- 5 Ocak 2021
- 260
- 508
- 23
- 46
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Sorma insan en çok sevincinin kursağında kalmasına üzülüyor .keşke böyle olacağına pozitif olmasaydı diyor ama rabbim herşeyin hayırlısını versinCanim hayırlısı olsun sağlıklı değilse zaten ilerlemiyor,benim de neticemden korkmaya başladım.. Insanin sevinci boyle yarım kalmasa keske
Benim kafam o kadar bozuk ki açıp kürtaj nasıl olur diye araştırdım,doktorun bir bildiği vardır diyorum duymam gerekirdi deyince...Kendimi kötüye hazırladım surekli ağlıyorum.Sorma insan en çok sevincinin kursağında kalmasına üzülüyor .keşke böyle olacağına pozitif olmasaydı diyor ama rabbim herşeyin hayırlısını versin
Yapmayın böyle bebeğe zararlı bence hiç sorun olmuycak sizin transfer yeni daha benim transfer 17 Şubat'ti ondan sorun oldu.sagliksiz olacağına hiç olmasın daha iyi rabbimin vardır bir bildiğiBenim kafam o kadar bozuk ki açıp kürtaj nasıl olur diye araştırdım,doktorun bir bildiği vardır diyorum duymam gerekirdi deyince...Kendimi kötüye hazırladım surekli ağlıyorum.
Hayirlisi olsun hakkımızdan insallah siz de üzmeyin kendinizi,önüne gecilemiyor maalesef bazı şeylerin...Yapmayın böyle bebeğe zararlı bence hiç sorun olmuycak sizin transfer yeni daha benim transfer 17 Şubat'ti ondan sorun oldu.sagliksiz olacağına hiç olmasın daha iyi rabbimin vardır bir bildiği
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bebeğiniz sizinledir ben de yarın gideceğim kalp atışı için.Birşey sormak istiyorum Siz de hiç lekelenme kanama iğne batması gibi ağrılar oldu muKızlar ben sıfır moralle eve dönüyorum.kalp atışı yine duyulmadı son adet tarihine göre 8 haftalık ultrasonda 6 haftalık ölçülüyor ama kalp atışı yok kese etrafında kanama başlamış .cumartesi tekrar göreyim ona göre ya tamam ya devam diyelim dedi acaip moralim bozuldu.umarim sizinki sağlıkla ilerlesin
Canım bu soruyu doktor da sordu bugün bende hiç kanama lekelenme vs bir şey olmadı .kesenin etrafında kan var dedi ama ben ne batma şeklinde bir şey ne kanamam olmadı olursa bize hemen haber ver dedi doktor.bu süreç zormuş rabbim herkese yardım etsin .sadece beta HCG ile bitmiyormus asıl zorluk sonradan başlıyor .Allah herkese yardım etsin umarım sizde yarın bebeğinizin sağlıkla kalp atışını duyarsınız .benimkinde hiç yok değil hafif kıpırtı var ama doktor bu defa çok olumlu konuşmadı .Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bebeğiniz sizinledir ben de yarın gideceğim kalp atışı için.Birşey sormak istiyorum Siz de hiç lekelenme kanama iğne batması gibi ağrılar oldu mu
Beta hcg artışların nasıldı canım benim yüzde 70 65 felan arttı merak ettim bide keseyi beta hcg kaçken gördünüzCanım bu soruyu doktor da sordu bugün bende hiç kanama lekelenme vs bir şey olmadı .kesenin etrafında kan var dedi ama ben ne batma şeklinde bir şey ne kanamam olmadı olursa bize hemen haber ver dedi doktor.bu süreç zormuş rabbim herkese yardım etsin .sadece beta HCG ile bitmiyormus asıl zorluk sonradan başlıyor .Allah herkese yardım etsin umarım sizde yarın bebeğinizin sağlıkla kalp atışını duyarsınız .benimkinde hiç yok değil hafif kıpırtı var ama doktor bu defa çok olumlu konuşmadı .
