- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Kizlar kalp atışını kacta duydunuz? 6+1 de duyamadı doktor atış var ama duyulmuyor.
Düşük çıkmış degeriniz . Inşallah yükselir . Sabırla bekleyip değerin artışını takip etmek gerekiyor . Ordan belli olur nasil olacagi
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsunDüşük çıkmış degeriniz . Inşallah yükselir . Sabırla bekleyip değerin artışını takip etmek gerekiyor . Ordan belli olur nasil olacagi
Bilemedim ki duymak gerekti dedi biraz korkuttu beni,makinesi gayet iyi aslında bilemiyorum ki artik haftaya pazartesi netleşecek,kizimda 7+3 duymuştum kalp atışını ilk doktorum o zamana çağırmış.Erken miydi diye düşündüm.Stres bitmiyor sonuc olarak...Ben salı gideceğim 6+4 oluyorum . Doktor atış var dediyse korkma bir dahaki gidişinde duyarsinda mutlaka . Birden cihazdan da kaynaklı olabilir
Bilemedim ki duymak gerekti dedi biraz korkuttu beni,makinesi gayet iyi aslında bilemiyorum ki artik haftaya pazartesi netleşecek,kizimda 7+3 duymuştum kalp atışını ilk doktorum o zamana çağırmış.Erken miydi diye düşündüm.Stres bitmiyor sonuc olarak...
Insallah canim...Hayırlısı olsun herkes için.Ben oglumda 8 haftada falan duymuştum bence doktor biraz abartmış ancak duyulur zaten sen stres yapma
Allah sağ salim kucaginizs almayı nasip etsin ve darısı tüm isteyenlere olsun inşallahBen izmir de irenbede ümit inceboz da yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum çok ilgili bir doktor . Sorunumuz benim yumurta rezervim az esimdede sperm sayısı
Allah sağ salim kucaginizs almayı nasip etsin ve darısı tüm isteyenlere olsun inşallahİzmir tercihlerim arasındaydı fakat sildim maddi olarak fazla kasacak beni ve okadar durumumuz yok maalesef.hsyirlisi bakalım inssllsh
Benim 5 . denemede pozitif oldu Acıbadem Maslak Bülent Tıraşa gittim benimde tüplerim tıkanıklık nedeniyle yıllar önce alınmıştı. Umarım siz ilk denemenizde kucağınıza alırsınız bebeğiniziBu forumda pozitif olanlar öncelikle sağ salim kucaginiza alın bebislerinizi inşallah olmayanlarda Allah yakın zamanda nasip etsin. Pozitif olanlsr kaçıncı deneme hangi hastane ve doktor yazar mısınız bende Mayıs'ta baslicam iki tupumde alindi dinlenmedeyim şuan ve kararsızım
Ben pazartesi gideceğim 6+4 oluyorum ama duyulur mu bilmiyorum gidince yazarım buraya 6. 7. 8. haftalarda duyuluyormuşKizlar kalp atışını kacta duydunuz? 6+1 de duyamadı doktor atış var ama duyulmuyor.
Bilmiyorum ki kizimda 7+3 de duymuştum.Bu doktorum sanki erken çağırdı gibi sonra da kafamı karıştırdı kesinlikle duymak lazımdı diye...Su işkence bitse artık diyorum hiçbir şeye sevinemiyorum.Gercekten bu kadar ucuna kadar gelmişim bebekte gelişim olmazsa ne diyeyim artıkBen pazartesi gideceğim 6+4 oluyorum ama duyulur mu bilmiyorum gidince yazarım buraya 6. 7. 8. haftalarda duyuluyormuş
Allah korusun kötü düşünme beni çevremdekiler hep uyardı kalp atışı duymazsan korkma geç duyulabiliyor diye bende bugün gideceğim doktoro 13:30 da çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım bebeğimi görürümBilmiyorum ki kizimda 7+3 de duymuştum.Bu doktorum sanki erken çağırdı gibi sonra da kafamı karıştırdı kesinlikle duymak lazımdı diye...Su işkence bitse artık diyorum hiçbir şeye sevinemiyorum.Gercekten bu kadar ucuna kadar gelmişim bebekte gelişim olmazsa ne diyeyim artık
Insallah duyarsın bugun kaçıncı hafta seninki,ya benim doktor cok korkuttu.Doktoruna da sorar misin 6+1 erken mi tupte?Guzel haberlerini bekliyoruzAllah korusun kötü düşünme beni çevremdekiler hep uyardı kalp atışı duymazsan korkma geç duyulabiliyor diye bende bugün gideceğim doktoro 13:30 da çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım bebeğimi görürüm
Allah korusun kötü düşünme beni çevremdekiler hep uyardı kalp atışı duymazsan korkma geç duyulabiliyor diye bende bugün gideceğim doktoro 13:30 da çok heyecanlıyım inşallah güzel haberler alırım bebeğimi görür
Tamam canım sorarım ben internetten hesapladım blast embriyo transferine göre bugün 6+4 benim ama ultrasonda farklı çıkabiliyormuş. Seni alttan mı muayne etti karından mıInsallah duyarsın bugun kaçıncı hafta seninki,ya benim doktor cok korkuttu.Doktoruna da sorar misin 6+1 erken mi tupte?Guzel haberlerini bekliyoruz
Ayy çok heycanlı inşallah duyarsınız sizde keşke bende daha erkene alsaydım randevuyu diyorum ama en erken 13:30 du zaten birdahakine inşallah en erken saate alacağım.Benimde bugün 11 de gidiyurum şimdi çok heyecanlıyım inşallah bende bu defa duyarım kalp atışini
Alttan muayene canimTamam canım sorarım ben internetten hesapladım blast embriyo transferine göre bugün 6+4 benim ama ultrasonda farklı çıkabiliyormuş. Seni alttan mı muayne etti karından mı
Canim hayırlısı olsun sağlıklı değilse zaten ilerlemiyor,benim de neticemden korkmaya başladım.. Insanin sevinci boyle yarım kalmasa keskeKızlar ben sıfır moralle eve dönüyorum.kalp atışı yine duyulmadı son adet tarihine göre 8 haftalık ultrasonda 6 haftalık ölçülüyor ama kalp atışı yok kese etrafında kanama başlamış .cumartesi tekrar göreyim ona göre ya tamam ya devam diyelim dedi acaip moralim bozuldu.umarim sizinki sağlıkla ilerlesin
Çok geçmiş olsun inşallah büyür geç gelişiyordur cumartesi günü güzel olur sizin içinKızlar ben sıfır moralle eve dönüyorum.kalp atışı yine duyulmadı son adet tarihine göre 8 haftalık ultrasonda 6 haftalık ölçülüyor ama kalp atışı yok kese etrafında kanama başlamış .cumartesi tekrar göreyim ona göre ya tamam ya devam diyelim dedi acaip moralim bozuldu.umarim sizinki sağlıkla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?