2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Haklisin. Ama yorgnuk insani zorluyor cunku yoruldukca da sut olmuyor :KK43:
Evet canım hepimiz aynı durumdayız.sürekli uykusuzluk,yorgunluk.inan yemek yemeye ya da duşa girmeye fırsat bulamıyorum bazen.böyle olunca da insan tükeniyor.ama pozitif olalım bol bol sütümüz olsun inşallah.bulduğun her fırsatta da uyumaya çalış canım 10 dakika bile olsa çok iyi geliyor.biz huzurlu olduğumuzda bebişler de rahat olacak.moralimizi yüksek tutalım ;)

Gece beslenmesi icin bir sey dedi mi oeki doktor. Benimki gecelri de saat basi uyanip emiyor. Emmezse uykusu kaciyor. Zaten uykusuz bir bebek uykusu kacsin istemiyorum.
E bebek de huggies bezler indirimde canım. Bir de migrosta 10 tl imiş ama ben gitmedim.

Sleepy e geçtik aşırı beğedim kızlar. İlk bebişte primadan şaşmamıştım fiyat önemli değil kaliteli olsun diye ama bunda primayı hiç beğenmedim. Hep pişikliydi poposu bir kaka unutsam geceden sabaha pişik olup 3 gğn geçmiyordu. Çiş sızması oluyordu yanlardan falan. 3 gündür sleelpy kullanıyoruz aşırı beğendim. Tavsiye ederşm yarısından da ucuz ayrıcA

Kızlar az önce musluktan akar gibi kanamam oldu, sonrasında da lavaboda yumurta kadar kan pıhtısı geldi, lohusa olayı mı bu acaba? Adet değilse nedir, başına gelen var mı acaba önceki bebeklerinden?

Ben bu olaya çok karşıyım kızlar ya meme isteyen bebeğe verme diyen Doktoru anlayamıyorum da. Tamam uyandırmamak ayrı bir durum ama ağlayan bebeğe 2 aaat olmadı 3 saat olmadı vermemeliyim demek anneyi de üzer bebek de ağlıyorum ama meme yok diye hisseder.
Sana katılıyorum canım.her ihtiyaç duyduğunda vermemiz lazım bence.sadece beslenmesi için değil psikolojik olarak da.

Çekmek iyi değilmiş canım zaten bişey gelmez pek çünkü süt falan tıkıyor burun deliklerini. Biogaia işe yaramaz dedi doktorum bana metsil kullanıyorum memnunum ben.

Hiç mi uyumadı sabahtan beri 2 günde bir götürüp tartırabilirsin aslınds emin olurdun. Açsa ağlar ama uykusuzluk yanında
Bes on dk uyanip geri kalkiyor :(

Bes on dk uyanip geri kalkiyor :KK43:
Canım sen yarın git tarttır bencer. Aslında çok kolay bir yolu var luk luk diye ses geliyor mu yutma sesi bebeğin. Bir de memeyi kendi isteğiyle bırakıyor mu. Üzmek istemiyorum ama mamayla doymaya alışınca annenin sütü bile olsa o aşırı doygunluk hissini arayabiliyor bebekler. Mide büyüyor çünkü mamayla bu sefer süt yetmiyor.

Sana katılıyorum canım.her ihtiyaç duyduğunda vermemiz lazım bence.sadece beslenmesi için değil psikolojik olarak da.
Kesinlikle Canım. Bir de unuttuğumuz bişey var susuyor olabilrler. Susuz kendileri 2 3 saat durabilir mi o doktorların. Yani bunu doktor söyleyince aşırı sinir oluyorum ya

Canım sen yarın git tarttır bencer. Aslında çok kolay bir yolu var luk luk diye ses geliyor mu yutma sesi bebeğin. Bir de memeyi kendi isteğiyle bırakıyor mu. Üzmek istemiyorum ama mamayla doymaya alışınca annenin sütü bile olsa o aşırı doygunluk hissini arayabiliyor bebekler. Mide büyüyor çünkü mamayla bu sefer süt yetmiyor.
Luk luk ses geliyor ozellikle ilk tuttugunda. Her zaman da kendi bırakıyor memeyi uyuyunca ben cekmiyorum hic :/ ben de mamaya alismasin diye hemen hemen bir haftadir hic vermiyorum mama. İlk kestigim gunler bir sikinti yoktu ama sanki iki gundur yetmiyor gibi hissediyorum sütüm.

