Herkesin sorduğu elma sirkesi zayıflatır mı yan etkileri nelerdir? İşte bunu deneyen Kristin Canning sonuçlarını sizlerle paylaşacağız. Sirkeli su yöntemini 1 ay boyunca deneyen Kristin Canning bakalım neler demiş...

Kristin Canning kadın dergileri ve birçok yerde yazıları yayınlanan başarılı bir editör. Kadın sağlığı ile ilgili araştırmalar yaparken karşısına sık sık çıkan sirkeli suyu kendisi test etti ve ezber bozdu.

Sirkeli Su ile Kristin Canning Yaşadığı Deneyimler (1 Ay)

İlk başlarda sabahları 1 bardak suyun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi eklerken ilerleyen günlerde her içtiği suyun içine elma sirkesi eklemiş.

İlk Gün : Metabozlima Hızlandırmış !

Kristin Canning ilk gün yaşadığı deneyimi sirkeli su içmeye başladıkdan sonra daha fazla tuvalete gitmeye başlamış. Elma sirkeli suyu normal sudan daha çok sevmiş ve eskisine göre daha çok su içmeye başlamış haliyle tuvalet ihtiyacı da artmış.

elma_sirkeli_su_istah_kapatir_mi.Jpeg


Sirkeli Su İştah Kapatır Mı?

Elma sirkeli suyun en çok bilinen özelliği iştah kapatıcı olarak bilinir. Kristin Canning ise iştah kapatıcı etkisini görmediğini söylüyor. 1 ay önce yedikleri ve içtiklerini aynı iştahla yediğini belirtiyor. Yemek yemeden önce elma sirkeli su içmeye özen gösterdim. Kahve içerken hatta kahvaltıda bile içtiğim oldu. İştah kapatmada bir etkisi olmasa da sıvı tüketimim arttığı için daha az yiyeceğimi düşünüyordum. Açlık hissinde hiçbir azalma olmadı.

Elma Sirkeli Su Kabızlık Yapıyor !

İlk günlerde metabolizma hızlandıran elma sirkeli su ilerleyen zamanlarda kabızlık ile karşılaşmış. 1 ay boyunca sık sık tuvalete gittiğini ve sıvı kaybettiğini ancak bağırsaklarda ters bir etkiye neden olmuş. Kendisi genelde ishal sorunu yaşayan bir kadınken bir ay boyunca neredeyse sürekli kabızlık sorunu olmuş.Bu kabızlık sorununu diyetisyene danıştığında diyetisyenin dediğine göre elma sirkesi içtiği süre boyunca daha az kafein aldığını ve bunun sonucunda kabızlık olduğunu söylemiş

1 ay boyunca Elma Sirkeli Su Kullanmanın Sonucu ! Hiç Kilo Vermemiş !

1 ay boyunca her sabah ve gün içinde elma sirkeli su içen Kristin Canning hiç kilo verememiş. Elma sirkesi ile zayıflama konusunda kuşkuluydum ve iştahımda azalmayınca bunu iyice anlamadım kilom hep aynı kaldı.

Elma Sirkeli Su Kullanan Değerli Üyelerimiz Yorum Olarak Deneyimlerini Paylaşırsa Seviniriz...

Elma Sirkesi - Su - Bal Kürü için Tıklayın !
Evde Elma Sirkesi Nasıl Yapılır?

Elma Sirkesi İle Zayıflayan Kullanıcılar için Tıklayın !