın :26:

seksin günahı olmaz dermişimmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:
 
şaka bi yana canım ama dogum sonrası dedigin hadi ilk 2ay -3 ay olsun ama 6 hatta 7.aya girdi bebeler yavrum senin ki dogum sonrasını aşıyo artıkın :26:

seksin günahı olmaz dermişimmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:


Acaba esımı artık sevmıyo muyum dıye dusunmeye basladım. Bosanma fıkrı aklıma gelır oldu ama asla ıstemem kızımı babasız bırakmak ıstemıyorum ama esımle ıyıce uzaklastık. Kavgamız gurultumuz pek olmuyor dısardan bakan bırı herseyı normal gorur ama herkes bırbırını bosvermıs gıbı bı garıp olduk. Umarım gecıcıdır umarım duzelır:KK43:(
 
Acaba esımı artık sevmıyo muyum dıye dusunmeye basladım. Bosanma fıkrı aklıma gelır oldu ama asla ıstemem kızımı babasız bırakmak ıstemıyorum ama esımle ıyıce uzaklastık. Kavgamız gurultumuz pek olmuyor dısardan bakan bırı herseyı normal gorur ama herkes bırbırını bosvermıs gıbı bı garıp olduk. Umarım gecıcıdır umarım duzelır:KK43:(


neden acaba ? canım bu soruların cvbı sende eşini ve evliligini gözden geçirmeye sorgulamaya varmış senin olayın basit bi cinsel istesksizlik degil gibi :26:inş.hakkında hayırlıısı olur canım inş.herşey yoluna girer ve eskisinden daha mutlu olursunuz ...
 
karakter olayından bahsedince karakter olarak eşlerinizle birbirinize benziyor musunuz?
biz zevkler konusunda epey zıttız.. tek benzeyen yönlerimiz düzenlilik, titizlik, neşe, fedekarlık, çılgınlık :KK52:

Biz de zıtız aslında biraz. Bizimki çok planlıdır, son dakika işlerini sevmez. Bütün makine mühendislerinde olduğu gibi mantık küpü. Ben sürpriz taraftarıyım. Hemen arızaya bağlar, ben daha sabırlıyımdır. Dışarı çıkmayı sevmez, koy önüne 50 tane yabancı film onları izlesin. Ben de hiç olmazsa beraber bir yürüyüş yapmayı isterim. Neyse çocuktan sonra biraz daha açıldı. Aslında zevklerimiz de benzemiyor ama ortak bir şeylerimiz var sevgimiz dışında. Galiba aynı dili konuşup aynı şeylere gülebilmemiz.

Bu arada şu an arabada Kastamonu'ya doğru ilerlemekteyim, Bolu'yu geçtik galiba. Ben leyleği havada gördüm bu sene evde durduğum yok:)
 
Hamılelık oncesı gayet ıyıydı sorun yoktu

Acaba esımı artık sevmıyo muyum dıye dusunmeye basladım. Bosanma fıkrı aklıma gelır oldu ama asla ıstemem kızımı babasız bırakmak ıstemıyorum ama esımle ıyıce uzaklastık. Kavgamız gurultumuz pek olmuyor dısardan bakan bırı herseyı normal gorur ama herkes bırbırını bosvermıs gıbı bı garıp olduk. Umarım gecıcıdır umarım duzelır:KK43:(

bence cinselligin olmamasi ikinizi de bu duruma getiren..
araya sogukluk girmis, hamilelik oncesi iyiydi diyorsun, hormonlar, dogum, yeni bir hayat derken adapte olmakta zorlanmis olabilirsin, ama esini bile olmasa cinselligi arzulaman gerekirdi simdiye kadar. bence yardim almalisin. esin icin degil kendin icin.

