- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Bomba gibi geliyorum bu hafta o 69 buraya gelecekAferim aferim durmak yok yola devam![]()

Bırak hocayı helvayı koltuğu kolla peşindeyimHocayi ben tuttum merak etme helvada kavururum![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bomba gibi geliyorum bu hafta o 69 buraya gelecekAferim aferim durmak yok yola devam![]()
Bırak hocayı helvayı koltuğu kolla peşindeyimHocayi ben tuttum merak etme helvada kavururum![]()
![]()
Aralıklı oruç mu yapicaksın canım? Öyleyse eğer ikinci öğünü çok erken yapmışsın, gece acıkırsın ve ben az buldum yediklerini.ara öğüne yoğurt vs de ekleyip ikinci öğünü biraz daha geçe çekebilirmişsin.hee daha akşam yemeği de yicem diosan başka9 Ocak
Dukan birası
sade kahve
Sabah10.30
Sucuklu yumurta 1galeta 3 dilim kasar
Domates salatalık
Ara 1 tane cennet meyvesi
15.30 ikinci öğün
Kıymalı menemen 1 galeta bir tatlı kaşığı labne
2. 5 litre su (şişemi doldurdum. Bitirmeden uyumam)
Sporu sonra bildiricem
Kaptanım kolyeden bende istiyorum ama ben profil resmimi değiştiremiyorum. Direk fotoğraf çekmeye giriyor![]()
Zipzip-
Afiyet olsun canım,elma neden yarımSaat 11.00
Bir haşlanmış yumurta 4 tam ceviz 4 kabuklu fistik 1 tane kuru kaysi 6 7 zeytin bir dilim peynir
Saat 15.00
15 tane leblebi+ yarım ekşi elma
Saat 17.00
Yağsız salata + firinda sucuklu sebze guvec + tavuk suyuna çorba bir kepçe
Şuana kadar 3.5 lt su
Pazartesi tartıda görüşürükAfiyet olsun canim iki ogun yemissin normalde olmaz derdim ama emziriyorsun eritirsin![]()
Vayyyy pesimdeymis buna inanacağımi sanmiyosun dimeBomba gibi geliyorum bu hafta o 69 buraya gelecek
Bırak hocayı helvayı koltuğu kolla peşindeyim![]()
Dilimler 2 diil 1 yanlış yazmışımDün sabah simit yedim 2 dilim ekmek yedim akşam lahmacun yedim ve 2 dilim bisküvili puding pastası yedim yedim de yedim
Bugün sabah normal Kahvaltı ettim de akşam için kereviz hazırlıyorum şuan evdekilere zeytinyağlı patatesli havuçlu portakallı yemeği kendime kereviz salatası yapıyorum,![]()
Şaka yaptım zaten inanma senVayyyy pesimdeymis buna inanacağımi sanmiyosun dime![]()
Masallah masallah![]()
Afiyet olsun canımNapayım kayınvalidem zorla yedirdi mantıyı
helvayı kendi isteğim ile yedim
yarın daha hafif şeyler yerim
![]()
Bende pek adım atamadım kaptanimBugun son gun ama devam edelim canim yarin sabah sonucları aciklarim
Ben bu hafta cok adim atamadim yaa![]()
Afiyet olsunSabah bir haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 5 zeytin 2 yk tahin 1 dilim peynir.
Öğle yok
Akşam bir tabak mantıkayınvalidem yapmış yoksa yemzdim.
Kaptanım akşam birde süt helvası gömdüm haberin olsun
Spor 3 ods bir salon bir mutfak sil süpür![]()
Zipzip-
![]()
Hadi inşalalh sana guveniyorumBomba gibi geliyorum bu hafta o 69 buraya gelecek
Bırak hocayı helvayı koltuğu kolla peşindeyim![]()
YiyemedimAralıklı oruç mu yapicaksın canım? Öyleyse eğer ikinci öğünü çok erken yapmışsın, gece acıkırsın ve ben az buldum yediklerini.ara öğüne yoğurt vs de ekleyip ikinci öğünü biraz daha geçe çekebilirmişsin.hee daha akşam yemeği de yicem diosan başkaafiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım,elma neden yarımGüzel menü
![]()
Afiyet olsun kuzum3litre su,2yesil çay,Zipzip-
Afiyet olsun canım3litre su,2yesil çay,Zipzip-
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun canım...Napayım kayınvalidem zorla yedirdi mantıyı
helvayı kendi isteğim ile yedim
yarın daha hafif şeyler yerim
![]()
Süper gitsin kilolar ...58 dk. Leslie sansone 4 mile fast yaptım.![]()
Afiyet olsun...3litre su,2yesil çay,Zipzip-
Yebakalim sonra benim gibi listeye girersin yenidenAfiyet olsun canım...
Süper gitsin kilolar ...
Afiyet olsun...
Geçen gün benim de kv yaptı mercimek yemeği yedim de yedim
Ben habire yiyorum bakalım sonum ne olacak![]()
Gecen haftaki 800 gramimdan sonra bu hafta daha fazla vereceğim anlayacağın ben hazırım canımcımmmmOlabilir
Bu haftada birinci olalim![]()
Boyun kacti senin canimDevam cnmmm inşallah tam 59 u görüp öyle korumaya geçeyim diyorum![]()
Geleceği görebilen bir kaptansınHaftaya ne hediye etsem diye arastirma yapıyorum :)))
Ne is yapiyorsun canim. Sokağa çıkma yasağı sebebiyle merak ettimYoo ben işime gittim geldim bide ev temizledim spordan daha çok etki ediyo bence![]()
Sen zaten bambaşkasınKilo vermek istiyorsak zaten kaçamak işine son vermeliyiz
Buraya geldiğimden beri 2...3 defa falan olmuştur kaçamağım oldugu günde zaten bi dahaki öğünümü hafif geçirdim hep![]()
Hahhahahh cok iyiydi1 saat koşu bandında kardiyo sonrası buyrun cenaze namazıma![]()
Devam edelim edelim edelimmmmmBugun son gun ama devam edelim canim yarin sabah sonucları aciklarim
Ben bu hafta cok adim atamadim yaa![]()
Valla bir geldin pir geldin listeye3litre su,2yesil çay,Zipzip-
Yebakalim sonra benim gibi listeye girersin yeniden![]()