Selam kızlar benim hikayem şöyle 3 yıldır korunmuyoruz yaşım 28 bebeğimiz olmadı eşimde ileri sperm değeri oldukça düşük ve benim amh oldukça düşük 2 klomen 1 aşılama olumsuz şimdi
tüp bebek denemeye başladık Allah hepimizin yardımcısı olsun çok çok zor süreç bende gün gün buraya yazmaya karar verdim belki başka arkadaşlara bir yardımım dokunur bilgi alışverişi yaparız tecrübeli olanlar bize yaşadıklarını anlatır herşey meleklerimiz için bütün çektiklerimiz kucağımıza aldığımız gün biticek inşallah
7 kasım tüp bebek merkezi görüşmeye gittik adetin ikinci günü gonal f 1050 mg iğneyle başladık 375 le bismillah dedik
11 kasımda kontroldü 8 yumurtam oluşmuş AMH ye göre sayı iyi dedi doktorum fakat biri fazla büyümüş diğerleri geride kaldığı için iğneler 450 mg doza çıktı bide çatlamaması için başka iğneye başlamam söylendi
12 kasımda bu iğneyi sabah yaptım şişlik kaşıntı ve yanma oldu yan etkili bi iğne Ama herşeye değer
Bu kadar günde karnım şişti iğne yerleri acımaya başladı bile inşallah bunların karşılığını hepimiz alırız