Kilo vermek kişileri psikolojik olarak yoran bir süreç olabilir. Tatlıdan ve sevilen yemeklerden uzak kalmak çoğu zaman zor olur. Onun yerine istediniz yemekleri tüketerek yavaş ama etkili bir şekilde kilo vermek ister misiniz? Yağ yakmanızı sağlayacak o önerilerimiz.

Tabakları Küçültün

Daha az kalori almak için daha küçük tabakları tercih edin. Gözünüz doyacağı için kendinizi diyette hissetmeyeceksiniz.

Bitki Çayının Gücü

Metabolizmanızın hızlanması için meta çayı, beyaz çay, yeşil çay gibi çayları tüketin. Günde 2 fincandan fazla tüketmemeye özen gösterin.

Ekmek

Ekmeği tamamen beslenmenizden çıkarmak sizin için zor olabilir. Onun yerine sadece sabah kahvaltılarında tüketmeye çalışın.

Abur Cuburu Çıkarmak

Paketlenmiş gıdalar yüksek oranda koruyucular içerir. Onun yerine meyve ve sebze tüketmeyi alışkanlık haline getirin. Abur cuburdan tamamen vazgeçme süresinin 21 gün olduğu ve vücudun bu süreden sonra daha sağlıklı olacağına yönelik araştırmalar var.

Daha Hareketli Bir Yaşam

Spor yapma alışkanlığı kazanabilmeniz önemlidir. Bunun için zamanınız yoksa yapmanız gereken gün içindeki hareketinizi arttırmak olmalıdır. 1 saatten fazla aynı pozisyonda kalmamaya özen gösterin.

Ne Kadar Su İçiyorsunuz

Su içmek metabolizmanızın hızlanması, organların sağlıklı çalışması ve yağ yakmanıza yardımcı olur. Günde en az 2 lt su içmeye özen gösterin.