ihbar

Esra210

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
666
298
33
40
Kardesimin ve esinin mahkemesi devam ediyor.ama yengem surekli ihbar ediyor polis surekli ailemezi rahatsiz ediyor kardesim Karakolu gitiginde sizinle ilgili ihbar var diyor ihbar eden kisiyi bulabilirmiyiz.kardesim bir ara barismayi dusunuyordu bu olaylardan dolayi vazgecti.ve bide uzaklaştırma almayı düşünüyor.bir insan niye bu Kadar kotu olabilir.evliligi bitirmisin kendi hayatina bak ailemi polisle rahatsiz etme hakki yok

Her türlü ihbara gidiyor polisler asılsız veya asıllı farketmez.Sonunda da kardeşinize birşey yapamıyorlardır suçsuz olunca da haliyle.Belki de gizlice barışmak için çabaları vardır abinizin olamaz mı ki acaba.İlginç bir durum yaşıyorlar en başından beri.

Kardesim 1.5 senedir ayrıdır ne numarasını biliyor bide numarasını değiştirdi ihbarda iste suc işlemiş falan filan yani sonra aradan zaman geçiyor tekrar gidiyor polis te diyor biz ihbarı değerlendirmek zorundayız gece yarısı polisler geliyor ihbar asılsız çıkıp gidiyor

Genelde kadınlara şiddet uygulanıyor bizim durumuz tam tersi bu kadın kardeşimi dışarda görse kesinlikle döver o yüzden kardeşım bir keresinde carsida görmüş hemen ordan kaçmış

Adres'e yönelik bir ihbar mı , isim'e yönelik mi?
Hani vardır belki bir yanlışlık sadece adres'e yönelikse , ihbar'ı yakında ki bir komşu için yapılmış olabilir belki?
Bir de asılsız ihbar suç değil mi habire, yasalar da tam bilgim olmasa da?

Polislerin de işi zor.keyfi meşgul eden insanlar yüzünden ihtiyacı olanlara yetişemicekler.suç duyurusunda bulunsun abiniz

Kendisi gorumce kisisi ya konusu var hatta kardesim bosandi diye bi taraflarina kina yakmisti hani.

Bu kadin kardesinin 15 gunlukte olsa karisina iftira atmislar bebek kardesimden degil diye ustune dna testi bile yapmayi dusunmusler.

Devlet bosanma davasinda karar olarak hem nafaka hem de tazminat verince gelin hanima soylemedigi sey kalmadi. O yuzden bu kadinin hic oglu olmasin cunku yazik olur kizlarimiza.

Kendisi gorumce kisisi ya konusu var hatta kardesim bosandi diye bi taraflarina kina yakmisti hani.

Bu kadin kardesinin 15 gunlukte olsa karisina iftira atmislar bebek kardesimden degil diye ustune dna testi bile yapmayi dusunmusler.

Devlet bosanma davasinda karar olarak hem nafaka hem de tazminat verince gelin hanima soylemedigi sey kalmadi. O yuzden bu kadinin hic oglu olmasin cunku yazik olur kizlarimiza.
:KK57:
Amin o zaman..

Konuyu okumadim denk geldim ama. Hemen okuyorum.
Merak ettim:KK48::KK48:

Back
X