2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Heycandan ölücem. On sayfa ilerlemiş yine hepsini okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.

Doktor ameliyata çıktı. Yarım saate gelecek. Öyle şanslıyım ki sıra bize gelince çıkıp gitti😂😂

Belirtilerim azalıyor diyordum dün bulantıdan öldüm.
Benim yeşil akıntım oluyor. Onu sorucam doktora. Korktum enfeksiyon mu diye. Heralde tahlil ister bende sağlık ocagında yaptırrım yine.
Bu belirtilerin bazen azalmasınında sebebini sorucam.
Birde ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum sakıncası olurmu diycem .

İnşl gelişimi iyidir de güzel haberle çıkarım burdan
inşallah canım dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz :)

Çok şükür çıktık.
Herşey yolunda kıpır kıpır miniğim. 11+4 dedi. Adete göre sekiz gün önde buda gelişimi çok iyi demek dedi. Ense kalınlıgı burun kemiği herşey iyi yolunda dedi. Tek tek ellerini kollarını gösterdi.
İkili testi yaptırmıycaz. Doktorda gerekli değil iyi dedi. Ve 75 tl miş masrafıda.
Folik evdeki bitince başka kullanma dedi. Progestanıda evdeki bitince kullanma dedi.
Yeşil akıntım için tek kullanımlık fitil verdi. Balık yağı ve magnezyum yazdı.
Başka bişeye gerek yok dedi.
Biz mutlu olduk darısıda size inşallah
canım çıkmışsın bile maşallah gözün aydın çok sevindim :)

Gunaydin kizlar :) dun geceden beri adet sancisi ve bel agrisi kombine agrisi cektim. Birde karnimin alt kismi taş gibi oluyordu. Sabah kizimi okula birakip doktora gittim ne olur ne olmaz diye bir skntisi yok muhtemelen sivi alimin az dedi. Gercektende nerdeyse hic su icmiorum. Şu su icmeyi nasil ogrenicem bilmiorum. Bebekte 10+6 olmasina ragmen 11+5 cikti :)
Canım 1 litre su yanına gözünün önüne koy zor geliyorsa bir kaç dk da bir birkaç yudum iç o bitince ikinci litreyi yap bi dene istersen

Kızlar bebegimizi gördük çok şükür haftaya 2 li test yapacam dedi aslında ben hiç istemiyordum ama haffaya cinsiyetini söylerim diyince geri yuttum gelmem diyemedim haftaya insallah cinsiyet belli olucakmıs ayy cok merak ediyorum 11 haftalık 2 bucuk aylık hemen hemen dedi geri 🤲😍
IMG_20190425_122611.webp

Kızlar bebegimizi gördük çok şükür haftaya 2 li test yapacam dedi aslında ben hiç istemiyordum ama haffaya cinsiyetini söylerim diyince geri yuttum gelmem diyemedim haftaya insallah cinsiyet belli olucakmıs ayy cok merak ediyorum 11 haftalık 2 bucuk aylık hemen hemen dedi geri 🤲😍 Eki Görüntüle 2262250
Gözün aydın canım senin bebiş amuda kalkmış 😊 başı aşağıda değil mi

Kızlar ben devlet hastanesinde 2 li test yapmak için r

Canım ben gebzede değiim ama bekarken orada idim. Aile dpktorumuz var orda çok ilgili çok sıcak bir doktor.bende şehir dışından sırf ona muayene olmak için hamilelikten önce geldim. soley hanım. eskiden yüzyılın ortağı idi. şimdi kolonda. bilgin olsun sigortalı ben 135 tl ye muayene olmuştum
biliyorum canım soley hanımı valla bilmiyorum ki. napcamı şaştım sanırım
6 mayısa burcu hanıma aldım ona alışığım diye
9 mayısda devlette ikili için almıştım
bakalım burcu hanım ne derse ona göre şekilleneceğim.

