- 15 Mayıs 2018
- 1.413
- 1.613
- 53
benimki bugün 13+0 acaba ondan mı size göre erken çagırdı11+6 canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki bugün 13+0 acaba ondan mı size göre erken çagırdı11+6 canım
bende bu aşı meselesini doktoruma soracağım ve dogum yapmış tandıklarımaYaa bak şimdi kafam karıştı. Ben kızımda yaptırmamıştım doktor steril ortamlarda yapılıyor doğumlar demişti. Ama sonra gebe okuluna gittim ordaki ebelerde şimdiki doktorumda yapmayı önerdi. Mesela van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kaldı onlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyolardı falan dediler. Bi kaç doktor görüşü daha alayım ben bak seninki de farklı bi yerden yaklaşmış![]()
Yaa bak şimdi kafam karıştı. Ben kızımda yaptırmamıştım doktor steril ortamlarda yapılıyor doğumlar demişti. Ama sonra gebe okuluna gittim ordaki ebelerde şimdiki doktorumda yapmayı önerdi. Mesela van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kaldı onlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyolardı falan dediler. Bi kaç doktor görüşü daha alayım ben bak seninki de farklı bi yerden yaklaşmış![]()
Hayırlı haberlerle inşallah. Tok gideceksin canım.Kızlar yarina randevum var sata gore 11+2 yiz ikili testi yaptırmak icin gidecegim ac tok fark ediyormu?
Bilemedim ben canımbenimki bugün 13+0 acaba ondan mı size göre erken çagırdı
Tamam canım yazarım. Ama bi yandan da gebe okulundaki doktor ve ebelere de güveniyorum açıkcası, aşıyı yaptırmak biraz daha ağır basıyor ama yine de sorucam kuşku kalmasın içimde.Benide bilgilendirebilir misin sorduktan sonra ben yarin devlete gidecegim tahlil icin bir de o doktora sorayım bakayım onun fikri ne
Selam canım. İyi herkes, mide bulantıları daha yeni başlayanlar falan oldu. Sen nasılsınSelam kızlar. Çok mesaj var ama yine bildirim gelmedi hiç. Ne var ne yok
beklemesen ilaç fayda etmiyor cnm çok önemli bebek içinBen aç karnına içiyorum ama sonrasında hiç beklemiyorum. Sağol canım dikkat edeyim ben ona.
Bende bir önceki hamileligimde vurulmamistim aşıYaa bak şimdi kafam karıştı. Ben kızımda yaptırmamıştım doktor steril ortamlarda yapılıyor doğumlar demişti. Ama sonra gebe okuluna gittim ordaki ebelerde şimdiki doktorumda yapmayı önerdi. Mesela van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kaldı onlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyolardı falan dediler. Bi kaç doktor görüşü daha alayım ben bak seninki de farklı bi yerden yaklaşmış![]()
İki kızım var buna ikili testte -%80 erkek dediler merak ettim burda da aynı yorum yapılırmı diyekıza benziyor sanki cnm bu üçüncü benim gibi senide dimi diğer çocukların cinsiyeti ne
A.s.m nedirBeni aradılar canım. 2 temmuza gün verdiler. O gün hem kan hem idrar alınacak hem de bebeğin kalbini dinliycez dediler. Bir de tetanoz aşısı yapılacak. Hamilelikte ara ara kontrol ediyorlar değerler.
Ben de geceleri kötüyüm... cıkardım bir kac kere. Öğürmek berbat bişi yabide geceleri ekstra mahvoluyorum 5 ten sonra ağzıma bir lokma bişey atamıyorum normalde herkesin gündüz fena olur bende ters. İşyerimdede dedim herkese gece çalışamayacam artık diye 2 hafta idare edin raporu 2 hafta sonra getireyim dedim o zaman randevum var şimdi sırf rapor için gidemem
Insallah canim tesekkur ederim ❤Hayırlı haberlerle inşallah. Tok gideceksin canım.
Yaaa maşallah kuzucuğa bizde bu gün 13+2 yiz. Sağlıkla gelsin kızçen çok güzel görüntüler vermiş sizeKızlar ancak fırsat buldum yazmaya
Kontrolden çıktık sata gore 12+4 ultrasona gore geriden gelen bebişim bugun 13+2 cikti :) boyu 6.5 cm olmuş ense ve burun kemiğine iyi dedi kac diye sorunca 1den kucuk merak etme sorun yok dedi doktorumkan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç doktorum cinsiyetle ilgili de kıza benziyor ama kesin değil dedi ve ben basından beri kiz hissediyorum:) en son gittiğimde mercimek tanesi kadardı ama bugun gercekten bir bebek gordum zıplayan kayan ellerini oynatan, Rabbimin gerçekten bir mucizesi Allahım hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin inşallah tekrar :)Eki Görüntüle 2264270 Eki Görüntüle 2264272 Eki Görüntüle 2264270 Eki Görüntüle 2264272
Hatta 2-3 yudum su ile içilecek, yarım saat boyunca hicbisi yenilip içilmicek.Ben yanlis anladim kuzum direk aklıma aşı geldi benim
yok ama uykum çok geliyordu.Kızlar az önce lavb. gittim hiç leke falan gelmedi tertemizdi peçete inşallah bitmiştir
Yarı 10:10 geçe randv. var kuzum sağlıklıdır insallah
Bu arada progestan ilacı veya iğnesi kullananlar hiç kollarınızda falan halsizlik oldu mu?
Aile sağlığı merkezi/ saglık ocagıA.s.m nedir