- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk banyoda dikatimi çekmişti üşüttuk sandımBizdede var canim hatta ayak bilegindede var mongol lekesi deniyor bazı ırklarda olurmuş Türklerde mesela5 yasina kadar geciyormus genelde
Ve virüs Türkiyede..
Amin..İstanbul-çapa tıp olduğunu okudum.Rabbim korusun bebislerimizi bizleri
![]()
Amin..İstanbul-çapa tıp olduğunu okudum.
[/QUOT]
Bir yerde varsa bir çok ile yayiyilir o zaman![]()
Allah bizleri, bebişlerimizi ve sevdiklerimizi korusunVe virüs Türkiyede..
Beş aylık olsun başlarsın bu ayda sıkıntılar devam edebiliyor17 martta 4 aylık olcak canm
Bizimki mir değil cnmKızlar kızımın poposunun arkasındaki cukur mor duruyor sizinkilere öylemi yoksa kızımda birşey mi var acaba
Büyük dört ay sonra rahatlamıştı bu da öyle olacak gibi farkında olmadan bı bakmışsın düzelmiş cnmTamam canım. 4. Aydan sonra daha da rahatlarlar heralde demi? Gerçi önceye göre çok iyi önceden cok Gazı vardı benim kızın
Benimki geçti reddetmiyor ama napacağı belli de olmaz. Bence seninki de geçici ara ara gelip gidecek bu redler.sen uykuluyken emzirmeye devam et benimki ses duyunca emmiyordu özellikle ablası konuşunca bırakıyor ona dönüyordu ben çareyi sessiz odada emzirmekte buldum muhakkak sende yapıyosun dur da yine de fikir olsun erkek bebekler daha düşkün olur memeye geçecek emin olOğlumu uyanıkken mümkün değil emziremiyorum.Öyle böyle bi meme reddi değil ama.Nasıl direniyor..Napicam ben yaa
İnşallahBenimki geçti reddetmiyor ama napacağı belli de olmaz. Bence seninki de geçici ara ara gelip gidecek bu redler.sen uykuluyken emzirmeye devam et benimki ses duyunca emmiyordu özellikle ablası konuşunca bırakıyor ona dönüyordu ben çareyi sessiz odada emzirmekte buldum muhakkak sende yapıyosun dur da yine de fikir olsun erkek bebekler daha düşkün olur memeye geçecek emin ol
Bizimki de yarın evdeki tartıya göre bizimki de 700 800 arası aldı tabi sağlık ocağında daha az çıkıyo olsun bunada şükür diyorum hiç almadığı zaman olmuştu 2.ay da ateş olmadı bunda da olmaz diye düşünüyorum seninde bnmdeYarın 4.ay aşıları var.Ateş yapmaz umarım.Sanırım bu ay da 600-700 gr almıştır.
Joie nin kabin tipi bebek arabası var görümcem kullanıyor çok guzel kullanışlı bi bak istersen Joie nin modellerineKızlar bebek arabası tavsiyesi olan var mı? Travel düşünmüyorum baston tiplerde uygun fiyatlı birşey arıyorum
Dişleri kasiniyor olabilir mi canim ? Disligi varsa bi dene istersen damaklari sertlesmeye basliyor artik yavas yavas ona sinirleniyor olabilirKızlar çok zorlaniyorum. Uzay delirmiş gibi davranıyor. Her şeyi ağzına sokup hırsla ısırmaya çalışıyor. Karnı da tok eminim. Emzirip kucağıma alınca yüzüme gözüme saldırıyor aç gibi ve bağırıyor. Sürekli ağladı bugün. Bir de ben yanlışlıkla dirseğimle çocuğun alnına vurdumbirazda ona ağladı yavrum. Gece yarim saatte bir uyandı. En çok 1 saat uyudu. Arada bir gülüp oynuyor ama birden yine huysuzlaniyor. Bildiğin azarlıyor beni. Uykusu da çok hafif bir hal aldı. Var mı bizim gibi olan?
Bizde ates yapmadi şükür. Selim 600 gram almis bu ay artik azaliyor kilo alimlariYarın 4.ay aşıları var.Ateş yapmaz umarım.Sanırım bu ay da 600-700 gr almıştır.
Dişleri kasiniyor olabilir mi canim ? Disligi varsa bi dene istersen damaklari sertlesmeye basliyor artik yavas yavas ona sinirleniyor olabilir