zamanla tekrar rayina oturur, yeter ki sen basla :)
 
ben de ilk görüşte aşık olmadım kızıma, ilk çocuk olunca şaşkınlık, şok, bu benim mi şimdi gibi garip duygular yaşadım ondan galiba. ama gün geçtikçe daha da çok sevip bağlanıyorum. hele uyurken, o küçük dudakları yok mu kopartasım geliyor. mis gibi kokusu bak şimdi işteyim canımı çektirdin:)
aferin sana evet iyi ki doğurmuşşun:)
aferin bize:)
çookk içten bi şekilde katılıyorum.ama ben ilk görüşte aşık olmuştum.günden güne de kara sevdaya döndü diyorum:KK9:



ha haaa aynısı aynısı bende de var bir haftadır:KK23:tırsmıyo değildim ama 3.ye adet oldum.gazdır muhtemelen bizimki :KK1:

:KK14:ben 1 klerecik bile olmadım:KK14:beklemekten yoruldum artık
ruza sen okul öncesi öğretmeni miydin, ya da deneyimli anneler.benim çocuk şarkıları ve oyunları repertuvarım zayıfta:KK25:o kadar çok uyduruyorum ki millet hayal gücüme şaşıyo,herifim bana uydurduklarıma gülmekten namazını bozuyodu:KK52: bana yardımcı olsanız öğretseniz:KK3: ya da linkler atsanız:KK76:

ben bir küçük çaydanlığım kocaman karnım varrr

ben bir küçük çaydanlığım kocaman karnım varrr
bir yanımm da ağzımmm bir yanda kolummmm varrr
bir yanımm da ağzımmm bir yanda kolummmm varrr
kaynayınca fokurrr fokurrr eğersin başımıııı
içersin çayınıııııı
lıkır lıkırrrr lıkırrr lıkırlıkırlıkkkk

kızlarr asıl gelişmemizi söyleyimmm. dün dişimiz çıktı:nazar: çorba içirirken kaşık tık dedi korktum ağzına ben görmeden bi şey mi aldı diye,sonra dank etti diş olabileceği aklıma geldi.baktım ki minicik patlamış:KK9:

:KK9:hayırlı olsunnn :nazar::nazar::nazar:
karakter olayından bahsedince karakter olarak eşlerinizle birbirinize benziyor musunuz?
biz zevkler konusunda epey zıttız.. tek benzeyen yönlerimiz düzenlilik, titizlik, neşe, fedekarlık, çılgınlık :KK52:
bizim zevklerimiz benzer kısmen,konuşmadan gözlerimizle anlaşabiliyoruz,
konuşmazken bile çok şey paylaşıyoruz,
ben herşey planlı olsun isterim eşim tam tersi
amaaaa kahkahayla gülmeye ikimizde bayılıyoruz
evimizde gülme eksik olmuyor çok şükür

babasının kopyası aslında :KK53: hint filmleri baya popüler son zamanlarda, izlemedin mi hiç :KK1:

adı ne canım minik hintlinin?Addden önce ben merak edeyim:KK52::KK52:
ben bu muhteşem şarkı ile veda ediyorum sizlere :KK52: see you :KK54:

emrah özellikle filmleri neşe kaynaklarımdan biri hayat felsefem :KK52: :KK52:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eNlQylgp9L4#at=54

emrahhh biricik aşkımmmm
:KK9:türk filmlerine bayılırım bilmediği film çok azdır
ahu tuba,banu,oya filmlerini sevmiyorum tek
:KK1: gerisi fulll hafızada


Acaba esımı artık sevmıyo muyum dıye dusunmeye basladım. Bosanma fıkrı aklıma gelır oldu ama asla ıstemem kızımı babasız bırakmak ıstemıyorum ama esımle ıyıce uzaklastık. Kavgamız gurultumuz pek olmuyor dısardan bakan bırı herseyı normal gorur ama herkes bırbırını bosvermıs gıbı bı garıp olduk. Umarım gecıcıdır umarım duzelır:KK43:(

