2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah bunlar ne guzel fiyatlar ya,benim istediğim hastanenin biri 8000 biri 7000 istiyor.
Resmen parayla çocuk alacağız 🤣🤣
Ben memorial le konusmustum 13.750 yalnizca dogum demisti belden uyusturma olursa ekstaraya girer fln. Şok yaşadim. Dogurduktan sonra çocugu altın kaplama olarak verecekseniz olur dedim.telefondaki de haaa? Diyor

hahahahh 😄Bugün eşime kızdım.Dedim sinirimi bozma gidip acibadem de dogururum bak.O da dedi ki,"orası boşuna ACIbadem değil"dedi

hahah 😂😂 Valla çok yerinde bir tespit olmuş 😂😂
Benimki de kadin anlatiyor paketleri güzel güzel dinliyor ayıp olmasın diye yüzünün şekli değişti😅
Ama özel saglik sigortasi olanlar icin fiyatlar nasil bilmiyorum yine de çok pahali
Hatta bir çılginlik yapip Amerikan hastanesinide arayacaktik cesaretimiz kirildi 😅

Oy oy maşallahh ya ben daha hic sormadim duygucuk bana uzak kaliyor
Medicalpark a da soracaktim bende ..
Ya varya heryerden dayın olacak
Bi tanıdıkla aynı doktora gidiyoruz ben 120 veriyorum o indirimli gidiyor tanıdık bulmus aynı doktora 60 a gidiyor
Adaletin bu mu dünya 😅
Ya medipolde de dogursam 3600 dogum arti muayeneler tahliller zaten rahat 8 bini bulacakti simdiki doktorumdan cok memnunum iyiki degistirmisim

Kizlar gittik bebegi gorduk hareket ediyodu ulstrasonda ck ilginctii..oksaparla ilgili bi yorumda bulunmadi gorunuyo parcali kanamalarin gelicek biraz daha dedi..bebegin yeri gayt iyi korkma dedi..tabi insan duramiyr..progestan igneyi haftada bire dusurucekti ama ayni gun asiri devam..progestan hapi fitil olark devam..bu kdr..olabilir normal diyr onlara normal de gel bi de bize sor..rapora devam et dedi yaticaksin baska yolu yk dedi..boyle kizlar..Rabbim yasatmasin kimseye ck zordu bnm icin dun aksam ve gecesi..sabah olmadi bana..yani anladigim kanamalara tam bi aciklama getiremiyolar..hayirlisi hakkimkzda..insallah bu gunlere guler geceriz saglikla aliriz sipalari kucaklarimiza
inşallah canım üzme kendini hem saglikliymis ne güzel çok kanaması olupda sağlıklı dogan bebişler var hiç kanaması olmayıp kalpli duranda var hersey Allahdan iyici yat dinlen

Kizlar gittik bebegi gorduk hareket ediyodu ulstrasonda ck ilginctii..oksaparla ilgili bi yorumda bulunmadi gorunuyo parcali kanamalarin gelicek biraz daha dedi..bebegin yeri gayt iyi korkma dedi..tabi insan duramiyr..progestan igneyi haftada bire dusurucekti ama ayni gun asiri devam..progestan hapi fitil olark devam..bu kdr..olabilir normal diyr onlara normal de gel bi de bize sor..rapora devam et dedi yaticaksin baska yolu yk dedi..boyle kizlar..Rabbim yasatmasin kimseye ck zordu bnm icin dun aksam ve gecesi..sabah olmadi bana..yani anladigim kanamalara tam bi aciklama getiremiyolar..hayirlisi hakkimkzda..insallah bu gunlere guler geceriz saglikla aliriz sipalari kucaklarimiza
Gözün aydın 😍

Maşallah bunlar ne guzel fiyatlar ya,benim istediğim hastanenin biri 8000 biri 7000 istiyor.
Resmen parayla çocuk alacağız 🤣🤣
canım tövbe de öyle olsa evde doğururum dermişim :) ayyy gerçekten ciddi rakamlar. acaba siz full+++++ hastanelere mi gidiyorsunuz

Benim kizimdayken de bel ağrım olurdu.Ama şuna inaniyorum.Doğum sancısı çekerken,kız kasıktan,erkek belden vururmus ağrı.Annem hep söyler.İki doğumu da yaşadığı için inaniyorum.Ben doğum sancısı çekerken hep kasıktan ağrı hissettim
daha öğrenecek çok şeyimiz var desene, ama benim aşırı bel ağrım var

Hangi medipol esenler mi mega mi?
Esenler bana cok para odakli geldi
Medipol hastaneleri para delisi gibi. Sevmiyorum aslinda da evime yakin diye gidiyordum iste .10 gunde bir zam yapiyorlar.2 li test ve ve ayrintili ultrason icin cok yuksek fiyatlar istiyordu .

Kizlarrrrr şimdi kontrolden çıktık bebegimin tüm ölçümleri yapıldı herşeyi çok güzel dedi. Ve yüzde yetmiş erkek dedi. Bende de bel ağrısı vardı özellikle ayakta kaldığım zamanlar az yürüdüğüm zamanlar falan.
canım gözün aydın darısı bana olsun inşallah. benimki de saat 15:30 da dua et bana da lütfen. bana da geçen sefer erkek gibi demişti belki bu defa netleşir :)

Kizlarrrrr şimdi kontrolden çıktık bebegimin tüm ölçümleri yapıldı herşeyi çok güzel dedi. Ve yüzde yetmiş erkek dedi. Bende de bel ağrısı vardı özellikle ayakta kaldığım zamanlar az yürüdüğüm zamanlar falan.
Ayyyy ne güzel 😍 Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah.

:emir_bebek::KK200:
ayyy müthişşşş haber ne güzel darısı başımıza

Medipol hastaneleri para delisi gibi. Sevmiyorum aslinda da evime yakin diye gidiyordum iste .10 gunde bir zam yapiyorlar.2 li test ve ve ayrintili ultrason icin cok yuksek fiyatlar istiyordu .

Evet ozellike esenler tam para delisi ..
Tahlili devlette yaptiricam dedim kayittaki kizlarin şekli degisti sanki parayi ceplerine atacaklar onlara neyse!
Zaten esenlerde bir burcu aydin boyama var ona da randv. almak ölüm onun harici hic bir doktoru tam önermiyorlar

Bir de megayı deneyim dedim orasida mi paragöz
Esenlerden pahali oldugunu biliyorum ama paragozluk cok baska birsey birde esenlerde devlet hastanesi muamelesi goruyorsun
doktorlardan degilde kayit yapanlardan..doktor gitmis haber vermemisler o kadar yol gitmisim agizlarindan kerpetenle laf aliyorum
Illa sesimizi yukseltmemiz gerekiyor

Back
X