Yağ yakıcı gıdalar, yağ yakan içecekler kilo vermenizi kolaylaştıran faktörlerdir. Yağ yakıcı 5 içecek makalemizde kısa sürede zayıflamanıza yardımcı olabilecek içecek tariflerine yer verdik. Bu içecekleri içerek, yediklerinize dikkat ederek ve beslenmenizi sporla destekleyerek dilediğiniz kiloya kolayca kavuşabilirsiniz.

Yeşil Çay
Yeşil çayın faydaları saymakla bitmez. Bedeniniz, cildiniz, saçlarınız için harika bir bitkidir. Yeşil çayın bir yararı da kilo verme konusunda büyük etkisidir.
Bu bitki çayı özellikle göbek eritmek için birebirdir.
Sıcak suya yeşilçay yapraklarını atın, demleyin, süzün ve içine biraz limon suyu sıkın, bir gece kalsın, ertesi sabah aç karına bu çayı için! hepsi bu!
Limon C vitamini deposudur, ayrıca yeşilçayın antioksidan emilimini artırır.
Yeşil çay metabolizma hızını artırır, açlık krizlerini önler, sizi 2-4 saat tok tutar.

Narenciye Suyu
Limon, portakal , mandalin, greyfurt gibi narenciye olarak adlandırılan meyveler hem çok sağlıklıdır hem de yağ yakmakta çok etkilidir. Her sabah aç karına bir bardak portakal suyu içmenizi tavsiye ederiz.

Üzüm Suyu
Üzüm lif, karbonhidrat ve vitamin açısından zengin, kalori bakımıdan ise düşük kalorili bir içecektir, kısa sürede kilo vermenize yardımcı olur.
Katı meyve sıkıcağında üzümün suyunu çıkarıp içebilir veya meyve olarak tüketebilirsiniz.

Yağ Yakan Süper Besinler İçin Tıklayınız

Elma Sirkesi
Soğuk, su, bal ve elma sirkesi karışımı yağ yakıcı süper bir içecektir.
Kilo vermenize yardımcı olur, sindirimi rahatlatır, bedenden toksinleri atarak
zayıflamanızı sağlar. 1 bardak su, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesini karıştırın,
bunu yemeklerden önce günde 2 kez tüketin. Açlık hissiniz bastırılacak ve yağ yakma işlemi gerçekleşecektir. Suyu sıcak olarak kullanırsanız daha etkili olur.

Kahve
Kahve de yağ yakıcı içeceklerdendir. Kafeinde karın yağlarını yakan alkaloid maddesi bulunur.
Kakao, kahve, çay kafein içeren içeceklerdir. Tavsiye edilen miktar günde 1 fincan kahve içmenizdir. Fazlası vücutta dehidratasyon, uyku problemleri vb sorunlara yol açabilir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

yag_yakan_yiyecekleryag_yakan_besinler