02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Kızlar benim bugün lekelenme oldu . Gittim dojtora 5+3 görünüyor . 2 kese göründü . Kalo atışı için erkenmis . Ama düşük riskim varmış sürekli yatacakmisim

Kızlar benim bugün lekelenme oldu . Gittim dojtora 5+3 görünüyor . 2 kese göründü . Kalo atışı için erkenmis . Ama düşük riskim varmış sürekli yatacakmisim
Çok geçmiş olsun korkmayın dua edin ne güzel 2 kesecik oluşmuş Allah bebişleri kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Son beta hcgniz kaçtı acaba ?

Dikkat et canım normal gününde görünüyor ama ikiz olmasına da çok sevindim Rabbim biran önce şifa verir düşük riskin ortadan kalkar inşallah

Gecmis olsun benim 18. Gun 8376 ama tek kese gordu doktor valla acaba biri arkadan mi geliyor dicem ama sizde iki kese göründuyse bende de görünürdü sanirim valla anlamadim cuma kalp atışına gidicem bakalim ne cikacak

Hakkında hayırlısı . Rabbim gönlüne göre versin. Benim bakınca direk iki kese gördü .haftaya salı da kalp atışı için gidecegim

Merhaba benim ilk tüp bebek başarısz geçti dondurulmuş emriyoydu 2. İçin ne zaman gidiliyor acaba bana kalsa hemen giderim sizler kaç gün yda kaç ay sonra gittiniz birde 2. İçin tekrardan rahim kalınlaştırmak için iğneler veriliyormu aşamalar aynımı oluyor?

Hakkında hayırlısı olsun. Muanede belli olur ne zaman baslayacbilecegini

Bu forumda pozitif olanlar öncelikle sağ salim kucaginiza alın bebislerinizi inşallah olmayanlarda Allah yakın zamanda nasip etsin. Pozitif olanlsr kaçıncı deneme hangi hastane ve doktor yazar mısınız bende Mayıs'ta baslicam iki tupumde alindi dinlenmedeyim şuan ve kararsızım

Kızlar merhaba lütfen soruma cevap verin bugün transferimin 11. Günü kan verdim 4.10 çıktı hastane sordum varda demiyolar yokta iki gün sonra tekrar yaptır dediler ama bakıyorum sizin değerlere benimki devede kulak boşuna hayal kuruyorum galiba

Bildiğinizi açık açık söyleyin kızlar bu tedavide umutlu konuşup olmayınca daha çok yipraniyo insan en iyisi net bişey duymak kötüyse kötü iyiyse iyi

Düşük çıkmış degeriniz . Inşallah yükselir . Sabırla bekleyip değerin artışını takip etmek gerekiyor . Ordan belli olur nasil olacagi

Ben izmir de irenbede ümit inceboz da yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum çok ilgili bir doktor . Sorunumuz benim yumurta rezervim az esimdede sperm sayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…