- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi Safsarisin
ha ozaman tamm ben anne anlamıştım ona kızdımSizin cevreniz soruyor diyorum köylüler diyor yani ailesi icin demiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha ozaman tamm ben anne anlamıştım ona kızdımSizin cevreniz soruyor diyorum köylüler diyor yani ailesi icin demiyor
Hayir uyarmadım. Ben gec doğmuş bir çocuğum. Ailem evlat hasretini bilir. Benim annem babam çevrem hic sormuyor. Bunu esime söylüyorum sizinkiler soruyor diye bana benim.ailem köylü aşkım aldirma sen bosversene yaaa kimseyi ilgilendirmez diyor.ben cok rahatsiz.oluyorum ve yatak.odasina karışmak ozel konulara girmek.diye düşünüyorum. Ayıp geliyor
Zayifligim genetik ve rahatsizligimda var.
Bu arada ufacık kuzenlerine harclik verdi bana ne bayramlik aldi ne para verdi
kac yasina gelmisim hala cok hosuma gider babamdan harclik.almak.
Biraz olgunlaşman lazım.Yemek soylet ya da gotur beni dedim
Hayir bilmiyordum bu ozelligini yani rahat ve saygılı yapici biri olduğunu biliyordum ama bu kadar siyasetci ve politik olduğunu bilmiyordum cok igrenc bir huy net durusu yok genellikle kararsiz ice dönük pasif agresif yapıda. Bir konu konuşulunca mesela kendi fikri öyle olmasa dahil he he evet haklisin dogru söylüyorsun baba evet baba peki baba aynen öyle baba diyor. Idare ediyor cok gıcık bir huyEn iyisi Eş ailesiyle her durumda araya mesafe koymak . Bayramda vs de özellikle bir taraf gelenekçi ise kaçınılmaz oluyor .
Politik davranışlara sahip olan insanlarla da geçinmek biraz zor olabilir çünkü net bir duruşları olmuyor ama eşinizin bu özelliğini biliyordunuz önceden de değil mi
Cok dogru ayni zamanda da ikiyüzlü dur eşim kendisinin yuzune de soyledim bunu asla net durusu yok anneme sen söyle diyip geri cekilmesi bir ikiyüzlülük mesela. Bana tamam diyip donmesi de ikiyuzlulukBana eşin iki yüzlü geldi. Bir de hayır diyemiyor, sınırını bilmiyor. Bu politiklik değil, ikili oynamak. Senin yanında başka, onların yanında başka
Hadi bayramda yaşananlara katlanılabilir, oradaki detaylara takılman bence de abartı. Ben evli olmadığm halde yılda 1 kez gördüğüm insanlar hep "kilo mu aldın" muhabbetine girer. "Hayır, ayrıca aldıysam nolmuş" derim. Bu tip sorular sırf muhabbet açmak için. Bana çok ince detaylara takılan, herşey 4-4lük olsun isteyen biri imajı verdin, o kadar takılma he he de geç. Bu politik olmak değil, sadece ortama uymak. Maalesef toplumsal bazı durumlar var ve insanlarla uyum içinde olmamız gerekir. Kimse kimseyle can ciğer olmak zorunda değil, ortamına göre idare edilebilir şeyler anlattıkların.
Hayır ben söylersem kendilerinin gelinleri ve kizkardesleeiyle arasi bozulur yani kotu olan ben olurum bosver kimin soyledigini desem de bu defa da israrla kim kim diye soracak.1. Bu tarz sorulardan rahatsız oluyorsan eşine ya da kv gerek duyma kendin ver cevabını ağızlarına tıka bir daha soramazlar 2. Kv sana sormuş bir şey mi diyorlar diye söylememişsin ne karşılık veriyorsun ne kv söylüyorsun acaba malum mu olmasını bekliyorsun veya telepati yoluyla mi anlamalarını istiyorsun kv anlatabilirdin bir de olay bu kadar büyütülecek şey degil
Canim yilda 2 kez sormuyorlar yilda 2 kez gitmiyoruz keske oyle olsa evlendigimizden beri 6 ay icinde bu 4. GidisimizHatanizi anlamissiniz ama bende bı tavsiye vermek istiyorum. Cok gecerli sebebin yoksa, ozel günlerde eşini kırma.
Ofkeliyken eşin düşmüyorsa sen sus. Ben bır susarim eşim bağır çağır der
Daha yeni evlisiniz sakin olun , böyle sürekli tartışmalar insanı soğutur. Yani orta yolu bulmak için konusun.
Bebek sorusuna takılmayin. Önce 1 I sordular . Sonra 2. yi . Şimdide 3. Yi soruyorlar. Yani sorular hiç bitmez. Ama yılda 2 kere sorsalar umrumda olmaz acikcasi.