2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
canım ne denir ki... rabbim en kısa zamanda tekrardan nasip etsin sağlıkla inşallahh allahım yardımcın olsn. en kısa zamanda yerini doldursun inşallahhh

Kızlar dünden beri vajina içinde batmalar hissediyorum rahme doğru..
Enfeksiyondan mı diye düşnürken internette bebek büyürken oluyormuş diye okudum..
Size de oluyor mu? Yoksa benim ki enfeksiyon mu yine
canım arada sırada bende de oluyor. batma ve kasılma şeklinde enfeksiyon değil bence

Bende de var aynı şey..Bildiğin kasılma gibi ara sıra oluyor.Vajinamın bir anlık acıdığını hissediyorum

O zaman rahim genişlemesi oluyor sanırım
Enfeksiyon olsa yanma falanda olur lavb.dayken o da yok şuanda..
Aynen bir an bir sey batıyor geçiyor bazen ard arda oluyor bazen tek seferlik dünden beri
Bu sabahta oldu

Ben aranızdan ayrılıyorum.9+6 da dün bebeğin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum. Perşembe günü hafif lekelerim vardı kahverengi doktor bi sıkıntı olmadığını normal olduğunu bebeğin kalp atışlarını bize dinletip gönderdi eve. Dün de içim rahat etsin diye başka bir doktora gittim be bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrendim.çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın. Varlığına çok alışmıştım gergin buraya girip yazılanları okumaya folik asit alacağım saat hayatımı herşeyi meğerse bebeğime göre ayarlamışım. Sizden ricam en ufak sıkıntıda şakın ihmal etmeyin. Benim kahverengi lekeyle bebeğimi kybettim. Burda biçim arkadaşın oluyordu doktor takmamalarjnı söylüyordu. Demek ki biz yine de temkinli davranmalıymışız. Benim için geç oldu bunu öğrenemem sizlerden ricam asla ertelemeyin. Kendinize ve yavrularınıza iyi bakın. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz şeyleri asla yapmayın. İnsanına şuna bi defa geliyor.
Canım benim cok üzgünüm. Lütfen kendini suçlama. Ben bu 1 yıllık ( kayıplarımın oldugu) sürecte şunu anladım biz naparsak yapalım o bebek dogacaksa doguyor dogmayacaksa bir şey bahane oluyor. Yani pek de elimizde degil maalesef. Birkaç doktora gorundun mu kurtaj olmadan? Doktorların yanılması da mümkün. Rabbim tez zamanda guzel evlatlar versin sana iyiliğine duacıyım 🙏🏼

benimde sırtım çok ağrıyor sabahları sola doğru uyuyorum dr dedi diye ondan bence benim ki ama belimi tutulmuş olarak uyanıyorum

Sırt ağrısı bel agrısı sabahları bende de çok oluyor OzgeMeteMoms OzgeMeteMoms dediğin gibi şuanda da dayak yemiş gibi belim özellikle cok batıyor

2 gün öncede bir den göğus uclarima bir agri girdi az daha ağlayacaktım ben boyle bir sızlamayla karisik göğüs ucu agrisi gormedim.. elimi bile dokunduramadim
Hemen duşa girdim dusta rahatladım.. sonra baktım adet olma dönemindeyim..
3. adeti atlattım normalde adet döneminde gögus agrisi olmazdi bende hic hormonlar degistirdi sanirim
Aklinızda bulunsun hemen duşa atın kendinizi öyle bi durumda

O zaman sende aynen öyle yap canım. İnş o çıkartır seni. Evet işsizlik maaşı da aldım ben. Şimdi normalde doğum izni sonrasında işten çıkarmaları yasal değil ondan dolayı işsizlik maaşına biraz nazlandılar sonrasında sıkıntı çıkar mı falan diye. Ama konuştum sonuçta diğer arkadaşı bi anda çıkardılar yani demek olabiliyor dedim öyle ikna ettim bi şekilde. Herşeyimi alarak çıktım yani kuzum çok şükür. İkinciyi de bi okul vaktine getirirsem inş tekrar dönerim sahalara 😀
kuzum günaydın nasıl nazlandırlar. ben raporum bitsin doğum iznim çıkartın dicem patronum iyi kabul eder. işsizlik hakedemem mi napmam lazım

canım allah yardımcın olsun inş. sağlıkla bir bebiş en kısa sürede alacaksın kucağına genelde rahim çalıştığı için düşük vs kürtajın arkasından hemen hamile kalınıyor. inş olacak. rabbim yardımcın olsun..

