- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah bu sefer tamamen iyileşir.Allah'a emanet olsun. Çabucak iyileşsin.
![]()
Sağolun kızlar inş Allahım yüzümüze baksınGecmis olsun canısı babacıgına acil şifalar diliyorum![]()
Afiyet olsun da açık sabah kalkıp yumurta yemeyi hayal ediyorumAfiyet olsun canim![]()
Ahhhh kiyamam sanaAfiyet olsun da açık sabah kalkıp yumurta yemeyi hayal ediyorum![]()
Sağolun kızlar inş Allahım yüzümüze baksın
İyi uykular, malum sabah okulum var artıkın
Birde böyle bir şey buldum, 4000 küsür adımı bununla yaptım leslie den daha da eğlenceli
Yesin tabi o şimdi 55/56 gezer durur yediğine göre tartı ikisi arasında gezerValla hakli yesin![]()
Valla baksanaYesin tabi o şimdi 55/56 gezer durur yediğine göre tartı ikisi arasında gezer![]()
Rabbim şifa versin en kısa zaman iyi olsun inşaallahBir türlü cevap yazamadım pardon Cnm,
Zipzip- patron da görürse okur belki
Babam korona sonrası 2 kez zatüreye yakalandı, 3 ay içinde üçüncü kez de hastaneye yattı
Bu kez dr u bu işi halledicem diyor inş öyle olur Allahın izniyle, hastanede yatınca iyi çıkınca 3 4 gün sonra nefes alamıyor
Iyi geceler canım bende şimdi duştan çıktım çok yorgunum uyuyabilirsem insallah bende uyuycam:)İyi geceler kızlar![]()
![]()
![]()
bende duş alıp yatayım çocuklar anca uyudu
![]()
Al benden de o kadar DilekÜtü yapmam lazım ama dinlenmem de lazımyeter da biz ev hanımlarının mesaiyisi niye hiç bitmez ki
![]()
Iyi geceler canım bende şimdi duştan çıktım çok yorgunum uyuyabilirsem insallah bende uyuycam:)
Afiyey olsun canim gene aksam yokMenü bildirimi bugün
Sabah
2 yumurtadan omlet yaptım yedin
Öğle
Domatesli Kabak yemeği 1 tabak
Yoğurt
Akşam
Yok
Su
2,,5litre
Spor
11000 adım
1 saat ev temizliği
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Ya fırsat kalmıyor kendime valla. Yarın akşam yicem kararliyim yoksa bu saatte acıkıyorumAfiyey olsun canim gene aksam yok![]()
Ac kalarak nereye kadar gidebilirsin daha sonra gece yeme ataklari baslicakYa fırsat kalmıyor kendime valla. Yarın akşam yicem kararliyim yoksa bu saatte acıkıyorum![]()
Ablacım 24 saatte tek öğün yiyorum inan çok canım çekti. Ama daha dikkat ederim tabikiCok beğendim tatlim
Allah kabul etsin
Gecmis olsun cnm
Corban misirli ve 2 tabak oldugu icin bulgur olmasa iyi olurmuş
Menü güzel ama baslangicta 3 öğün yap istersen cnm
Bide neskafe yerine filtre yada Türk kahvesi biliyosun dahs saglikli
Hosgeldin cnm
Menün güzel olmuş cnm
Güzel görünüyor cnm
Baya hizli bi giriş yaptin cnm :))