• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Ultra soft olani mi?
Oglum hic almadi emzik
Beni mahvetti 🫠
Simdikinde dogumhanede vercem agzina emzigi😄
:) dogdugu gun olmasa da haftasına denedım almadı öğürdü yutagı hassasmıs . emzık bıberon hıc bırını almamıstı dr da sakın zorlama. kusar emerken bıle bosuna daha da hassaslastırırsın dedı:) oyle bısı de var:(

:) dogdugu gun olmasa da haftasına denedım almadı öğürdü yutagı hassasmıs . emzık bıberon hıc bırını almamıstı dr da sakın zorlama. kusar emerken bıle bosuna daha da hassaslastırırsın dedı:) oyle bısı de var:(
Ya oglumda almadi ne emzik ne biberon
Bi dogumdan sonra siringayla sonra kasik biberonla azcik mama yedi eve cikinca mamayi da yemedi 15 ay boyunca beni süt muslugu dis kasiyici seyyar meme olarak kullandi mahvoldum 🥲 bu sefer hem mama hem emzik kitlemek istiyorum umarim sıkıntı cıkmaz🫥

Ya oglumda almadi ne emzik ne biberon
Bi dogumdan sonra siringayla sonra kasik biberonla azcik mama yedi eve cikinca mamayi da yemedi 15 ay boyunca beni süt muslugu dis kasiyici seyyar meme olarak kullandi mahvoldum 🥲 bu sefer hem mama hem emzik kitlemek istiyorum umarim sıkıntı cıkmaz🫥
evet evet aynı seyı yasamısız. mamayı agzına dokundursam sırınga ya da kasık farketmez kustu cok cesıt denedım sankı yetmıyor gıbı gelmıstı sut ama yetıyormus da ılk cocuk stresı heralde :S mıllet 4 5 saat uyurdu gece ben 1 saaatte 1 tum memeyı bosaltan bebısımle ayakta uyukluyordum :) ay ınsallah bu da emsın tamam sıkıntı degıl de en azından bıberon alsın ısterım . en azından yedek olsun ıste. bı ılac almaya kalksam yada mecbur kalsam 6 8 saat sag at sutu yaptık 1 2 gun once sagdıgım sutu verıcem bıberon almayınca o da olmuyordu :S

evet evet aynı seyı yasamısız. mamayı agzına dokundursam sırınga ya da kasık farketmez kustu cok cesıt denedım sankı yetmıyor gıbı gelmıstı sut ama yetıyormus da ılk cocuk stresı heralde :S mıllet 4 5 saat uyurdu gece ben 1 saaatte 1 tum memeyı bosaltan bebısımle ayakta uyukluyordum :) ay ınsallah bu da emsın tamam sıkıntı degıl de en azından bıberon alsın ısterım . en azından yedek olsun ıste. bı ılac almaya kalksam yada mecbur kalsam 6 8 saat sag at sutu yaptık 1 2 gun once sagdıgım sutu verıcem bıberon almayınca o da olmuyordu :S
Aynen yaa ayy avmye gidiyorduk emzirme odasindan cikamiyorduk
Arabaya bineriz meme
Misafirlige gideriz cocugu mutfakta emziririm
Misafir gelir yatak odasina giderim vs cok zorlandim
Yarim saatte bir emen cocuktu resmen
Kelimeleri soyledikce de disarda emmeee diye aniriyordu🫠 tam memeden keseyim dedim 16aylikken, hamile oldugumu ogrendim
Maşallah rambo gibi oldu kendisi ama ben tukendim
Bunda relax ana olmak istiyorum mizmizlaninca ver memeyi sussun falan gibi hayallerim var 😄

Aa görmemiştim çok teşekkür ederimm bakayım hemen bir de konu açılmışken sorayım bebek arabası cybex alan kullanan yada araştıran varsa bahsedebilirse çok sevinirim çok kararsız kaldımm
ben cybex mios modelini çok araştırarak aldım. Vadi istanbul mağazasından almıştım, açıkçası satış danışmanı da biraz manipüle etti, o an ordan onu almadan çıkma ihtimalimiz yoktu öyle diyim. Henüz kullanmadık tabi ama araba materyal ve kullanış olarak çok iyi duruyor. Bence tasarım olarak da en şık bebek arabası o. Hem bebek hem de kendi konforumu düşünerek aldım, 2 adet fıtığım var hafif kolay sürümlü, kolay taşınabilir kapanabilir olması ve bebek açısından da güvenli olması ilk tercihimdi. Puset olarak cloud t isize tam yatışlı olanı aldım, ay olarak daha uzun süre kullanılabiliyormuş. Bizimkini kayınpederim hediye olarak aldı, istediğin modeli seç içinde kalmasın dediği için onu aldım, açıkçası kendim ödeyecek olsam yine cybex alırdım ama belki eezy s twist modelini alabilirdim

