Hamilelik sırasında çatlak kremi için alışveriş yaparken, ürünün içeriğine ve cilt tipinizi göz önünde bulundurun. Ayrıca, çatlak kremleri genellikle günde bir defadan fazla kullanılması gerektiğinden, sık sık satın alabileceğiniz için maliyeti göz önünde bulundurmayı unutmayın. Ürünleri incelerken çatlak kremlerinin içeriğine, nemlendirme özelliklerine ve kokusuna bakın.

Hamilelik İçin En İyi 6 Çatlak Kremi 2022​


1. Burt's Bees Mama Belly Butter with Shea Butter and Vitamin E​

burts_bees_mama_bee_hamilelik_kremi_2022.jpg
Losyon kokusuzdur, bu nedenle şu anda hamileyseniz hassas burnunuzu rahatsız etmez ve formül tahriş edici değildir, ftalatlar, parabenler, petrolatum veya SLS gibi zararlı maddeler içermez.

2. Bio-Oil Multiuse Skincare Oil​

bio_oil_2022_hamilelik_catlak_kremi_yagi_secimi.jpg
Çatlakları önlemek veya tedavi etmek için krem yerine yağ kullanmayı tercih ediyorsanız, Bio-Oil en çok satan ürün. Aynı zamanda klinik olarak kanıtlanmış ve dermatolog tarafından test edilmiş olup, sadece yara izlerini tedavi etmekle kalmaz, aynı zamanda donuk yaşlanan cildi de iyileştirir, böylece onu vücudunuzun her yerinde kullanabilirsiniz.

Bio-Oil, cildinize nem katmaya yardımcı olan ve karnınız büyüdükçe esnemesine yardımcı olan ve doğum sonrası restorasyona yardımcı olan bir yağ karışımından yapılmıştır.

3. Body Merry Stretch Marks & Scars Defense Cream​

body_hamilelik_catlak_onleyici_krem_tavsiyesi_2022.jpg

Body Merry's Stretch Marks & Scars Defense Cream, çatlaklardan tamamen kaçınmayı ümit eden hamile anneler için harika bir seçenektir. Bu vücut yağı, çatlakları azaltmaya da yardımcı olacaktır. Derinlemesine nemlendirici arıyorsanız en iyi seçimdir.

4. Mederma Stretch Marks Therapy Çatlak Kremi​

mederma_hamilelik_catlak_kremi.jpg
Hamileyken, yemeniz , içmeniz ve vücudunuza giymeniz gerekenler hakkında birçok uyarı vardır, bu nedenle cilt bakımı rutininiz söz konusu olduğunda kesinlikle güvenebileceğiniz bir markaya bağlı kalmak istersiniz. Mederma çatlakları önlemeye yardımcı olur ve hamilelik sırasında güvenli olduğu klinik olarak test edilmiştir.

5. Palmer's Cocoa Butter Massage Lotion for Stretch Marks​

Palmer'S_hamilelik_catlak_kremi_kakaolu.jpg
Yoğun Krem Formülü 100% Saf Kakao Yağı içerir. Aynı zamanda E Vitamini, Aloe, soya çekirdeği yağı, kolajen ve elastin içerir. Cildin dengeli bir şekilde doğal esnekliğini ve nemini korumasını sağlar. Yağlı olmayan bu krem kuruluğu giderir çatlamış cildin ihtiyacı olan elastikiyeti sağlar. Çatlak izlerini azaltır. Özellikle bel, göğüs, karın ve kalça gibi bölgelerde kullanılmak üzere önerilir.