2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaa bak şimdi kafam karıştı. Ben kızımda yaptırmamıştım doktor steril ortamlarda yapılıyor doğumlar demişti. Ama sonra gebe okuluna gittim ordaki ebelerde şimdiki doktorumda yapmayı önerdi. Mesela van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kaldı onlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyolardı falan dediler. Bi kaç doktor görüşü daha alayım ben bak seninki de farklı bi yerden yaklaşmış 🤔
bende bu aşı meselesini doktoruma soracağım ve dogum yapmış tandıklarıma

Yaa bak şimdi kafam karıştı. Ben kızımda yaptırmamıştım doktor steril ortamlarda yapılıyor doğumlar demişti. Ama sonra gebe okuluna gittim ordaki ebelerde şimdiki doktorumda yapmayı önerdi. Mesela van depreminde insanlar çadırlarda doğum yapmak zorunda kaldı onlarda steril ortamlarda doğum yapacaklarını sanıyolardı falan dediler. Bi kaç doktor görüşü daha alayım ben bak seninki de farklı bi yerden yaklaşmış 🤔

Benide bilgilendirebilir misin sorduktan sonra ben yarin devlete gidecegim tahlil icin bir de o doktora sorayım bakayım onun fikri ne

Benide bilgilendirebilir misin sorduktan sonra ben yarin devlete gidecegim tahlil icin bir de o doktora sorayım bakayım onun fikri ne
Tamam canım yazarım. Ama bi yandan da gebe okulundaki doktor ve ebelere de güveniyorum açıkcası, aşıyı yaptırmak biraz daha ağır basıyor ama yine de sorucam kuşku kalmasın içimde.

Bende bir önceki hamileligimde vurulmamistim aşı

bide geceleri ekstra mahvoluyorum 5 ten sonra ağzıma bir lokma bişey atamıyorum normalde herkesin gündüz fena olur bende ters. İşyerimdede dedim herkese gece çalışamayacam artık diye 2 hafta idare edin raporu 2 hafta sonra getireyim dedim o zaman randevum var şimdi sırf rapor için gidemem
Ben de geceleri kötüyüm... cıkardım bir kac kere. Öğürmek berbat bişi ya :( sabah harika uyanıyorum ama gece berbatım...

Kızlar ancak fırsat buldum yazmaya
Kontrolden çıktık sata gore 12+4 ultrasona gore geriden gelen bebişim bugun 13+2 cikti :) boyu 6.5 cm olmuş ense ve burun kemiğine iyi dedi kac diye sorunca 1den kucuk merak etme sorun yok dedi doktorum:KK66: kan verdim 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç doktorum cinsiyetle ilgili de kıza benziyor ama kesin değil dedi ve ben basından beri kiz hissediyorum:) en son gittiğimde mercimek tanesi kadardı ama bugun gercekten bir bebek gordum zıplayan kayan ellerini oynatan, Rabbimin gerçekten bir mucizesi Allahım hepimize boyle guzel haberler almayi nasip etsin inşallah tekrar :)Eki Görüntüle 2264270 Eki Görüntüle 2264272 Eki Görüntüle 2264270 Eki Görüntüle 2264272
Yaaa maşallah kuzucuğa bizde bu gün 13+2 yiz. Sağlıkla gelsin kızçen çok güzel görüntüler vermiş size

Kızlar az önce lavb. gittim hiç leke falan gelmedi tertemizdi peçete inşallah bitmiştir 🙏
Yarı 10:10 geçe randv. var kuzum sağlıklıdır insallah

Bu arada progestan ilacı veya iğnesi kullananlar hiç kollarınızda falan halsizlik oldu mu?
yok ama uykum çok geliyordu.

Back
X