evet cnm sezaryan olduğu için salı günü nasipse darısı başınızaNe guzel.Dogum sali gunu mu?Saglikla gelsin bebeginiz.Darisi basima.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm sezaryan olduğu için salı günü nasipse darısı başınızaNe guzel.Dogum sali gunu mu?Saglikla gelsin bebeginiz.Darisi basima.
Benim de bugunki muayenede çatım dar cikti canim.Istersen sali alalim dedi ama normal dogum da deneyebilecegini soyledi.Kafasi gecerse dogar dedi.Ben de bekleyelim o zaman dedim.Hayirlisi olsun hepimiz icin.evet cnm sezaryan olduğu için salı günü nasipse darısı başınıza
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah. Sen kaçıncı haftandasın canim. Bana doktor çatı muayenesi hala yapmadı da merak ettimBenim de bugunki muayenede çatım dar cikti canim.Istersen sali alalim dedi ama normal dogum da deneyebilecegini soyledi.Kafasi gecerse dogar dedi.Ben de bekleyelim o zaman dedim.Hayirlisi olsun hepimiz icin.
bekle cnm normal dogum gibisi yok ben mecburi sezaryanin herşeyin normali güzel bende çok isterdim normal dogum ama olmadiBenim de bugunki muayenede çatım dar cikti canim.Istersen sali alalim dedi ama normal dogum da deneyebilecegini soyledi.Kafasi gecerse dogar dedi.Ben de bekleyelim o zaman dedim.Hayirlisi olsun hepimiz icin.
Benimde pazartesi canım senden 1 gün önce 38+3 te allah yardımcımız olsun dualarınızi bekliyorum kızlar bende hepinize dua edicem sağlıkla kucağımiza alalım inş.evet cnm sezaryan olduğu için salı günü nasipse darısı başınıza
Mağdurum da mağdurum çok mağdurum aynen geceler 2-3 kez tualet bi tarafa rüyalar yüzünden uyanıyorumOhooo benim rüyaları anlatsamgece en az 3kez wcye kalkıyorum tekrar uyuyabilirsem abidik gubidik rüyalar eşlik ediyor hemde renkli 3 boyutlu gibi
ama hiçbirinin anlamına bakmadım.bir yerde okumuştum rüyalarınız çok çeşitli ve renkli olabilir die
Ayyy patır patır dogururuz artık :))evet cnm sezaryan olduğu için salı günü nasipse darısı başınıza
Hayırlısı olsn canm sağ Salim gelsinde bebişler sezeryan normal olur gider catısı dar olupta normal doğuran duymuştum bende normal istiyorum ama olmazsa sezeryan olurum napalım nasip neyse o önemli olan sağlıkla gelmesiBenim de bugunki muayenede çatım dar cikti canim.Istersen sali alalim dedi ama normal dogum da deneyebilecegini soyledi.Kafasi gecerse dogar dedi.Ben de bekleyelim o zaman dedim.Hayirlisi olsun hepimiz icin.
insallah cnm saglikcakla al kucagina allahim tez zamanda kurtarsin ikimizideBenimde pazartesi canım senden 1 gün önce 38+3 te allah yardımcımız olsun dualarınızi bekliyorum kızlar bende hepinize dua edicem sağlıkla kucağımiza alalım inş.![]()
N11 de var baby shower elbiseleriKızlar dış çekim için acilen beyaz bir elbise düşünüyorum ama nereye bakacağım bilmiyorum fiyatı çok olmayan uygun bir site var mı bildiğiniz
Hayırlısıyla saglıkla kavuş bebişine insallah Allah yardımcın olsun canım ❤evet cnm sezaryan olduğu için salı günü nasipse darısı başınıza
Instagramda kamaci butikten aldım ben bi oraya da bak istersenKızlar dış çekim için acilen beyaz bir elbise düşünüyorum ama nereye bakacağım bilmiyorum fiyatı çok olmayan uygun bir site var mı bildiğiniz
Canım okuduğum Doğum hikayelerinde enfeksiyonu olan annelerin normal Doğumda bebeğede geçtiğini söylüyorlardı doktoruna sor Doğumun yakın ilaç önerebilir bebeğe geçme riski varsa rahim enfeksiyonunumu idrar yollarımını kastediyorlardı bilmiyorum amaKızlar iki gün önce saglık ocagında idrar tahlili yaptırdım çok az enfeksiyon cıktı hamileligimin basından beri hic cıkmamıştı sürekli tahlil yaptırıyodum ama saglık ocagındaki doktorda ebe de cok az bi sıkıntın yoksa ilaç içmeye gerek yok sol bol su iç dedi ama icim rahat etmedi pazartesi doktoruma gidince sorcam da size de soruyum dedim acaba bi zararı olur mu yarın 38 haftalık oluyoruz hadi birden dogum yaparsam bi zararı olur mu çok az dedi ilaca gerek yok dedi de ne bileyim icim rahat etmedi
Sorcam canım bilmiyorum duymadım da ben ama idrar yolları enfeksiyonu hamilelikte riskli onu biliyorum da çok azmış bende olmazsa pazartesi tekrar tahlil veririm ona göre doktoruma sorarım ilaç verir mi vermez mi artıkCanım okuduğum Doğum hikayelerinde enfeksiyonu olan annelerin normal Doğumda bebeğede geçtiğini söylüyorlardı doktoruna sor Doğumun yakın ilaç önerebilir bebeğe geçme riski varsa rahim enfeksiyonunumu idrar yollarımını kastediyorlardı bilmiyorum ama
Amin canım sagolinsallah cnm saglikcakla al kucagina allahim tez zamanda kurtarsin ikimizide
Trendyolda eka nin ekru elbisesi var dantel icine mutlaka iclik alirsan guzel duruyorKızlar dış çekim için acilen beyaz bir elbise düşünüyorum ama nereye bakacağım bilmiyorum fiyatı çok olmayan uygun bir site var mı bildiğiniz
Tahlil verirken dikkat edilmesi gereken bazı kurallar var canım.ben genelde devlet hastanesinde veriyordum az da olsa bisey cikmisti antibiyotik kullanmistim,geçen gün özelde verdim megerse kurallar varmis ona uyarak verdim çıkmadı birşey çok sukurSorcam canım bilmiyorum duymadım da ben ama idrar yolları enfeksiyonu hamilelikte riskli onu biliyorum da çok azmış bende olmazsa pazartesi tekrar tahlil veririm ona göre doktoruma sorarım ilaç verir mi vermez mi artık