- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Amin İnşallahHakkında hayırlısı canım inşallah mucize seninledir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin İnşallahHakkında hayırlısı canım inşallah mucize seninledir![]()
Benim de şu an pek bir şey yok başta vardı ancak olmaması da düşündürüyorKızlar benim bugün transfer günü hariç 6.günüm ilk günden beri adet sancım gibi ara ara kasık ağrım var. İlk 2 3 gün Belimde ağrıdı. Ama 3 gündür kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki nefesimi kesiyor ağrısı. İçinizde benim gibi olan var mı?
Bıçak gibi olan Ağrı ara ara mı oluyor yoksa sürekli mi devam ediyor adet tarihiniz normalde ne zaman?Kızlar benim bugün transfer günü hariç 6.günüm ilk günden beri adet sancım gibi ara ara kasık ağrım var. İlk 2 3 gün Belimde ağrıdı. Ama 3 gündür kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki nefesimi kesiyor ağrısı. İçinizde benim gibi olan var mı?
Benim de adet tarihim yarın,direkt kırmızıya hazırlandımBenim adet tarihimde yarın kızlar . Benimde arada batmalarim belki ağrısı oluyor . Hatta bugün çok halsizdim bir ara midem bulandı bi zaman. Iyiye yoruyorum insallah oyledir
Bıçak gibi olan Ağrı ara ara mı oluyor yoksa sürekli mi devam ediyor adet tarihiniz normalde ne zaman?
Benim de adet tarihim yarın,direkt kırmızıya hazırlandım![]()
Bence iyi birşey ara ara olmasıAra ara oluyor. Cumartesi günü
Bence iyi birşey ara ara olması![]()
Hamileyim 134 çıktıBugün sonucunuz çıktı mı![]()
Hayırlı olsun inşallah kaçıncı gün embriyosuydu sizinHamileyim 134 çıktı![]()
Sonuc ciktimi?1 mart oldum bende, test günüm cuma ama ben dayanamadım test verdim buğün
Gormedim sonucunuzu hayrli olsun..Hamileyim 134 çıktı![]()
Evet 134 çıktıSonuc ciktimi?
Kacinci gun embriyosuydu dondurulmusmuydu?Evet 134 çıktıpozitif
Sizin de miraç kandiliniz mübarek olsun.Benim 3.gün embriyosu olduğu için pazar günü test günüm gerçekten günler geçmiyor test yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum ama eşime söz verdim test yapmayacağımKandiliniz mübarek olsun 02.03.2021 transfer arkadaşlarım. Cuma günü test günüm. İyice sıkılmaya başladım artık. Geçmiyor vakit. Belirti melirti birşeyde yok. Sizler nasılsınız
Amiin insallahSizin de miraç kandiliniz mübarek olsun.Benim 3.gün embriyosu olduğu için pazar günü test günüm gerçekten günler geçmiyor test yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum ama eşime söz verdim test yapmayacağımAllahım şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah sabredeceğiz
![]()
Hamileyim 134 çıktı![]()