Bebek İkinci El 0-3 ay cogu yurtdisindan kiz bebek cicileri

bi de son kalanları güncellerseniz sevinirim.insanın kafası karışıyor:) elinizde battaniye, belek, mont, ceket, araba,puset, beşik falan varsa ekleyebilirsiniz.onlarla da ilgilenirim

Puset ve anakucagi var kiyafetleri de eklerim size haber de veririm. Kendinize iyi bakin;)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

eklemeden önce ilk bana haber verirseniz sevinirim:))ocak başı inş

Kis bebegi olacak sizinki de. Amerikadan gelen polar tulumlari tavsiye ederim cok kullanislilar. Benimki subat sonu dogdu. 40 i cikana kadar nisan oldu, cok fazla giydiremedim temizler. Neyse resimleri guncellerken hepsini koyarim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 85
Elimde bebeginizi lavaboda rahatca yıkayabileceğiniz çiçek banyo minderi de mevcut. Az kullanılmıştır. Rengi mavi.
image.webp
image.webp
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 79
Soyle yapalim, ben donunce eklenecekleri ekleyim, siz karar verince elden veririm. Elimde cok az kullanilmis travel sistem de var dusunurseniz. Markasi baby2go olmasi gerek gidince bakarim. Kiyafetleri de eklerim. Dogum ne zaman?

kangurunuz satılmadıysa diğerleriyle beraber onu da alabilirim fiyatını 20tl yaparsanız

alt değiştirme,battaniye,kanguru,disney tulum,iç zıbın,Marks&Spencer yenidogan tulum pembe olan,c&a uzun kol badi hangisi duruyor bunlardan?

Kis bebegi olacak sizinki de. Amerikadan gelen polar tulumlari tavsiye ederim cok kullanislilar. Benimki subat sonu dogdu. 40 i cikana kadar nisan oldu, cok fazla giydiremedim temizler. Neyse resimleri guncellerken hepsini koyarim

alt değiştirme,battaniye,kanguru,disney tulum,iç zıbın,Marks&Spencer yenidogan tulum pembe olan,c&a uzun kol badi bunlardan sadece battaniye ve disney tulum satılmış gerisi duruyor attığınız mailden baktım.brn alayım bunları.o iki battaniyeden başka yok mu ikisi de mi satıldı:( bir de kangurunun fiyatını ne yaptınız?

alt değiştirme,battaniye,kanguru,disney tulum,iç zıbın,Marks&Spencer yenidogan tulum pembe olan,c&a uzun kol badi bunlardan sadece battaniye ve disney tulum satılmış gerisi duruyor attığınız mailden baktım.brn alayım bunları.o iki battaniyeden başka yok mu ikisi de mi satıldı:KK43: bir de kangurunun fiyatını ne yaptınız?
Alt değiştirme, c&a uzun kollu body, m&s pembe 1 adet body toplam 15 tl. Battaniye, iç zıbın, disney tulum satıldı malesef. Fakat gerber ve carters urunlerimi tavsiye ederim çok şekerler. Kanguru 30 tl. Toplam 45 yapıyor. İsterseniz 2 m&s body daha alın hepsini toplam 50 yapayım.

Elimde carters marka hic kullanamadigim 3-6 ay polar tulumlar var. İlgilenen arkadaslar mesaj atabilirler. Travel sistem araba, mama sandalyesi hala mevcut

Back
X