02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Ben salı gideceğim 6+4 oluyorum . Doktor atış var dediyse korkma bir dahaki gidişinde duyarsinda mutlaka . Birden cihazdan da kaynaklı olabilir
Bilemedim ki duymak gerekti dedi biraz korkuttu beni,makinesi gayet iyi aslında bilemiyorum ki artik haftaya pazartesi netleşecek,kizimda 7+3 duymuştum kalp atışını ilk doktorum o zamana çağırmış.Erken miydi diye düşündüm.Stres bitmiyor sonuc olarak...

Ben oglumda 8 haftada falan duymuştum bence doktor biraz abartmış ancak duyulur zaten sen stres yapma

Ben izmir de irenbede ümit inceboz da yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum çok ilgili bir doktor . Sorunumuz benim yumurta rezervim az esimdede sperm sayısı
Allah sağ salim kucaginizs almayı nasip etsin ve darısı tüm isteyenlere olsun inşallah İzmir tercihlerim arasındaydı fakat sildim maddi olarak fazla kasacak beni ve okadar durumumuz yok maalesef.hsyirlisi bakalım inssllsh

Amin saolun . Insallah isteyen herkeze nasip olsun. Hakkınızda hayırlısı

Benim 5 . denemede pozitif oldu Acıbadem Maslak Bülent Tıraşa gittim benimde tüplerim tıkanıklık nedeniyle yıllar önce alınmıştı. Umarım siz ilk denemenizde kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Ben pazartesi gideceğim 6+4 oluyorum ama duyulur mu bilmiyorum gidince yazarım buraya 6. 7. 8. haftalarda duyuluyormuş
Bilmiyorum ki kizimda 7+3 de duymuştum.Bu doktorum sanki erken çağırdı gibi sonra da kafamı karıştırdı kesinlikle duymak lazımdı diye...Su işkence bitse artık diyorum hiçbir şeye sevinemiyorum.Gercekten bu kadar ucuna kadar gelmişim bebekte gelişim olmazsa ne diyeyim artık

Allah korusun kötü düşünme beni çevremdekiler hep uyardı kalp atışı duymazsan korkma geç duyulabiliyor diye bende bugün gideceğim doktoro 13:30 da çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım bebeğimi görürüm

Insallah duyarsın bugun kaçıncı hafta seninki,ya benim doktor cok korkuttu.Doktoruna da sorar misin 6+1 erken mi tupte?Guzel haberlerini bekliyoruz

Insallah duyarsın bugun kaçıncı hafta seninki,ya benim doktor cok korkuttu.Doktoruna da sorar misin 6+1 erken mi tupte?Guzel haberlerini bekliyoruz
Tamam canım sorarım ben internetten hesapladım blast embriyo transferine göre bugün 6+4 benim ama ultrasonda farklı çıkabiliyormuş. Seni alttan mı muayne etti karından mı

Kızlar ben sıfır moralle eve dönüyorum.kalp atışı yine duyulmadı son adet tarihine göre 8 haftalık ultrasonda 6 haftalık ölçülüyor ama kalp atışı yok kese etrafında kanama başlamış .cumartesi tekrar göreyim ona göre ya tamam ya devam diyelim dedi acaip moralim bozuldu.umarim sizinki sağlıkla ilerlesin

Canim hayırlısı olsun sağlıklı değilse zaten ilerlemiyor,benim de neticemden korkmaya başladım.. Insanin sevinci boyle yarım kalmasa keske

Çok geçmiş olsun inşallah büyür geç gelişiyordur cumartesi günü güzel olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…