canım bebeğiniz tüm vaktinizi alıyor olabilir mi?konuşmaya bişeyler paylaşmaya bile
vakit bulamıyorsanız,kişinin cinselliği istememesi çok normal,bence önce birlikte vakit
geçirmeye çalışın,herşey düzelecektir,
mesela benim eşim zaten çok yoruluyorum oğlumla uğraşıyorum uykusuz kalıyorum diye
fedakarlık çook yapar beni oğlunu nefsinden önde tutar(peygamber gibi adam walla)
ama biz sorun yapmıyoruz cinselliği böylede mutluyuz seviyoruz birbirimizi wakit olursa da
değerlendiriyoruz ama çok da wakit olmuyor
:KK17:
 
bence cinselligin olmamasi ikinizi de bu duruma getiren..
araya sogukluk girmis, hamilelik oncesi iyiydi diyorsun, hormonlar, dogum, yeni bir hayat derken adapte olmakta zorlanmis olabilirsin, ama esini bile olmasa cinselligi arzulaman gerekirdi simdiye kadar. bence yardim almalisin. esin icin degil kendin icin.

zamanla tekrar rayina oturur, yeter ki sen basla :)

saron adet oldun mu canım?adet olmadan da sanırsam hormonlar tam düzelmiyor
tecrübe diyelim
:KK17:hormon istemezse kız nasıl zornan yapsın kiiii :KK50:

kızzz eşinle bile olmasa ne demekkk........ bende de mi bir tuhaflık varr:44:
 
kızlarr asıl gelişmemizi söyleyimmm. dün dişimiz çıktı:nazar: çorba içirirken kaşık tık dedi korktum ağzına ben görmeden bi şey mi aldı diye,sonra dank etti diş olabileceği aklıma geldi.baktım ki minicik patlamış:KK9:
maş. hayırlısı olsun dişiniz ,valla ben de sürekli bakıyorum ama hala yok bi nane
geçmiş olsun,umarım bi daha tekrarlamaz.senin bunu yazdığının bir gece öncesinde oğlumu rüyamda fışkırarak kusarken gördüm,nasıl kalkıp oğluma baktığımı bilemedim.sen de gündüzüne bunu yazmışsın.etkilendim haa. tekrardan cok geçmiş olsun
sağolasın:KK16: herkese günaydın ,gece güzel kaynatmışsınız :KK1: bizim kız bi süredir ayağa kalkma çabası içerisinde ,ben yan yatıyorum gövdeme tutunup ayağa kalkıyor sıpa duruyor öyle ayakta :KK1: emeklemeden ayağa kalkacak gibi çünkü emekleme çabası yok hep direk ayağa kalkma çabası var ,oğlan sürüne sürüne öteye beriye balık gibi atlayıp zıplıyor çok feci bir şekilde ,işini hallediyor sürünerek ,kız ise sürünme derdinde değil ,direk olayı bitime peşinde :KK1: bakalım maçı kim kazanacak :KK1:
 
bizim zevklerimiz benzer kısmen,konuşmadan gözlerimizle anlaşabiliyoruz,
konuşmazken bile çok şey paylaşıyoruz,
ben herşey planlı olsun isterim eşim tam tersi
amaaaa kahkahayla gülmeye ikimizde bayılıyoruz
evimizde gülme eksik olmuyor çok şükür





emrahhh biricik aşkımmmm
:KK9:türk filmlerine bayılırım bilmediği film çok azdır
ahu tuba,banu,oya filmlerini sevmiyorum tek
:KK1: gerisi fulll hafızada



