2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
evet cnm sezaryan olduğu için salı günü nasipse darısı başınıza
Benim de bugunki muayenede çatım dar cikti canim.Istersen sali alalim dedi ama normal dogum da deneyebilecegini soyledi.Kafasi gecerse dogar dedi.Ben de bekleyelim o zaman dedim.Hayirlisi olsun hepimiz icin.

Benim de bugunki muayenede çatım dar cikti canim.Istersen sali alalim dedi ama normal dogum da deneyebilecegini soyledi.Kafasi gecerse dogar dedi.Ben de bekleyelim o zaman dedim.Hayirlisi olsun hepimiz icin.
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah. Sen kaçıncı haftandasın canim. Bana doktor çatı muayenesi hala yapmadı da merak ettim

bekle cnm normal dogum gibisi yok ben mecburi sezaryanin herşeyin normali güzel bende çok isterdim normal dogum ama olmadi

Ohooo benim rüyaları anlatsam😁😁 gece en az 3kez wcye kalkıyorum tekrar uyuyabilirsem abidik gubidik rüyalar eşlik ediyor hemde renkli 3 boyutlu gibi🤣 ama hiçbirinin anlamına bakmadım.bir yerde okumuştum rüyalarınız çok çeşitli ve renkli olabilir die
Mağdurum da mağdurum çok mağdurum aynen geceler 2-3 kez tualet bi tarafa rüyalar yüzünden uyanıyorum:KK55:

Hayırlısı olsn canm sağ Salim gelsinde bebişler sezeryan normal olur gider catısı dar olupta normal doğuran duymuştum bende normal istiyorum ama olmazsa sezeryan olurum napalım nasip neyse o önemli olan sağlıkla gelmesi

Kızlar dış çekim için acilen beyaz bir elbise düşünüyorum ama nereye bakacağım bilmiyorum fiyatı çok olmayan uygun bir site var mı bildiğiniz

Kızlar iki gün önce saglık ocagında idrar tahlili yaptırdım çok az enfeksiyon cıktı hamileligimin basından beri hic cıkmamıştı sürekli tahlil yaptırıyodum ama saglık ocagındaki doktorda ebe de cok az bi sıkıntın yoksa ilaç içmeye gerek yok sol bol su iç dedi ama icim rahat etmedi pazartesi doktoruma gidince sorcam da size de soruyum dedim acaba bi zararı olur mu yarın 38 haftalık oluyoruz hadi birden dogum yaparsam bi zararı olur mu çok az dedi ilaca gerek yok dedi de ne bileyim icim rahat etmedi
Canım okuduğum Doğum hikayelerinde enfeksiyonu olan annelerin normal Doğumda bebeğede geçtiğini söylüyorlardı doktoruna sor Doğumun yakın ilaç önerebilir bebeğe geçme riski varsa rahim enfeksiyonunumu idrar yollarımını kastediyorlardı bilmiyorum ama

Park yatak alan anneler hangi markaları aldınız ben joie ve graco arasında kaldım tavsiye ve memnuniyetlerinizi paylaşırsanız fikir olur çok sevinirim

Canım okuduğum Doğum hikayelerinde enfeksiyonu olan annelerin normal Doğumda bebeğede geçtiğini söylüyorlardı doktoruna sor Doğumun yakın ilaç önerebilir bebeğe geçme riski varsa rahim enfeksiyonunumu idrar yollarımını kastediyorlardı bilmiyorum ama
Sorcam canım bilmiyorum duymadım da ben ama idrar yolları enfeksiyonu hamilelikte riskli onu biliyorum da çok azmış bende olmazsa pazartesi tekrar tahlil veririm ona göre doktoruma sorarım ilaç verir mi vermez mi artık

Kızlar dış çekim için acilen beyaz bir elbise düşünüyorum ama nereye bakacağım bilmiyorum fiyatı çok olmayan uygun bir site var mı bildiğiniz
Trendyolda eka nin ekru elbisesi var dantel icine mutlaka iclik alirsan guzel duruyor

Eklentiler

• Screenshot_20191027_002306_trendyol.com.webp
    Screenshot_20191027_002306_trendyol.com.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 39
Sorcam canım bilmiyorum duymadım da ben ama idrar yolları enfeksiyonu hamilelikte riskli onu biliyorum da çok azmış bende olmazsa pazartesi tekrar tahlil veririm ona göre doktoruma sorarım ilaç verir mi vermez mi artık
Tahlil verirken dikkat edilmesi gereken bazı kurallar var canım.ben genelde devlet hastanesinde veriyordum az da olsa bisey cikmisti antibiyotik kullanmistim,geçen gün özelde verdim megerse kurallar varmis ona uyarak verdim çıkmadı birşey çok sukur

Back
X