Canım benim cok üzgünüm. Lütfen kendini suçlama. Ben bu 1 yıllık ( kayıplarımın oldugu) sürecte şunu anladım biz naparsak yapalım o bebek dogacaksa doguyor dogmayacaksa bir şey bahane oluyor. Yani pek de elimizde degil maalesef. Birkaç doktora gorundun mu kurtaj olmadan? Doktorların yanılması da mümkün. Rabbim tez zamanda guzel evlatlar versin sana iyiliğine duacıyım 🙏🏼
Öyle isyan etmiyorum ama çok zor bir acıymış. Göründüm canım üç hastaneye gitti ama maalesef. Amin sizlerin duasına ihtiyacım var sadece 🙏🏻 Ve ben şunu da belirteyim ki mutluluklarınızı herkesle paylaşmayın. Ben nazar olduğuna inanmıyorum. Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın yine şükür ediyorum doğurup kaybeden anneler var o acı daha büyüktür.

Vajinadan rahim içine doğru dimi oluyor.. ya çok korkuyorum enfeksiyondan içim rahatladı biraz yine tahlil vereceğim
yok canım bende hamileliğimin başında enfeksiyon vardı ama böyle vajinayla ilgili şikayetim yoktu. son zamanlarda yani 1 2 haftadır var böyle çok ama çok hafif sızı gibi de oluyor ,evet vajinadan rahim içine doğru

hanımlar galiba aranızda herkes memur veya da ev hanımı, özel sektörde çalışanınız yok mu ? varsa da soruma cevap mı vermek istemediniz
canım benim bende 1. gebeliğimde doğum iznim bittiği gün çıkarıldım.
dava etmiyim diye ekstradan 4 maaşda kendileri verdi.
tazminat ihbar her türlü hakkımı aldım.
işsizlik aldım 10 ay 5. yılımda çıkarıldığım için.
bu şirkette de geçen gün konuştum. henüz belli değil dedim ama planım şöyle.
8 hafta doğumdan önce olan iznimi alacağım. ve ondan öncede 22 gün iznim var onuda 8 haftadan önce alacağım. anlayacağın ben ağustosun 20 si gibi ayrılacağım.
patrona da beni doğum iznim bitince ocak 13 de çıkarın haklarımı devletten alabileyim diyeceğim izne ayrılmadan. dua edin kabul etsin. hem rapor parası hem işssizlik hemde tazminat alırsam bu bebeğide 2 yıl rahat büyütürüm.
ama ben 5 yaşına kadar çalışmak istemiyorum. bakacak kimsemde kalmayacak ayrıca iki çocuklada ben ilgilenmek istiyorum dilerim. herşey istediğim gibi olur. ağustosda ayrılma sebebim kv gidiyor kızıma bakacak kimsem yok.

kuzum günaydın nasıl nazlandırlar. ben raporum bitsin doğum iznim çıkartın dicem patronum iyi kabul eder. işsizlik hakedemem mi napmam lazım
Tamamen onların insafına kalmış canım. İşsizlik alabilmen için çıkışını sgk ya ona göre bildirmeleri gerekiyor. Doğum izninden yeni dönen birini işte çıkartmları yasal olarak suç. Şimdi seni çıkarttılar ama sen gittin mahkemeye dedin ki beni doğum iznim sonrası çıkarttılar desen başlarına iş açılacak suçsuzken suçlu duruma düşecekler. Bu riksi almak istemiyolar yani. Karşılıklı güven ve anlayış lazım yani anlatabildim inş 😀

Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Back
X