- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Çok geçmiş olsun korkmayın dua edin ne güzel 2 kesecik oluşmuşKızlar benim bugün lekelenme oldu . Gittim dojtora 5+3 görünüyor . 2 kese göründü . Kalo atışı için erkenmis . Ama düşük riskim varmış sürekli yatacakmisim
Dikkat et canım normal gününde görünüyor ama ikiz olmasına da çok sevindimKızlar benim bugün lekelenme oldu . Gittim dojtora 5+3 görünüyor . 2 kese göründü . Kalo atışı için erkenmis . Ama düşük riskim varmış sürekli yatacakmisim
Dikkat et canım normal gününde görünüyor ama ikiz olmasına da çok sevindimRabbim biran önce şifa verir düşük riskin ortadan kalkar inşallah
İnşallah canım kanama olduğu için mi düşük riski var dedi doktorAmin canım insallah. Benim ilkindede böyle olmuştu sürekli yatmistim geçmişti risk . Şimdide öyle yapıyorum insallah gececek
Kesenin etrafında kanama alanı vardı canım ondan dediİnşallah canım kanama olduğu için mi düşük riski var dedi doktor
Gecmis olsun benim 18. Gun 8376 ama tek kese gordu doktor valla acaba biri arkadan mi geliyor dicem ama sizde iki kese göründuyse bende de görünürdü sanirim valla anlamadim cuma kalp atışına gidicem bakalim ne cikacakAmin inşallah . 17. Gün degerim 2319 du
Gecmis olsun benim 18. Gun 8376 ama tek kese gordu doktor valla acaba biri arkadan mi geliyor dicem ama sizde iki kese göründuyse bende de görünürdü sanirim valla anlamadim cuma kalp atışına gidicem bakalim ne cikacak
Ya bende hem alttan hem üstten o kadar bakti ki sadece bir kese görüyorum dedi mutlaka görürdü diyorum normal ultrason cihazıHakkında hayırlısı . Rabbim gönlüne göre versin. Benim bakınca direk iki kese gördü .haftaya salı da kalp atışı için gidecegim
Ya bende hem alttan hem üstten o kadar bakti ki sadece bir kese görüyorum dedi mutlaka görürdü diyorum normal ultrason cihazı
Merhaba benim ilk tüp bebek başarısz geçti dondurulmuş emriyoydu 2. İçin ne zaman gidiliyor acaba bana kalsa hemen giderim sizler kaç gün yda kaç ay sonra gittiniz birde 2. İçin tekrardan rahim kalınlaştırmak için iğneler veriliyormu aşamalar aynımı oluyor?
İnşallah en kısa zamanda başlar ilklerin tutmadıgını çok duymuştum ama yinede çok üzüldümHakkında hayırlısı olsun. Muanede belli olur ne zaman baslayacbilecegini
Bu forumda pozitif olanlar öncelikle sağ salim kucaginiza alın bebislerinizi inşallah olmayanlarda Allah yakın zamanda nasip etsin. Pozitif olanlsr kaçıncı deneme hangi hastane ve doktor yazar mısınız bende Mayıs'ta baslicam iki tupumde alindi dinlenmedeyim şuan ve kararsızımAyni gün transfer olmuşuzama bana 13 martta test yapin dediler bende de bel ve kasik agrisi oluyor ama benim agrilar transfer öncesi başladi ilaclardan kaynakli oldugunu dusunuyorum zaten bu dönemler belirti için çok çok erkenmiş
Kızlar merhaba lütfen soruma cevap verin bugün transferimin 11. Günü kan verdim 4.10 çıktı hastane sordum varda demiyolar yokta iki gün sonra tekrar yaptır dediler ama bakıyorum sizin değerlere benimki devede kulak boşuna hayal kuruyorum galiba
Bu forumda pozitif olanlar öncelikle sağ salim kucaginiza alın bebislerinizi inşallah olmayanlarda Allah yakın zamanda nasip etsin. Pozitif olanlsr kaçıncı deneme hangi hastane ve doktor yazar mısınız bende Mayıs'ta baslicam iki tupumde alindi dinlenmedeyim şuan ve kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?