Bebekler için patik modelleri yeni anne olanlar ve anne adayı olanlar için en çok merak edilen konulardan bir tanesidir. Soğuk havalarda bebeklerin ayaklarını sıcak tutacak aynı zamanda oldukça sevimli ve ilgi çekici modeller 2019 yılında popüler durumda. Bunun yanı sıra 2019 yılında annelerin kendi elleriyle ördüğü ve yaptığı patiklerin kullanımı da dikkat çekmektedir. Bebek patik yapımı tığ ile ve şiş ile yapılmakta ve üzerlerine eklenen sevimli hayvan figürleri ya da çiçekler dikkat çekmektedir.

bebek_patik_modelleri_2019-7-600x450.jpg


Bebek Patiklerinde 2019 Renk Tercihleri
Erkek bebek patik modelleri ve yapılışında tercih edilen mavi renk popülerliğini korumaya devam etmektedir. Fakat 2019 yılında alternatif renklerin tercih edildiği de görülüyor. Erkek bebekler için yeşil, bordo, lacivert gibi renkler seçilirken ikili renk kombinasyonları da tercih edilmektedir. 2019 yılında en çok tercih edilen modeller örgü modelleridir ve örgü modellerinde oluşturulabilecek farklı kombinasyonlar hayal gücü ile sınırlıdır. 2019 yılında bebek patik modellerinde en çok tercih edilen örgü tipleri ise;

  • Selanik
  • Haroşa
  • Düz örgü
  • Tunus işi şeklinde sıralanabilmektedir.
bebek_patik_modelleri_2019-1.jpg


2019 Yılı Trendi Bot Patiği Modelleri
Yapımları oldukça kolay olan ve sevimlilikleri ile herkesin beğenisini kazanan bot patik modelleri 2019 yılında en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Bot patik modelleri arasında en popüler olanlar ise benekli bot patik modelidir. En güzel modelleri satın alarak ya da kendiniz yaparak bebeğiniz için en güzel bot patik modellerine sahip olabilirsiniz. Yapımı kolay birçok farklı modele ulaşmanız mümkün olacaktır. Bebeğiniz için farklı modellere sahip bot patik modellerini örgü yardımı ile kolayca yapabilir, küçücük ayaklarını sıcak tutabilirsiniz.

bebek_patik_modelleri_2019-2-352x1000.jpg


bebek_patigi_yapilisi_2019.jpg


bebek_patigi_nasil_yapilir.jpg


En Güzel 30 Bebek Patiği Ve Yapılışı Tıklayın !

Derya Baykal Bebek Patikleri Ve Yapılışı Tıklayın !

Tığ bebek patikleri Örnekleri Tıklayın !