- 31 Mart 2009
- 281
- 0
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
siteyi yeni farkettim benimde prolaktinim 33 ama dr ilaç yazmadı birşey anlamadım her ay dr degiştirmekte istemiyorum hayıt tohumu alıp kullansammı acaba:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim sorunumda prolaktin adet düzensizliğinden doktora gittim prolaktinim 40.7 çıktı dostinex verdi kullanıyorum ama dostinex kullanırken hamile kalınmaması gerekiyormuş dostinex kullanırken haile kalan varmı?bebeğe zararı varmı?yardımlarınızı bekliyorum
kızlar bende prılaktini yüksek olanlardanım. Şubat ayında regl gecikmesi ile gittim ve hormon testinde prolaktin 49.3 çıktı. Bana altı ay kullan bir ay ara ver gel dedi. Temmuz sonunda gideceğin. Ayrıca doğum kontrol hapı da verdi hem regliyi düzene sokmak hemde hamile kalmıyım diye sanırım ilacı kullanırken ama ben zaten seneye çocuk düşünüyorum. Bazılarınız 1-2 ay içmiş ve düşmüş ben 4 aydır kullanıyorum düşmüş müdür acaba gidip ölçtürsemmi yoksa doktorun dediği zamanı mı beklesem. ben dostrix kullandım bende mide bulantısı çok yaptı o yüzden gece yatarken alıyorum.
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim sorunumda prolaktin adet düzensizliğinden doktora gittim prolaktinim 40.7 çıktı dostinex verdi kullanıyorum ama dostinex kullanırken hamile kalınmaması gerekiyormuş dostinex kullanırken haile kalan varmı?bebeğe zararı varmı?yardımlarınızı bekliyorum
çok soru sordum kusura bakmayın ama endişeliyim prolaktinim 52 çıktı da.
canım saolasın..
adetlerim düzensizliğinden dolayı hormon testi yaptırmıştık zaten. öylelikle tanıştım prolaktinle..
fakat dün bir şey okudum çok üzüldüm.. dostinexin bebeğe zarar verecebileceği yazıyordu.. eğer bende bundan dolayı kaybettiysem daha çok üzülürüm.