02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Merhaba hoşgeldiniz 😊benimde yarın transfer günü dahil 10. Günüm ve test vericem. Sizin belirtileriniz varmıydı bizimle paylaşırmısınız 🙏🥰
Hoşbuldm canım başlarda yoktu sonradan bel ve kasık agrım oldu çok şiddetli degldi ama bide bacaklarm üşüyodu hala altıma tayt giyiyorum ben dayanamadm 7.günde kan verdim 106 çıkmıştı 🥰inşAllah hayırlısıyla tutmuştur ya hepinizinki

Meraba yeni katıldım çok bilmiyorum ☺️Bizde 1marta trasfer olduk 5.gün embriyosu 2tane 10 gün kan da sonucum 383 çıktı siz yaptrdınız mı ne çıktı çok merak ediyorum benimki nasıl diye
Maalesef benimki negatif. Allah tamamına erdirsin tebrik ederim

Smdi gttm dr a estrofemi birak dedi
Kan sulandirici oksapar igneyi de brak dedi
18 marta kontrole cagirdi ozaman bakcakmis
İkiz gbi ama tek olsa daha ii olurdu ddi ona canim skldi nie ole dediniz ddm takibi daha rahat olur die ddi
Sevinmeyi de bilemedm ins herswy yolunda dGiderer 😢
Tebrik ediyorum çok sevindim masallah 🌺

Mesaj yazan herkese cok teşekkürler arkadaşlar,herkes tez zamanda mutlu haberini alır umarım.Kendimi cok tuhaf hissediyorum havalara ucma gibi bi sevinc de yok üstümde...Sanirim ikinci çocuk rahatlığı demek buymuş kızımın haberini aldığımda ne yapacağımı şaşırmıştım.Umarim saglikla ilerler...

Hoşbuldm canım başlarda yoktu sonradan bel ve kasık agrım oldu çok şiddetli degldi ama bide bacaklarm üşüyodu hala altıma tayt giyiyorum ben dayanamadm 7.günde kan verdim 106 çıkmıştı 🥰inşAllah hayırlısıyla tutmuştur ya hepinizinki
Ya inşaallah. Sende hayırla sağlıkla kucağına al inşaallah 😊 benimde son ikü gündür hiç kasık ağrım yok bel ağrım da yok bulantı falan hiç olmadı sadece tek şüphem göğüslerimin şişmesi ve mavi damarların belirginleşmesi .zaten umutsuzum ama yine de Allah tan ümit kesilmiyor.😌

Ya inşaallah. Sende hayırla sağlıkla kucağına al inşaallah 😊 benimde son ikü gündür hiç kasık ağrım yok bel ağrım da yok bulantı falan hiç olmadı sadece tek şüphem göğüslerimin şişmesi ve mavi damarların belirginleşmesi .zaten umutsuzum ama yine de Allah tan ümit kesilmiyor.😌
Bende yarın testi tekrarlıcam çok heycanlıyım bi oğlum var çok şükür 3yaşına giricek onda da çok abartı bi belirtm yoktu mücizem o benim 3. Gün embriyosuydu tek o kalmıştı tutu çok şükür Rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın 🤲🏻☺️

Back
X