Çalışan anne olacağım

selina26

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2023
156
73
30
Bebeğim 8 aylık, 11 aylıkken işe başlamam gerekiyor ya da ücretsiz izne ayrılacağım. Ben işe dönmek istemiyorum ama maddi açıdan ve bebeğin alışması açısından nasıl olur diye düşünüyorum.
Şİmdi bebeğimi nasıl bırakırım hissi 2 yaşında da olacak.
Peki 2 yaşında daha zor olmuyor mu bebeğin iyice alışıyor ve aklı daha çok eriyor şuan bebeğim yanında biri varsa beni emzirme ve uyutma haricinde pek aramıyor yabancılık çekmiyor şuanda kimseye. 2 yaş sonrası nasıl oluyor.
2 yaş sonrası işe başlayan anneler varsa tecrübe paylaşabilir mi?
Bir de ben ya bakıcıya bırakacağım ya da kreşe başlatacağım 2 yaş erken deniyor ama kreş daha iyi gibi geliyor tabi o zaman bebeğin de durumuna bağlı.
 
ben tam 2 yaşında işe başladım 26 aylıkken de kreşe verdim. 2 yaşın kreş için erken olduğunu düşünmüyorum tabi çocuğa göre değişir benim kızım çok hareketli aktif ve evde sıkıldığı için kreş daha uygun oldu. 14 aylıkken kreşe veren arkadaşım da var bu arada. 2 yaşında kadar ise ücretsiz izin aldım ve kendim baktım imkanınız varsa ücretsiz izin alabilirsiniz en azında 1,5 yaşına kadar. Fakat çok zorlandım bunu da itiraf etmeliyim işe dönmek istediğim zamanlar da oldu :KK70:
 
X