Rahat ve pratik emzirme sağlayan sütyenler, şık tasarımlarıyla annelerin beğenisini kazanıyor. Hamile ve emziren annelere hazırlanan tekstil ürünleri özellikle son yıllarda çeşitlenerek, emziren anneler için de daha şık sunumlar yapıyor.

Koton dokumalar, bambu kumaşlar, modal ferahlığı ve şık dantelli emzirme sütyenleri, loğusalık döneminin en güzel parçaları arasında yer alıyor.

emzirme_Sutyeni_modelleri-600x600.jpg


Emzirme Sütyeni Nasıl Seçilir?
Hamilelik döneminde emzirme sütyeni alınmamalı ya da bedeni ayarlanabilir ürünler tercih edilmelidir. Hamilelikte alınan fazla kilolar doğumdan hemen sonra verilmeye başlanacağı için, beden ölçüsünde ideal form sağlamaz. Ancak bazı sütyenler, ayarlanabilir özellikte olup, beden küçültme ya da beden büyütme özellikleriyle imal ediliyor.

hamile_sutyenleri_nasil_secilir-600x315.jpg


Hamilelik sütyenleri de genellikle, emzirme dönemi için ek özellikle üretiliyor. Klasik emzirme sütyenlerine alternatif olarak üretilen önden açmalı, çıt çıtlı modeller veya bustiyer modelinde emzirme sütyenleri seçerken en önemli faktör, kumaş özelliğidir.

Pamuk dokuma veya en azından iç astarı pamuklu olan sütyenleri tercih ediniz. Geniş askılı ve yüzücü modelinde olan modeller, göğüs ağırlığından dolayı sırtınızın ağrımamasını, omuzlarınızda sütyen askısı izi oluşmamasını sağlar.

toparlayici_emzirme_sutyeni_modelleri-600x639.jpg


Toparlayıcı Emzirme Sütyenleri
Büyük göğüslere sahip kişiler, hamilelikte daha çok büyüyen göğüsler ve süt ile dolgunlaşan göğüslerin sarkmaması için toparlayıcı sütyen modelleri üretiliyor. Bu sütyenler hem sırt ve omuz yapınızı desteklerken, esneyen, dolgunlaşan göğüslerinizin toparlanmasını, daha nizami durmasını sağlıyor.

Üstelik klipsli veya çıtçıtlı şekilde açılan emzirme penceresi ile pratik şekilde bebeğinizi emzirmenizi sağlıyor. Süngerli modeller, destekli ve balenli emzirme sütyenleri, organik sütyen modelleri, dantelli emzirme sütyenleri ve sporcu atleti formunda hamile ve emzirme sütyen modelleri bulunuyor. Hamilelik ve emzirme dönemi boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz farklı sırt ve göğüs kap ölçüleriyle üretilen çok çeşit bulunuyor.

dantelli_emzirme_sutyeni_modelleri-600x600.jpg


Emzirme Sütyeni Modelleri Nelerdir? Hamilelik Sütyeni Seçimi Tıklayın !

Emzirme Sütyeni Tecrübelerimiz Tıklayın !

Sütyenle Göğüs Toparlama Tıklayın !

Sütyen kullanılmazsa göğüsler sarkar mı? Tıklayın !

Doğru sütyen seçimi, göğüs ölçüsü nasıl alınır ? Tıklayın !