- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Harikaa cok tebrik ederim insallah saglikla devam ederKizlarr 9. Gun 215 cikti ben şoktayım oturup mal mal düşünüyorum resmen o kadar alıştırdım ki kendimi negatife
5.gun embriyosu iki transfer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikaa cok tebrik ederim insallah saglikla devam ederKizlarr 9. Gun 215 cikti ben şoktayım oturup mal mal düşünüyorum resmen o kadar alıştırdım ki kendimi negatife
5.gun embriyosu iki transfer
Herseyin hayirlisi her zaman insallah en kisa zamanda Allah sana saglikli bir evlat nasip eder.Merhabalar. Bugün test günümdü. Maalesef negatif. Hayırlısı buymuş diyorum.![]()
Hoşbuldm canım başlarda yoktu sonradan bel ve kasık agrım oldu çok şiddetli degldi ama bide bacaklarm üşüyodu hala altıma tayt giyiyorum ben dayanamadm 7.günde kan verdim 106 çıkmıştıMerhaba hoşgeldinizbenimde yarın transfer günü dahil 10. Günüm ve test vericem. Sizin belirtileriniz varmıydı bizimle paylaşırmısınız
![]()
Allah razı olsun amin cümlemize İnsallah.Herseyin hayirlisi her zaman insallah en kisa zamanda Allah sana saglikli bir evlat nasip eder.
Maalesef benimki negatif. Allah tamamına erdirsin tebrik ederimMeraba yeni katıldım çok bilmiyorumBizde 1marta trasfer olduk 5.gün embriyosu 2tane 10 gün kan da sonucum 383 çıktı siz yaptrdınız mı ne çıktı çok merak ediyorum benimki nasıl diye
Sagol canım teşekkür ederim inşAllah Rabbim herkese nasip etsin çok dua ettim herkes için Rabbim gölümüzdekini hayırlı edip bizlere nasip etsinMaalesef benimki negatif. Allah tamamına erdirsin tebrik ederim
Merhaba hoşgeldinizbenimde yarın transfer günü dahil 10. Günüm ve test vericem. Sizin belirtileriniz varmıydı bizimle paylaşırmısınız
![]()
Çok tebrik ederim masallah. Allah daim etsinCikti sonucumm 548 cikti ikiz olsa daha cok katlardi sanki dmi? Ay meraktan olecem agliyorum sevincten allah isteyen herkese nasip etsin...![]()
Allah razi olsun en yakin zamanda size ve tum isteyenlere de nasip etsin rabbim..Çok tebrik ederim masallah. Allah daim etsin![]()
Tebrik ediyorum çok sevindim masallahSmdi gttm dr a estrofemi birak dedi
Kan sulandirici oksapar igneyi de brak dedi
18 marta kontrole cagirdi ozaman bakcakmis
İkiz gbi ama tek olsa daha ii olurdu ddi ona canim skldi nie ole dediniz ddm takibi daha rahat olur die ddi
Sevinmeyi de bilemedm ins herswy yolunda dGiderer![]()
Ya inşaallah. Sende hayırla sağlıkla kucağına al inşaallahHoşbuldm canım başlarda yoktu sonradan bel ve kasık agrım oldu çok şiddetli degldi ama bide bacaklarm üşüyodu hala altıma tayt giyiyorum ben dayanamadm 7.günde kan verdim 106 çıkmıştıinşAllah hayırlısıyla tutmuştur ya hepinizinki
5. Gün 2 adet embriyo bakalım hala duruyorlar mıKaçıncı gün embriyosuydu
5. Gün 2 adet embriyo bakalım hala duruyorlar mı![]()
Bende yarın testi tekrarlıcam çok heycanlıyım bi oğlum var çok şükür 3yaşına giricek onda da çok abartı bi belirtm yoktu mücizem o benim 3. Gün embriyosuydu tek o kalmıştı tutu çok şükür Rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasınYa inşaallah. Sende hayırla sağlıkla kucağına al inşaallahbenimde son ikü gündür hiç kasık ağrım yok bel ağrım da yok bulantı falan hiç olmadı sadece tek şüphem göğüslerimin şişmesi ve mavi damarların belirginleşmesi .zaten umutsuzum ama yine de Allah tan ümit kesilmiyor.
![]()
Meraba benimde 5.gün embrysu 2tane transfr oldu 7.gün 106. 9 çıktı 10. Gün 383 çıktı yarın tekrar vercez sizinki benimkine göre daha yüksek maşAllah Rabbim güzel haberler nasit etsinBen 7. Gun verdim 220 simdi 9. Gun bekliyorum sonucu
Cok tsk ederim sizede hayrli olsn.. cok guZel bi his rabbm tamamina saglikla eristirsin..Meraba benimde 5.gün embrysu 2tane transfr oldu 7.gün 106. 9 çıktı 10. Gün 383 çıktı yarın tekrar vercez sizinki benimkine göre daha yüksek maşAllah Rabbim güzel haberler nasit etsin![]()
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah :)Kızlar 12 gün kanımı vermeye gidiyorum dua edin
Sizin kaçıncı gün 548 çıktı acaba benimde bugun 12.günüm kan verdm sonucu bekliyorumCikti sonucumm 548 cikti ikiz olsa daha cok katlardi sanki dmi? Ay meraktan olecem agliyorum sevincten allah isteyen herkese nasip etsin...![]()