2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizdede var canim hatta ayak bilegindede var mongol lekesi deniyor bazı ırklarda olurmuş Türklerde mesela 😊 5 yasina kadar geciyormus genelde
ilk banyoda dikatimi çekmişti üşüttuk sandım 😊 uzun süredir de geçmeyince korktum açıkçası. Hastalik değil de oyle birşey olmasına sevindim 🥰

Oğlumu uyanıkken mümkün değil emziremiyorum.Öyle böyle bi meme reddi değil ama.Nasıl direniyor..Napicam ben yaa

Oğlumu uyanıkken mümkün değil emziremiyorum.Öyle böyle bi meme reddi değil ama.Nasıl direniyor..Napicam ben yaa
Benimki geçti reddetmiyor ama napacağı belli de olmaz. Bence seninki de geçici ara ara gelip gidecek bu redler.sen uykuluyken emzirmeye devam et benimki ses duyunca emmiyordu özellikle ablası konuşunca bırakıyor ona dönüyordu ben çareyi sessiz odada emzirmekte buldum muhakkak sende yapıyosun dur da yine de fikir olsun erkek bebekler daha düşkün olur memeye geçecek emin ol

Merhaba Kızlar
Bebeğinde uyku gerilemesi yaşayan var mı? 4 gündür bizde var :mad: çıldırmak üzereyim.Oğlum gece uykusuna dalmakta zorluk çekiyor. Dalsa bile uykuları kısaldı. Çok da ağlıyor, napcamı şaşırdım. Sabaha kadar mücadele.

Benimki geçti reddetmiyor ama napacağı belli de olmaz. Bence seninki de geçici ara ara gelip gidecek bu redler.sen uykuluyken emzirmeye devam et benimki ses duyunca emmiyordu özellikle ablası konuşunca bırakıyor ona dönüyordu ben çareyi sessiz odada emzirmekte buldum muhakkak sende yapıyosun dur da yine de fikir olsun erkek bebekler daha düşkün olur memeye geçecek emin ol
İnşallah :(

Yarın 4.ay aşıları var.Ateş yapmaz umarım.Sanırım bu ay da 600-700 gr almıştır.

Yarın 4.ay aşıları var.Ateş yapmaz umarım.Sanırım bu ay da 600-700 gr almıştır.
Bizimki de yarın evdeki tartıya göre bizimki de 700 800 arası aldı tabi sağlık ocağında daha az çıkıyo olsun bunada şükür diyorum hiç almadığı zaman olmuştu 2.ay da ateş olmadı bunda da olmaz diye düşünüyorum seninde bnmde

Kızlar bebek arabası tavsiyesi olan var mı? Travel düşünmüyorum baston tiplerde uygun fiyatlı birşey arıyorum

Kızlar bebek arabası tavsiyesi olan var mı? Travel düşünmüyorum baston tiplerde uygun fiyatlı birşey arıyorum
Joie nin kabin tipi bebek arabası var görümcem kullanıyor çok guzel kullanışlı bi bak istersen Joie nin modellerine

Kızlar çok zorlaniyorum. Uzay delirmiş gibi davranıyor. Her şeyi ağzına sokup hırsla ısırmaya çalışıyor. Karnı da tok eminim. Emzirip kucağıma alınca yüzüme gözüme saldırıyor aç gibi ve bağırıyor. Sürekli ağladı bugün. Bir de ben yanlışlıkla dirseğimle çocuğun alnına vurdum :KK43: birazda ona ağladı yavrum. Gece yarim saatte bir uyandı. En çok 1 saat uyudu. Arada bir gülüp oynuyor ama birden yine huysuzlaniyor. Bildiğin azarlıyor beni. Uykusu da çok hafif bir hal aldı. Var mı bizim gibi olan?

Kızlar çok zorlaniyorum. Uzay delirmiş gibi davranıyor. Her şeyi ağzına sokup hırsla ısırmaya çalışıyor. Karnı da tok eminim. Emzirip kucağıma alınca yüzüme gözüme saldırıyor aç gibi ve bağırıyor. Sürekli ağladı bugün. Bir de ben yanlışlıkla dirseğimle çocuğun alnına vurdum :KK43: birazda ona ağladı yavrum. Gece yarim saatte bir uyandı. En çok 1 saat uyudu. Arada bir gülüp oynuyor ama birden yine huysuzlaniyor. Bildiğin azarlıyor beni. Uykusu da çok hafif bir hal aldı. Var mı bizim gibi olan?
Dişleri kasiniyor olabilir mi canim ? Disligi varsa bi dene istersen damaklari sertlesmeye basliyor artik yavas yavas ona sinirleniyor olabilir

Dişleri kasiniyor olabilir mi canim ? Disligi varsa bi dene istersen damaklari sertlesmeye basliyor artik yavas yavas ona sinirleniyor olabilir

Olabilir belki de diştendir. Emzik ve dişliği tükürüp atıyor canim malesef :( Midesi bulanıyor sanırım. Yorgunluktan düşüvericem sanki

Back
X