Bebeklerin en sık karşı karşıya geldikleri sorunların başında gaz gelmektedir. Gaz çocukların uykularını kaçırabilir ve daha birçok olumsuzluğa sebep olabilir. Bu nedenle annelerin de bebeklerin de huzurlu bir biçimde güne devam edebilmesi için muhakkak doğal ürünler ile bir çözüm yolu bulunması gerekmektedir.

Anason Çayı Alternatifini Kullanıma Alın
Anason çayı bebeklerde kullanımı doğal çözüm denildiği zaman ilk olarak akla gelmektedir. Bu çayın özellikle kolit ve gaz ağrılarının ortadan kaldırılması ya da en azından hafifletilmesi için olmazsa olmaz bir niteliğe sahip olduğunun altı çizilmelidir.

Anason çayı bebeklerde uyku yapar mı sorusu bu ürünü kullanmak konusunda kararsız olan anneler tarafından dile getirilmektedir. Direkt olarak yüksek bir uyku yapmayan bu çayın en azından bedende bir rahatlamaya sebebiyet vereceği de belirtilmelidir. Bu nedenle hem gaz sorununa hem de uyku gibi elzem bir ihtiyaca bu şekilde çözüm bulabilirsiniz. Tabi ki bebeğinizin anasona alerjisi olmaması gerekmektedir.

bebeklerde_hangi_yiyecekler_gaz_yapar_kabizlik-600x400.jpg


Bebeklerde Hangi Yiyecekler Gaz Yapar?
Bebeklerde gaz yapan yiyecekler denildiği zaman akla ilk olarak gelen nokta karnabahar, pırasa gibi bitkilerdir. Bu bitkiler bırakın bebekleri yetişkinlerin kompleks bağırsak sisteminde bile gaz sorununu meydana çıkarabilmektedir.

Bebeklerde gaza ne iyi gelir diye merak eden annelerin öncelikle bu besinleri hayatlarından çıkarmaları gerekmektedir. Bebekler büyüdükçe gaz sorunu da kabızlık ya da diyare gibi sorunlar da yavaş yavaş ortadan kaybolacaktır. Bebeklerde kabızlık sorununun ve gaz sorununun çözümü için hem doğal yöntemleri hem de masaj faktörünü dikkate almalısınız. Masaj bebeklerin sindirim sistemini oldukça rahatlatacaktır.

Bebeklerde gaz sancısına kesin çözüm için Tıklayın !

Bebeklerde Gaz Sancısına Bitkisel Çözümler için Tıklayın !

Bebeğim Sürekli Gaz Sancısı Çekiyor Ne Yapılabilir?

Bebeklerde Gaz Yapan Besinler Ve Gaz Problemi Nasıl Geçer? Tıklayın !

Bebeklere Rezene Çayı Verilir Mi? Rezene Çayı Bebeğe Nasıl Verilir?
Tıklayın !

Kolik Bebekler İçin Öneriler Tıklayın !

Bebek gazı nasıl çıkartılır Tıklayın !

Bebek Masajı Hakkında Herşey! Tıklayın !