Şampuan ve Saç Kremleri Gardef Şampuan ve Saç Bakım Kremi

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
Aktarın bana tavsiye ettiği bir şampuan ve saç kremi Almadım o nedenle gerçekten işe yarayıp yaramadıklarını bilmiyorum.Kullanan varsa bizi bilgilendirirse sevinirim.Ayrıca ürünün internet adresini aşağıya ekledim.Ordan bakabilirsiiz.
[
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu marka fazla ilgi görmüyor sanırım... kimse yorum yapmamış.. dfn den daha fazla var piyasada bundan ben öyle gördüm :sm_confused:
 
ben kullanıyorum 3.kez, çok bir fark yok ama sanki banyoda saçımı yıkarken dökülen saç sayısında azalma var gibi. belki daha kullandıkça farkedeceğim farkı bilmiyorum. ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanıyorum. fiyatı 8-9 ytl gibi zaten bu parayı başka şampuana da veriyoruz buna versem ne olur diye düşünerek aldım. şampuan antakyada üretiliyormuş antakyalı başka bir arkadaşım gerçekten doğal olarak yapıldığını söyledi,zaten doğal olduğu kokusundan anlaşılıyor.
 
merhaba arkadaşlar ben kullanıyorum şampuandan mı bilemiyorum ama çok şükür saç dökülmem durdu.
 
ben gardef'in yoğun bakım şampuanı ve kremini kullanıyorum. 3'üncü yıkamamda farkı hissettim. banyoda özelikle oluk oluk saç gelirdi avucuma. şimdi ise birkaç tane. bitene kadar kullanmayı düşünüyorum, çevremde çok var saç dökülmesinden şikayetçi olan. ben memnun kalırsam herkese tavsiye edeceğim.

ama şimdi ki sonuçtan memnunum.
 
X