02.03.2021 de transfer olanlar birlikte bekleyelim

Kizlar
9. Gun 215
11.gun 595 ikiz degildir insallah resmen korku kapladı içimi istemiyorum asla...😪

Çok Teşekkür ederim 🙏🏻🧿 Amin inşallah hepimizin kucağına almayı nasip etsin Allahım.Göğüslerimde şişkinlik hassasiyet vardı ki halen var.arada bir kasıklarda hafif batmalar son birkaç gündür de mide bulantısı 🤢 😊Sizin belirti var mı
Benim bugün transfer günü hariç 9. Gün dünden beri göğüslerimde şişkinlik var ama öyle ağrı acı yok arada midem bulanıyor ama hemen geçiyor başka da hiç bir belirtim yok malasef 3. Gün embriyosu benim çarşamba günü öğreniceğim

Benim bugün transfer günü hariç 9. Gün dünden beri göğüslerimde şişkinlik var ama öyle ağrı acı yok arada midem bulanıyor ama hemen geçiyor başka da hiç bir belirtim yok malasef 3. Gün embriyosu benim çarşamba günü öğreniceğim
Berebar ogrenecez gunumuz ayni insallah hayirlisiyla sonuclar postiv gelir🤲

Bence seninde pozitif belirtilerin benle ayni

Bence belirtiler var sanki Hadi İnşallah pozitifi görürsünüz tek embriyo mu sizin ?

Ben tek transferdi inşallah Rabbim gönlünüze göre verir🤲🏻
Sizin değerlere göre benimki de tek gibi duruyor forumda ikinci üçüncü testler 2000 kusur çıkıyor,kimse gucenmesim boyle yazıyorum ama bir çocuğum var ve ikiz büyütmek her anlamda zor,hevesle istenecek bir sey degil...Lütfen ikiz olmasin diye dua ediyorum her gün

Back
X