Canım ben bir kez kan testi verdim 12. Günde HCG 931 di 14. Günde keseyi gördüm .2 hafta sonra gel dedi gittim kalp atışı yok normal dedi 1 hafta sonra gel dedi gittim çok yavaş bir kaç güne hızlanır dedi 1 hafta sonra yani bugün tekrar gittim hizlanma yok aynısı gibi duruyor.bide kesenin etrafında kanama olmuş yani her geçen hafta kötüye gittim anliycaginBeta hcg artışların nasıldı canım benim yüzde 70 65 felan arttı merak ettim bide keseyi beta hcg kaçken gördünüz
Çok geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah gelişir size bir mucize olur benim de ilk tüp bebek denemem de yaşadım inşallah siz yaşamazsınızCanım ben bir kez kan testi verdim 12. Günde HCG 931 di 14. Günde keseyi gördüm .2 hafta sonra gel dedi gittim kalp atışı yok normal dedi 1 hafta sonra gel dedi gittim çok yavaş bir kaç güne hızlanır dedi 1 hafta sonra yani bugün tekrar gittim hizlanma yok aynısı gibi duruyor.bide kesenin etrafında kanama olmuş yani her geçen hafta kötüye gittim anliycagin
İnşallah canım benimde ilk ama bir daha deneyemem sanırım yaşım 42 çünküÇok geçmiş olsun dualarım sizinle inşallah gelişir size bir mucize olur benim de ilk tüp bebek denemem de yaşadım inşallah siz yaşamazsınız
Yaşın geç değil ki bence öyle düşünme ama inşallah gerek kalmaz sağlıklı sıhhatli devam ederİnşallah canım benimde ilk ama bir daha deneyemem sanırım yaşım 42 çünkü
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimYaşın geç değil ki bence öyle düşünme ama inşallah gerek kalmaz sağlıklı sıhhatli devam eder
Canım ne yaptın hadi sen güzel haberler ver bizeAyy çok heycanlı inşallah duyarsınız sizde keşke bende daha erkene alsaydım randevuyu diyorum ama en erken 13:30 du zaten birdahakine inşallah en erken saate alacağım.
Yok canım HCG en basitiymis en zoru kalp atisiymis gibi geliyor bana artık .ama benim doktorum dondurulmus embriyoda bazen transfer gününden baz alınır dedi senin hala şansın yüksek karalar bağlama canım umudunu kaybetmeUmarım güzel haberlerle gelir herkes kac gündür forum okumaktan içim cikti benim,6.haftada duyulmayan kalp atışı kürtajla sonuçlaniyormus genelde...Kendim kalp hastası olacağım stresten.Umudumu kaybettim sanki zaten doktorum da olumsuz konustu.Hep duymaya hazırmış gibi davrandı bana...Demek ki bitmiyor bu is hcg ile...
Hazirmisiniz teyzeleri 1 değil 2 tane birden kese ve kalp atışı duyduk çok şükür doktor 6+3 ile uyumlu dedi gayet sağlikli ikiside dediCanım ne yaptın hadi sen güzel haberler ver bize
Masallah saglikla kucağına al insallah,sen ikisini duyduysan benim duymamam kesinlikle anormal...Hayirlisi olsun.Guzel günlerini gör ınsallahHazirmisiniz teyzeleri 1 değil 2 tane birden kese ve kalp atışı duyduk çok şükür doktor 6+3 ile uyumlu dedi gayet sağlikli ikiside dedi
Insallah canim ama 8. Haftada bile duyan olmus o nedenle biraz daha sabret moralini bozma canimMasallah saglikla kucağına al insallah,sen ikisini duyduysan benim duymamam kesinlikle anormal...Hayirlisi olsun.Guzel günlerini gör ınsallah
Maşallah maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah oh güzel bir haber duyduk çok sevindim canım benimHazirmisiniz teyzeleri 1 değil 2 tane birden kese ve kalp atışı duyduk çok şükür doktor 6+3 ile uyumlu dedi gayet sağlikli ikiside dedi
Amin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim 2 hafta sonra tekrar çağırdı ama onlari görünce o minik kalplerini herşeye deydi diyebilirim. Rabbim herkese yaşatsin bu duyguyuMaşallah maşallah canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah oh güzel bir haber duyduk çok sevindim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?