2ci cocugu olan ammeler icin soruyorum. Ilk cocunuz ne kadar kiskaniyor napiyorsunuz. benim kizim bu pazar kalkmis erken ben oglumu emzirirken uyuya kaldim bakmis ben oglum sariliyorum babasi bi yandan sessiz agliyo. Inanin oglumu sevmiyoruz onun yaninda tum sevgimizi ilk cocumuza vermeye calisiyoruz kardesinide ona sevdirme calisiyorum. Ama surekli emzimek icin aldim icin kizim babaci oldu bana surekli seni sevmiyorum diyo aliniyo herseye siz neler yapiyorsunuz

Ben bebek emerken sofraya oturuyorum valla, yastık koyuyoruz altına onun agzında meme, benim elimde kaşık. Ekmeği bölüp yanıma lokma lokma koyuyor eşim, tek elimle idare ediyorum. Annem de deli oluyor tuvalete de gelicek yakında, bu kadar alıştırma diye.. ne yapayım bebiş ağlasın dursun mu :KK16: yarın kırkımız çıkıyor bizim, bakalım o şehir efsaneleri doğru mu, çocuğuma sihirli bi değnek değecek ve çok uslu bir bebek olacak mı :emir_bebek:
Şey ben o tuvalet kısmını yapıyorum eşim gündüz yok çünkü ana kucağı ile geziyoruz. Valla eşim geldi adam iftar yapmadan uyuttu roman havası ile :KK43: o kadar klasik müzik dinledim hamileyken sonuç kütük ne ise o. Ses istiyor bu çocuk galiba.

:KK70: sen = ben . Mesajini okuyunca gulmeye basladim ve mememdeki ogkum bir tik daha hirslandi ne gülüyon dercesine :KK70:
Ay neden böyle bu emerken durmadı ayağını vurdu elini vurdu falan baya dövdü beni çocuğum. Saatlerce em bir de mutlu olma iyiymiş valla. Kendini geriye çekip ucunu iyice sürdürüp küt geri daliyo :KK70: müslümana gavur eziyeti.

Ay neden böyle bu emerken durmadı ayağını vurdu elini vurdu falan baya dövdü beni çocuğum. Saatlerce em bir de mutlu olma iyiymiş valla. Kendini geriye çekip ucunu iyice sürdürüp küt geri daliyo :KK70: müslümana gavur eziyeti.
Ayy o sündürme zaten varya iskence gercekten ne anliyorlarsa. Canimdan can gidiyor zaten uclari catlak. Aman allahim gececek mi bu gunler?

Kizlar galiba zombiye bagladim. Oglum uyudu suan ama ben uyuyamiyorum ha simdi uyandi ha birazdan uyanir diye düşünmekten. Bir de hiriltili ki hic uyutmuyor.

Ben hiç mama vermedim ama bugün benimki de aynı cnm ya cuk cuk ses geliyor baya sit doluyor ağzı ama hırsla emiyor daha yeni yatırdı babasi. Babasında sakin ama aç olsa ondada ağlar demi.

Çekmek iyi değilmiş canım zaten bişey gelmez pek çünkü süt falan tıkıyor burun deliklerini. Biogaia işe yaramaz dedi doktorum bana metsil kullanıyorum memnunum ben.

Hiç mi uyumadı sabahtan beri 2 günde bir götürüp tartırabilirsin aslınds emin olurdun. Açsa ağlar ama uykusuzluk yanında

Aa ciddenmi dünyanın parasını verdim birde ben valla deneyeceğim şansımı gazı giderse çok iyi gitmezsede artık bırakcam kendi kendine geçerse geçer. Bir daha çekmem zaten sadece serumu sıkarım ben hiç bilmiyorum çekmenin böyle yapacağını.

Dünden beri gaz sancısı bitirdi oglumu da . Beni de. İçim acıyor o feryat figan ederken

Serum fiZyolojiği nasıl kullanıyorsun canım . Bize serum poşeti şeklinde ve iğne vermiş çekip iğne ucunu çıkarıp enjektörle sıkın demiş eczacı . Kullanamadım düzgün . Siz nasıl yapıyorsunuz . Ben tüm mesajları okuyamıyorum da göremedim

Canim hem videosu izle internetten hemde bende oyle yapiyorum bebegin basini oturur vaziyette dik tutmalisin. Enjektore cektigin serumu bi burnun iceri sık digerinden geri cikicak agliyo biraz ama dayan acimiyo ben kendime denemistim. Burnuda aciliyo ben bi delige 2 kez yapiyorum toplamda 4 ediyor

Ben bu olaya çok karşıyım kızlar ya meme isteyen bebeğe verme diyen Doktoru anlayamıyorum da. Tamam uyandırmamak ayrı bir durum ama ağlayan bebeğe 2 aaat olmadı 3 saat olmadı vermemeliyim demek anneyi de üzer bebek de ağlıyorum ama meme yok diye hisseder.
Katılıyorum canm az önce yaşadım hatta . Saat yedide emdi . Yedi bıçukta bi daha istedi yine verdim . Sekz bcukta yıktı ortalığı yine bndebsüt dolmadı diye 50 ml sağdığım sütten cerdim biberonla onu da içti . Bi yarım saat durdu yine başladı ağlamsya bnde uyucaktım aslında baktım durmuyor babasında aldım bi daha emzirmye başladım . Biraz emdi uyudu hemn resmn uykuya dalmak için kullandı mememi . Bzm için çok zor ama bncede her istediğinde emzirilmeli

Back
X