- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
canım ne denir ki... rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin sağlıkla inşallahh allahım yardımcın olsn. en kısa zamanda yerini doldursun inşallahhhBen aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.