canım ya çok duygulandım benimde kızım 1 yaşında aynı durumdayım ki ben 3:30 da evde oluyorum buna rağmen kendime hiç vakit ayıramıyorum hep bi yorgunluk uykusuzluk halindeyim vede tabi çocuğumla verimli güzel zaman geçiremiyomuşum hissi yakamı bırakmıyor.herzaman bebeğim için şükrediyorum ama bazen kızım uyurken eskiden ne kadar rahat olduğumu düşünüyorum insanın hasta olunca, canı istediğinde kafayı yastığa koyup uyuyabilmesi büyük bir lütufmuş, alışverişe gidip acele dönme telaşı olmadan gezmek vs. vs. suçluluk duyuyorum ama bunları düşünüyorum.Yalnız değilsin
[benim bebeğimde 7 aylık ben 9 aylık olunca başlayacam işe,şuan ücretsiz izindeyim,ama nasıl bırakıp gidecem bilmiyorum daha bakıcı bile bulamadım.
ben daha kızım 75 günlükken işe başlamak zorunda kaldım, minicikti daha. süt iznide vermediler. sabah 8 akşam 6 kokusuna hasret kaldım.
çok zorlandım, 1 saat öğlen aralarında koştur koştur gidip geldim yanına. son zamanlar öğlenleride gidemiyorum artık.
şuan 11 aylık, halaa aynı koşturmacaya özleme devamm.Bende çok üzülüyorum ona vakit ayıramadığım için ama elimiz mahkum.
akşamları beni kapıda karşılaması, beni görünce sevinçten çığlıklar atması kadar güzel bişi yok. her hafta sonu kızıma '' keşke hep tatil olsa dimi annecim '' diyorum.
allah çalışan annelerin yardımcısı olsun. bu aralar vücudum iflas etmek üzere, babamız iş için şehir dışında 25 gündür, bütün yük benim üzerimde. Ofiste binbir iş, yatağa nasıl yattığımı bilmiyorum kimi zaman.
Merhaba bende çalışan bir anneyim . 1 aydır minnacık oğlumu bırakıp işe geliyorum .Henüz oğlum 4 aylık . Bıraktığımda 3 aylıktı . onun bana benim ona maddi durumlarında iyi olması için ne yazıkki çalışmaya ihtiyacım var. Bebeğimi çok özlüyorum sabahları evden çıkmak bir işkence . Ara ara sesi kulaklarıma geliyor. . İçim sızlıyor. . Geçen hafta sabah işe gelmeden işe gidim mi diye sorduğumda sanki gitme der gibi sesler çıkardı . . Bazen akşam gidince suratıma bakmıo .kucağımda durmak istemiyor .Unuttu diyorum ve akıo gözlerim seller gibi . .Allah inş. Emeklerimizi boşa çıkarmaz .Herşeyi onlar için yapıyoruz .Onlar geleceği için şuanda yanında değiliz . . Tek avantajım oğluma annemn bakması .Çok şükürki gözüm arkada kalmıyor annem oğluma gözü gibi bakıyor. .Allah ondanda razı olsun
ben de çok yoğun çalışıyorum , akşam 6,5 - 7 gibi evde oluyorum.
Yemek bile yapamıyorum , bazen öyle makarna,kızartma,kahvaltı geçiştiriyoruz çoğu zaman annemden yiyoruz.
hafta sonları da temizlikle geçiyor.
Çok yoruluyorum , ama açıkçası temizliğe kadın almak da istemiyorum , dünyanın parası , ona vereceğime çocuğuma bi şey yaparım diyorum.
Bugün cuma mesela , şimdi işteyim , gidip akşam temizlik yapacağım ki hafta sonu oğluma vakit ayırabileyim.
Hiç sosyal hayatımız yok , ev - iş bu kadar.
Çocuk da sıkılıyor hep evde olmaktan.
Ama bugün ne kadar yorulsam da akşamdan yapacağım işimi , önümüzdeki 2 gün oğluşum ve eşimle geçireceğim.
ben daha kızım 75 günlükken işe başlamak zorunda kaldım, minicikti daha. süt iznide vermediler. sabah 8 akşam 6 kokusuna hasret kaldım.
çok zorlandım, 1 saat öğlen aralarında koştur koştur gidip geldim yanına. son zamanlar öğlenleride gidemiyorum artık.
şuan 11 aylık, halaa aynı koşturmacaya özleme devamm.Bende çok üzülüyorum ona vakit ayıramadığım için ama elimiz mahkum.
akşamları beni kapıda karşılaması, beni görünce sevinçten çığlıklar atması kadar güzel bişi yok. her hafta sonu kızıma '' keşke hep tatil olsa dimi annecim '' diyorum.
allah çalışan annelerin yardımcısı olsun. bu aralar vücudum iflas etmek üzere, babamız iş için şehir dışında 25 gündür, bütün yük benim üzerimde. Ofiste binbir iş, yatağa nasıl yattığımı bilmiyorum kimi zaman.
Merhaba bende çalışan bir anneyim . 1 aydır minnacık oğlumu bırakıp işe geliyorum .Henüz oğlum 4 aylık . Bıraktığımda 3 aylıktı . onun bana benim ona maddi durumlarında iyi olması için ne yazıkki çalışmaya ihtiyacım var. Bebeğimi çok özlüyorum sabahları evden çıkmak bir işkence . Ara ara sesi kulaklarıma geliyor. . İçim sızlıyor. . Geçen hafta sabah işe gelmeden işe gidim mi diye sorduğumda sanki gitme der gibi sesler çıkardı . . Bazen akşam gidince suratıma bakmıo .kucağımda durmak istemiyor .Unuttu diyorum ve akıo gözlerim seller gibi . .Allah inş. Emeklerimizi boşa çıkarmaz .Herşeyi onlar için yapıyoruz .Onlar geleceği için şuanda yanında değiliz . . Tek avantajım oğluma annemn bakması .Çok şükürki gözüm arkada kalmıyor annem oğluma gözü gibi bakıyor. .Allah ondanda razı olsun
kızlar nasıl duygulandım yazdıklarınızı okuyunca
bende hikayemi anlatayım.6.5 aylıkken işe başladım.şimdi 10.5 aylık oldu oğlum.
birlikte geçirdiğimiz zaman okadar az ki sizde olduğu gibi.öğlenleri de gidiyorum eve
kayınvalidemle dedesi bakıyor oğluma bizim evde
oğlum dedesini çok seviyor haliyle.gezdiriyor oynuyor felan derken ben akşam
oynamak istediğimde dedesinin kucağına atlıyor.bende çok üzülüyorum.
kayınvalidemler bizde kaldığı için yemek yap,hazırla,bulaşığı yıka,çocuğun yemeğini hazırla,akşamları çay
çayın yanına bişeyler koy,getir,kaldır derken azcık vakit kalıyor bize.gerçi oğlum şikayetçi değil bundan
dedesi,babası,babaannesiyle oynuyor odada.ben mutfakta.çarede bulamıyorum
onlara yakın bana uzak kalacak,beni sevmeyecek diye çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?