Kalp atışı kaç çıktı canım
Ben hiç sormadım hatta dedim sormuyorum ama normal mi dedim. Evet herşey yolunda dedi. Kalp atışına göre cinsiyet söyleyen var dedi. Biz sadece bu çıkıntıya bakarız dedi. Gelişimi hareketi ense kalınlıgı herşeyi çok iyi dedi

Canım 1 litre su yanına gözünün önüne koy zor geliyorsa bir kaç dk da bir birkaç yudum iç o bitince ikinci litreyi yap bi dene istersen
Kuzum ben eve hic damacana almiyorum hep 500 ml pet sise aliyoruz toptan . Onlardan 4 tane aticam gunluk dolaba oldugu kadar artik

Çok şükür çıktık.
Herşey yolunda kıpır kıpır miniğim. 11+4 dedi. Adete göre sekiz gün önde buda gelişimi çok iyi demek dedi. Ense kalınlıgı burun kemiği herşey iyi yolunda dedi. Tek tek ellerini kollarını gösterdi.
İkili testi yaptırmıycaz. Doktorda gerekli değil iyi dedi. Ve 75 tl miş masrafıda.
Folik evdeki bitince başka kullanma dedi. Progestanıda evdeki bitince kullanma dedi.
Yeşil akıntım için tek kullanımlık fitil verdi. Balık yağı ve magnezyum yazdı.
Başka bişeye gerek yok dedi.
Biz mutlu olduk darısıda size inşallah
Ohh masallah saglikli oldugunu dusunuyorsa ondan istememistir testi zaten ense kalinligi ve burun kemigi normal cikinca genelde digerleri de temiz cikar

Banada kız dedi 2 gün sonra gittim pipi çıkabilir ordan emin değilim dedi şimdi hiç inanma canım
Yok ya özellikle gösterdi. Hatta kemik yapısıda benziyor dedi. Baya inceledi. Ama iki hafta sonra daha net olur dedi. Ama bir ay sonra randevum. Ztn ozmn tam söyler. Hani çıkıntı kaybolmaz heralde.😂😂 sonradan çıkar belkide. Dedim doktora yapmayın ya kız hissediyodum dedim güldü😂
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda. Ben bugün öyle kıpır kıpır gördüm ya allahıma binlerce kez şükürler olsun. Cinsiyeti ne olursa olsun. Rabbim olmayan herkesede nasip etsin inşallah

Ohh masallah saglikli oldugunu dusunuyorsa ondan istememistir testi zaten ense kalinligi ve burun kemigi normal cikinca genelde digerleri de temiz cikar
Aynen Allaha şükür. Valla üstümden bi yük kalktı ki sormayın. Hiç sormadım beslenmemde neye dikkat ediym diye. Heyecandan gitti sorular. Sadece sağlıklı beslen abur cubur yeme meyve ye dedi. Muzlu süt dedi ama onu içemem. Muz kabız yapıyor dedim. Magnezyum yazdı öyle deyince iyi gelirmiş. Bakalım muzu yeniden yemeye başlıycam. Ben öğün aralarında fındık badem kuru üzüm yiyordum ztn. Kilo vermişim. Buda çok iyi dedi. Suyuda iyi bebegin dedi. Bol su içmeye devam et dedi.

Yok ya özellikle gösterdi. Hatta kemik yapısıda benziyor dedi. Baya inceledi. Ama iki hafta sonra daha net olur dedi. Ama bir ay sonra randevum. Ztn ozmn tam söyler. Hani çıkıntı kaybolmaz heralde.😂😂 sonradan çıkar belkide. Dedim doktora yapmayın ya kız hissediyodum dedim güldü😂
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda. Ben bugün öyle kıpır kıpır gördüm ya allahıma binlerce kez şükürler olsun. Cinsiyeti ne olursa olsun. Rabbim olmayan herkesede nasip etsin inşallah
Ya bana öyle bir yaptı ki biz daha sormadan cinsiyetini gördüm söylimmi dedi söyle dedik kız dedi şaşırdık bende erkek hissediyordum kıza adapte oldum 3 gün sonra test için gittim yüzde vermediniz emin konuştunuz ama kesin mi dedim bakalım dedi emin değilim kızada benziyor erkekte olabilir pipi çıkabilir burdan dedi doktor kötü heralde ne bilim bir öyle diyor bir böyle

Back
X