Erkek çocuk ya da kız çocuk sahibi olabilmek için halk arasında ve bilimsel olarak uygulanan birçok yöntem vardır. Peki kız bebeğe hamile kalmak yöntemleri işe yarar mı? Bu yöntemlerin garantisi var mıdır?

kiz_bebek_sahibi_olma_hamilelik.jpg

Kız bebeğe hamile kalma yöntemleri işe yarar mı?

Kız çocuğunuz olmasını çok istiyorsanız ve gebe kalmadan önce bu ihtimali arttırmak için yöntemleri deneyebilirsiniz. Binlerce yıldır kullanılan ya da henüz yeni yaygınlaşmaya başlayan bu kız bebek sahibi olma yöntemlerini sizin için derledik.

Kız Çocuk Sahibi Olma Yöntemleri

Beslenme düzeninizde değişiklikler yapmak vücudunuzu kız bebek için hazırlamanıza yardımcı olabilir. Yoğurt, süt ve brokoliyi hamile kalmadan önce bol bol tüketin.

Hamile kalmadan önce tatlı yemeninde kız bebek ihtimalini arttırdığı söyleniyor.

Ayın çift günlerinde hamile kalmanın da kız çocuk sahibi olmada etkili olduğuna inanılıyor.

Çin takvimi cinsiyet belirlemede kullanılan en eski yöntemdir. Annenin doğum yılı dikkate alınarak hamile kalması bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinde etkilidir.

Hamilelik öncesi vücuttaki tüm vitamin değerlerinin yerinde olması kız bebek ihtimalini arttıran diğer önemli etkenler arasında yer alıyor.

Kız çocuk sahibi olabilmek için bu besinleri hamile kalmadan en az 4 ay önce tüketmeye başlamanız gerekir.

Tuzlu ve gazlı içeceklerden uzak durmak kızınız olma ihtimalini arttırabilir.

Kız Bebeğe Hamile Kalma Yöntemleri İşe Yarar Mı?

Bu yöntemlerin hiçbiri size kızınız olacağının garantisini vermeyecektir. Sadece kız bebek için vücudu hazırlama ve kız çocuğu ihtimalini arttırma özelliği bulunur.