Heyecanla bekliyorum :KK200:
Ben bugün tam 20+0 haftamdayım. 4 gündür küçük hanımla oynuyoruz resmen. Akşamları sırt üstü biraz dik uzanınca,iki elimi de karnıma hafif koyup beklediğimde,bakıyorum kayıyor sürekli hareket halinde. Bir kaç gündür daha açık şekilde hissedebiliyorum. Konuşuyorum sohbet ediyorum,hemen tepki geliyor. Bir kaç güne sizde de olur 🌸🌸

Kızlarr 21+3 deyim alışverişe başlayan var mı ben daha hiç bişey almadım öyle 1-2 parça beğendiğim kıyafet bide indirime girince avent emzik almıştım o kadar başlamalı mıyım erken mi neler almalıyım neler çok gerekli vs tecrübeli olanlar varda bilgilendirebilir miii
Detaylı ultrasondan sonra kıyafet ile başlayabilirsin bence ancak kışlıklar çıkıyor zaten🙏🏻 bir de büyük eşyalar beşik bebek arabası gibi ne alacağını inceleyip karar verirsen almak kısa sürüyor . Sonrasıda kendine ait alışveriş pijamadır göğüs koruyuculardır vs

Son düzenleme:
Ben bugün tam 20+0 haftamdayım. 4 gündür küçük hanımla oynuyoruz resmen. Akşamları sırt üstü biraz dik uzanınca,iki elimi de karnıma hafif koyup beklediğimde,bakıyorum kayıyor sürekli hareket halinde. Bir kaç gündür daha açık şekilde hissedebiliyorum. Konuşuyorum sohbet ediyorum,hemen tepki geliyor. Bir kaç güne sizde de olur 🌸
Hergün beraber işe geliyoruz , hasbihal derin bizimde :D bi kaç güne kızım da benle konuşur artık inşallah 🌸

Kızlaar bu kayma hissi nasıl oluyor ya ben vurma gibi şeyler hissediyorum ama kayma hiç olmadı merak ettim 😄

Aynen yaa ayy avmye gidiyorduk emzirme odasindan cikamiyorduk
Arabaya bineriz meme
Misafirlige gideriz cocugu mutfakta emziririm
Misafir gelir yatak odasina giderim vs cok zorlandim
Yarim saatte bir emen cocuktu resmen
Kelimeleri soyledikce de disarda emmeee diye aniriyordu🫠 tam memeden keseyim dedim 16aylikken, hamile oldugumu ogrendim
Maşallah rambo gibi oldu kendisi ama ben tukendim
Bunda relax ana olmak istiyorum mizmizlaninca ver memeyi sussun falan gibi hayallerim var 😄
Off okurken tetiklendim kızım aynı böyleydi gece de 1828383 kez kalkardı göğüslerimi kesip atasım geliyordu😅

Off okurken tetiklendim kızım aynı böyleydi gece de 1828383 kez kalkardı göğüslerimi kesip atasım geliyordu😅
Benim gogus uclarim yara olmustu lansinoh kremi avuc avuc suruyordum yine de etki etmiyordu ayva cekirdegi jeli mi denemedim goguslerim acik mi gezmedim evde neler neler🥴
Emmek isteyecek diye odum kopuyordu ayaklarimi yere vuruyordum emzirirken ay🥲
20 dkda bir yarim saatte bir emziriyordum
O yuzden hani sagip arada biberonla verebilecegim, sakinlesmesi icin emzik verebilecegim bir duzen istiyorum cok mu sey istiyorum🥲😁
Kızlaar bu kayma hissi nasıl oluyor ya ben vurma gibi şeyler hissediyorum ama kayma hiç olmadı merak ettim 😄
Ben 3 4 gundur cok yogun hissediyorum
Bazen tekme gibi bazen ittirme gibi bazen de yatarken ozellikle balik gibi saga sola kayiyor bu ara belim asiri agriyor🥲
Ben bu sefer şunu deneyeceğim
2.aya kadar mi kullaniliyor bu acaba
3.ayda baska emzige mi geciliyor

Back
X