aynen aynen :KK52: :KK52: hepsini ben de attım hafızaya hatta sık sık tazeliyorum :KK52:
canım bebeğiniz tüm vaktinizi alıyor olabilir mi?konuşmaya bişeyler paylaşmaya bile
vakit bulamıyorsanız,kişinin cinselliği istememesi çok normal,bence önce birlikte vakit
geçirmeye çalışın,herşey düzelecektir,
mesela benim eşim zaten çok yoruluyorum oğlumla uğraşıyorum uykusuz kalıyorum diye
fedakarlık çook yapar beni oğlunu nefsinden önde tutar(peygamber gibi adam walla)
ama biz sorun yapmıyoruz cinselliği böylede mutluyuz seviyoruz birbirimizi wakit olursa da
değerlendiriyoruz ama çok da wakit olmuyor
:KK17:
benim eşim de aynen yorgun olduğum zamanlarda çok anlayışlıdır sağolsun..
bebek çok vakit alsa bile sevişme denen olay sadece bedenen değildir, ruh birlikteliğidir aynı zamanda..sevgi denen olay bitmemişse bir şekilde devam ettirmek gerekir. istemiyorsa zorla olmaz ama evliliğin yürütülebilmesi için bu ihtiyaçlar da ön planda olmasa bile tamamen arkaya da itilmemelidir derim(saron için söylüyorum). 1-3 ay belki normal denebilir ama 7 ay isteksizlik devam ediyorsa yardım almak gerekebilir..
2 çocukla o kadar iş güç arasında ben hallediveriyorum o işi :KK52: :KK52: :KK52:
 
:KK14:ben 1 klerecik bile olmadım:KK14:beklemekten yoruldum artık


ben bir küçük çaydanlığım kocaman karnım varrr

ben bir küçük çaydanlığım kocaman karnım varrr
bir yanımm da ağzımmm bir yanda kolummmm varrr
bir yanımm da ağzımmm bir yanda kolummmm varrr
kaynayınca fokurrr fokurrr eğersin başımıııı
içersin çayınıııııı
lıkır lıkırrrr lıkırrr lıkırlıkırlıkkkk



:KK9:hayırlı olsunnn :nazar::nazar::nazar:

bizim zevklerimiz benzer kısmen,konuşmadan gözlerimizle anlaşabiliyoruz,
konuşmazken bile çok şey paylaşıyoruz,
ben herşey planlı olsun isterim eşim tam tersi
amaaaa kahkahayla gülmeye ikimizde bayılıyoruz
evimizde gülme eksik olmuyor çok şükür


bizim evde de kahkaha boldur :KK52:

adı ne canım minik hintlinin?Addden önce ben merak edeyim:KK52::KK52:

oğlunun adı mehmet akif ben söyleyim önce :KK1:


emrahhh biricik aşkımmmm
:KK9:türk filmlerine bayılırım bilmediği film çok azdır
ahu tuba,banu,oya filmlerini sevmiyorum tek
:KK1: gerisi fulll hafızada



aynen bacım hepsi hafızada :KK52:


canım bebeğiniz tüm vaktinizi alıyor olabilir mi?konuşmaya bişeyler paylaşmaya bile
vakit bulamıyorsanız,kişinin cinselliği istememesi çok normal,bence önce birlikte vakit
geçirmeye çalışın,herşey düzelecektir,
mesela benim eşim zaten çok yoruluyorum oğlumla uğraşıyorum uykusuz kalıyorum diye
fedakarlık çook yapar beni oğlunu nefsinden önde tutar(peygamber gibi adam walla)
ama biz sorun yapmıyoruz cinselliği böylede mutluyuz seviyoruz birbirimizi wakit olursa da
değerlendiriyoruz ama çok da wakit olmuyor
:KK17:

benim eşim de aynen yorgun olduğum zamanlarda çok anlayışlıdır sağolsun..
bebek çok vakit alsa bile sevişme denen olay sadece bedenen değildir, ruh birlikteliğidir aynı zamanda..sevgi denen olay bitmemişse bir şekilde devam ettirmek gerekir. istemiyorsa zorla olmaz ama evliliğin yürütülebilmesi için bu ihtiyaçlar da ön planda olmasa bile tamamen arkaya da itilmemelidir derim(saron için söylüyorum). 1-3 ay belki normal denebilir ama 7 ay isteksizlik devam ediyorsa yardım almak gerekebilir..
2 çocukla o kadar iş güç arasında ben hallediveriyorum o işi :KK52: :KK52: :KK52:
 
X