2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaslar bu progestani vajinal olarak alanlara bir sorum olucak vajinal attikttan bi kac saat Sonra bile tuvalete girdigimde Beyaz parcaciklar cikmis oluyo anlatabildimmi sizde de oluyo mu bole tam ittiremedim mi acaba dun Ilk kez kullandim 1 kutu bitiricem ;(
Merhaba bende 2 haftadır akşam vajinal olarak kullanıyorum evet parçacıkların gelmesi normal ben 100luk kullanıyorum 12.haftada bırakıcam inşallah.

Daha bugun aklimdan gectin kuzum yazmayi unuttm..hastanedeyiz hala yavrm yaaa kanama alani gene artmis galiba bisi de demiyolarki :KK43: bakalim Allahtan hayirlisi kuzum yavrumla sag salim cikalim insallah burdn
Alllah allah ya neden olduguda bilinmiyor öylemi,ne diyim kuzum allah yardimcin olsun...bebiste sende iyi olda nasıl olsa çıkarsın allah'ın izniyle...
Önemli olan sizin iyi olmanız

Ayni sekilde benim de sol kalcamda inanilmaz bir agri vardi. Oturup kalkarken ozellikle cok agrim oluyordu. Doktorum gayet normal oldugunu soyledi ve 13. Haftama girdigimde agri yok oldu diyebilirim. Kilodan oldugunu sanmam ben 54 ile hamile kaldim 1 kilo aldim 13. Haftamdayum
Ay inşallah canım için rahatladı ya zaten kilolu hamile kaldım diye kendime çok kızıyorum.obez değilim ama boyuma göre fazla yani kilom.benimde bugün 12.haftalık inşallah geçer ya.suan safa sola dönemiyorum çok zor ve yavaş hareketlerle ancak

Alllah allah ya neden olduguda bilinmiyor öylemi,ne diyim kuzum allah yardimcin olsun...bebiste sende iyi olda nasıl olsa çıkarsın allah'ın izniyle...
Önemli olan sizin iyi olmanız
Cnm ex ikiz bi fetus tespit edildi ondn oluyo dediler ama genel olarak kanama alani olunca dusuk tehlikesi diip geciyolar buna bi aciklama getiremiyorlar..Allah razi olsn kuzumm sag salim cikalimda ben yatarm napaymm yavrm iyi olsn da insallah..

Cevabın için teşekkür ederim canım, evet ilk gebeliğim bugün fetal dna yapan yeri aradım oradaki doktorda önce ikili yaptırın dedi. Özelde 600 civarı devlette yaptırmak daha iyi şuanda.

Canım çok teşekkür ederim hemen randevuya bakayım o zaman.
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ❤️

Öylemi ne kullandım canim sen,ilaçta kullanılmazki simdi yarin bir saglanacagina goruneyim bari
Valla o zaman bi antibyotik kullanmıştım ama hatırlamıyorum canım.bende çok korkmuştum o zaman ilkkez öyle birşeyle karşılaşmıştım göbek deliğinden kokulu birşey akınca.ama geçti sonra. Buarada ben gebeliğin 4 yada 5 .haftası çok hastalanmıştım grip olmuştum doktor antibyotik vermişti hamilelikte zararı olmayan antibyotikti.eczaneye de birdaha sormuştum hicbir sıkıntı olmaz demişti. Kullanmıştım yani sende eğer mecbur kalırsan doktorun bilgisi dahilinde kullanabilirsin

Hanimlaaarr bugun kaza gecirdim:(( basimdan ve sirtimdan darbe aldim. Ilacsiz mr cektiler. Umarim bebegime bir zarari olmamistir mecburen cektirdim ama kendimi suclu hissediyorum :( bebegime de baktilar iyiydi ama kanaman var müşahade altindayim suanda. Mr hakkinda bilginiz var mi;(
Çok geçmiş olsun Rabbim korusun sizi canım. Mr merak etme sorun olmuyor.
Yarın detaylı ultrason var heyecanlıyım kızlarrrrr ❤️
İnşallah iyi sonuçlarla gel canım.
Kızlar sabah ikili test var.Güzel haberlerle gelmeyi umuyorum.🙏🙏🙏
İnşallah da güzel olacak ☺️
Iyi sahurlar kizlaar ben de cinsiyet icin gidicem yarin. insallah gosterir bebem, doktor da net sekilde soyler 😇
Bakalım inşallah belli olur annesi. Ama baya ilerlemiş senin hafta belli olur galiba

Back
X